У пошуках оригінальності: фешн-колекція колготок Viv’en petty

Весна — чудовий час для експериментів. Якщо не маєте наміру кардинально міняти гардероб, чом би не поекспериментувати з колготками? За допомогою цієї деталі можна пограти з кольором і декором, додати своєму образу трохи грайливості й романтичності. Маємо чудову ідею для цієї весни — нову колекцію колготок Fashion Line від Viv’en petty. До неї увійшли дві лінійки: кольорова Couture Color Spring та Golfs Imitation з імітацією гольфів. Новинку ви вже можете знайти у Лінії магазинів EVA!

Fashion Line Couture Color Spring

Кольорові колготки давно перестали бути чимось зухвалим. Тепер це стильна та модна альтернатива офісним бежевим і чорній класиці. Вищий пілотаж — дібрати взуття в тон кольорових колгот або створити total look з сукнею, туфлями й пальто в єдиній гаммі. Утім, є й простіший спосіб долучитися до тренду — сумістити їх із маленьким чорним платтям або іншими базовими нейтральними відтінками.

В лінійці Couture Color Spring — три найпопулярніші кольори:

сміливий червоний Biking Red

магічний зелений Eden

спокійний гірчичний Antique Moss

Тонкі та матові, з ефектом 3D і товщиною 30 ден, вони делікатно облягають ніжку, підкреслюючи її витонченість. Комбінація натуральної бавовни (3%) з синтетичними волокнами робить колготки Viv’en petty комфортними, немов «друга шкіра», а відсутність шортиків дозволяє носити з будь-яким міні.

Fashion Line Golfs Imitation

Колготки з імітацією гольфів вносять в образ пікантні нотки і додають родзинку навіть у найпростіші речі. Їх можна приховати під довгою спідницею з ефектним розрізом, а можна комбінувати з довжиною міні та закритим декольте. Безпрограшний варіант для побачення або вечірки з друзями — колготки з імітацією гольфів і шорти з високою талією. Це провокація в чистому вигляді. Неодмінно спробуйте.

У колекції Golfs Imitation — три варіанти відтінків:

  • чорні гольфи та чорних колготках;
  • чорні — на бежевих;
  • бордові — на бордових. 

Тоненькі, товщиною 20 ден, колготки Golfs Imitation дуже комфортні, а комбінація бавовни (1%) з еластичними синтетичними волокнами забезпечує ідеальне облягання ніжок.

Цієї весни дозвольте собі ще більше привабливості та яскравості зі стильними колготками Viv’en petty. Придбати моделі з нової fashion-лінійки італійського виробництва вже можна в Лінії магазинів EVA.

2 Березня / 2020 Мода

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *