5 ідей для новорічного вбрання

До Нового року залишилось зовсім мало часу, а ви й досі не визначилися з новорічним вбранням? Без паніки! Ми маємо для вас декілька влучних ідей для трендового святкового образу!

Королівський оксамит

Оксамит залишається одним з найвишуканіших трендів сезону осінь-зима. Фаворити серед кольорів – глибокий синій, смарагдовий, винний або марсала і, звичайно, класичний чорний. Ці аристократичні кольори нададуть образу елегантності. Для більш яскравого і ефектного образу можна обрати актуальну у цьому сезоні фуксію або рекомендований астрологами золотий.

Власницям розкішних форм, однак, треба бути обережними у виборі оксамитового вбрання, оскільки цей матеріал здатен візуально додати зайвих сантиметрів. Таку здібність мають щільніші велюр оксамит, оксамит бавовна і тріп оксамит, які майже не драпіруються, проте гарно тримають форму. До більш легких, струмливих оксамитових тканин належать візерунчасті паноксамит, деворе і виправлений оксамит.

Цей матеріал є чудовим фоном для коштовностей і ювелірних прикрас, але дешева біжутерія тут неприпустима.

Пір’я

Пір’я, на наш погляд, найцікавіший з цьогорічних святкових трендів. Цієї зими немає жодних обмежень на його кількість – від оздоблених пір’ям аксесуарів до цілковитого «пташиного» образу. Стосовно кольору, безпрограшним варіантом буде чорний, адже він просто створений для складних фактур. Натомість червоний та надто яскраві кольори виглядатимуть вульгарно, а пір’я світлих відтінків у великій кількості може перевантажити образ. Вбрання з пір’ям буде доречним на корпоративі або у клубі.

Щоб бути у тренді на новорічній вечірці необов’язково купувати нову річ. Пір’ям можна оздобити сукню з власного гардеробу. Достатньо задекорувати поділ сукні або усю спідницю (але тільки у суконь з відрізною талією), зробити еполети на плечах, або підкреслити декольте. Тасьма з пір’я коштуватиме відносно недорого, як і відповідна послуга в ательє, а ви матимете нову модну річ замість старої.

Цікаво по темі: 10 стильних ідей новорічного манікюру

Піжамна вечірка

Піжамний стиль досі на коні. Це універсальний варіант для новорічного корпоративу, а також зручне і комфортне вбрання для домашнього або заміського святкового вечора. Піжамний стиль включає в себе різні елементи одягу – сукні, стилізовані під нічні сорочки, і халати з легкої струмливої тканини, брючні костюми і комбінезони. Він однаково пасує жінкам різного віку, а правильно підібраний фасон підійде до будь-якого типу фігури.

Одна з головних вимог у піжамному стилі – це якість матеріалів і оздоблення тканини. Вигідно виглядатимуть шовк, атлас, віскоза, батист. Малюнок може бути різним – смужка, квітковий або візерунчастий принт, принти у східному стилі типу «пейслі». Нагадуємо, що дрібний принт робить силует візуально стрункішим.

Додаткова перевага піжамного стилю у тому, що він достатньо виразний сам по собі і не потребує додаткових аксесуарів. Для повного образу достатньо вдало підібраного взуття.

Срібне сяйво

Срібло – це стовідсотковий новорічний тренд, зокрема через асоціації зі снігом, блиском новорічних прикрас і нічним зимовим небом.

Коштовний або космічний, загадковий або яскравий – яким би не був настрій вашого срібного образу, непоміченою ви точно не залишитесь!

Блискітки і легкі сріблясті тканини з ефектом зоряного пилу, нададуть образу таємничості і магії. Холодний металік у поєднанні з геометричним кроєм допоможе створити сміливий футуристичний образ, який підійде для клубної вечірки.

Ви можете власноруч вдихнути життя в стару пару туфель, за допомогою срібного глітера. Блискітки можна нанести на всю поверхню взуття, попередньо вкривши її клеєм, або створити малюнок, використавши трафарет. Так само за допомогою глітера можна задекорувати клатч або будь-який інший аксесуар.

Вікторіанська готика

Загадковий, романтичний і трохи декадентський вікторіанський стиль стане чудовим рішенням для такого атмосферного свята, як Новий рік. До того ж він і досі залишається найбільш жіночним і чуттєвим трендом. Наслідування і переосмислення образів вікторіанської епохи на сучасний лад знайшло вираження в високих комірцях-стійках і жабо, спідницях в підлогу і закритих сукнях з акцентованою талією. Характерні для вікторіанського стилю матеріали – оксамит, атлас, мереживо, тюль, рюші, органза, шифон.

В колористиці переважає чорно-біла гама, а також глибокі відтінки з одного боку і пастельні тони з іншого. Також допускається квітковий принт.

Не останню роль у створенні довершеного образу відіграють прикраси і аксесуари. Так одним з типових вікторіанських елементів, на який слід звернути увагу, є камея і декоровані нею прикраси: сережки, брошки і підвіски. Доречними також будуть масивні персні і кольє. Щоправда з такими прикрасами слід бути обережною і використовувати дозовано. Краще обмежитися однією річчю.

Вікторіанський образ необов’язково має біти дорогим. Цей тренд вже не перший рік перебуває під прицілом демократичних брендів, а це означає, що відшукати цікаву річ можна і серед колекцій мас-маркету.

Обираючи святкове вбрання орієнтуйтеся на власні відчуття, на скільки вам комфортно у тому чи іншому образі. І пам’ятайте, що ніщо так не прикрашає жінку, як впевненість у власній неперевершеності.

20 Грудня / 2017 Мода

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *