Slow Living: стильний одяг для дому

Філософія slow living — це стиль життя. Якщо подивитися дослівний переклад, то все одразу стає зрозумілим, “slow life” — повільне життя. Такий формат вже давно в тренді та щороку тільки набирає обертів, а куди поспішати, правда? Основна ідея, це приділяти більше уваги та переваги не кількості, а якості, не летіти на величезній швидкості, упускаючи яскраві моменти, а повільно крокувати, смакуючи їх.

Час читання: 7 хвилин і чашка лате ☕

статья доступна на русском языке

Філософія slow living

Коротке пояснення нового тренду — є, залишається розібратися в головних питаннях, які мене хвилюють уже дуже давно:

  • Чому нам, жінкам, звичніше носити вдома чоловічу футболку і треники з розтягнутими колінами?
  • Як викреслити з життя пункт №1 і бути красунею в шикарній піжамі, навіть коли ти вдома одна і за тобою стежить максимум кіт з-за штори та собака з лежанки?

Так, перше: викинути розтягнуті штани, безрозмірні футболки, старі сарафани та бабусині халати!!! Ми, жінки — прекрасні в усьому і це зрозуміло, але це не означає, що не варто приділяти увагу домашньому одягу.

Шукай EVA Blog в Instagram

Усе життя існувала мода на халати та спідню білизну, але довго ця мода обмежувалася халатиками та пеньюарами. Сьогодні ходити вдома “не при параді” — модний злочин. Тим більше минулого року мега трендом став вуличний піжамний стиль. Чому? Тому, що піжами зараз настільки круті, що їх примудряються одягати в кіно, на побачення і навіть на вечірки.

Сподіваюся, я переконала всіх у тому, що гарна піжама має бути в кожному домі й не одна. Але питання про те, як же вибрати піжаму, поки що відкрите. Немає питань без відповідей! Нижче я зібрала короткий посібник для швидкого і правильного вибору.

Керівництво з купівлі піжами

Керівництво з купівлі піжами

Почнемо з того, що є два типи піжам: для дому — це той модний лук, у якому ти проводиш увесь час, дивлячись серіали, миючи підлогу або читаючи книжку; і піжама для сну. Якщо з першим варіантом кожен дивиться здебільшого на зручність і фасон, то з другим все трохи складніше.

Вибір піжами для сну може бути таким же ретельним, як і вибір сукні на весілля до подруги. Зрештою, хороший сон залежить від гарного, зручного одягу. Потрібно щось просте, функціональне і водночас шикарне. Якщо ти вже вдяглася і стоїш у дверях, щоб вирушити за піжамою, почекай. Нижче є парочка порад, які тобі точно допоможуть визначитися з вибором.

Цікаво на тему: Що таке athflow: особливості нового модного тренду

Комфорт

Комфорт

Як виспатися, коли все чіпляється, заважає і тисне? Щоб уникнути цього, пам’ятай про те, що ти хочеш бачити у своєму одязі для сну: чи потрібні кишені, ґудзики, коміри або круглі вирізи? Зверни увагу на розмір, адже одяг для сну не повинен стягувати та заважати. Піжама стане частиною сну і комфорту — це пріоритет.

Тканина для піжам

Тканина для піжам

Під час вибору тканини для піжами варто звернути увагу на пору року. Кожна тканина має свої переваги та недоліки:

  • Бавовна — один із найпопулярніших матеріалів: вона легка і повітряна, ідеально підійде для теплого періоду. Потрібно враховувати це, тому що бавовна не дуже добре ізолює тепло і в холодну погоду може знизити температуру тіла.
  • Фланель — ідеальний варіант для холодної пори. Досить популярна тканина завдяки своїй теплоті, але її не можна носити в теплих приміщеннях через важкий склад.
  • Шовк — одне з найкращих рішень! Завдяки натуральним волокнам у складі, цей матеріал вирівнює температуру тіла як у прохолодному, так і в теплому кліматі.

Купівля в інтернеті

Купівля в інтернеті

Усі ми любимо шопитися, особливо в інтернеті з нескінченною вітриною пропозицій. Під час купівлі online потрібно приділити час таблиці розмірів і переконатися, що всі виміри правильно вибрані перед покупкою. Усі ми різні й типи фігури відрізняються. Краще вибирати ті піжами, які доповнюватимуть фігуру та підкреслюватимуть усю красу, ну і пам’ятаємо про комфорт!

Порада: шовкові піжами щільно прилягають до тіла і пасують до будь-якого силуету.

Догляд

Догляд

Зрозуміло, що краса, зручність і комфорт — це головні цілі при виборі піжами. Але не менш важливим є правильний догляд за таким одягом. Щоб підтримувати всю білизну для сну в ідеальному стані, потрібно приділяти увагу її пранню та зберіганню. Як полегшити собі завдання?

Для якісних тканин із синтетичними добавками допускається машинне прання. Але вироби з делікатних матеріалів, таких як шовк і атлас, можливо, доведеться прати вручну або сушити в машинці. Не зупиняй себе від покупки своєї ідеальної піжами через спеціальну інструкцію. Від того, скільки часу ти приділяєш догляду за одягом для сну, залежить його якість і довговічність.

Цікаво на тему: Як прати шовкові речі, щоб вони не втратили текстуру й не сіли

Ідеальна добірка

Правильно підібрана піжама — це справжня розкіш для кожної жінки. І, як завжди, щоб тобі було простіше прийняти рішення, я зібрала добірку піжам, які не залишать тебе байдужою!

Білизна для сну

01 Білизна для сну

@yarka.ua

@mi_sleepys

@yarka.ua

@mi_sleepys

Комплекти для дому з шортиками

@mi_sleepys

@yarka.ua

@yarka.ua

@mi_sleepys

@yarka.ua

Комплекти для дому зі штанами

@yarka.ua

@mi_sleepys

@mi_sleepys

Пеньюари

@yarka.ua

@mi_sleepys

Домашній одяг для особливих випадків

@mi_sleepys

@yarka.ua

@yarka.ua

@mi_sleepys

Халати

@mi_sleepys

@yarka.ua

@yarka.ua

@mi_sleepys

Ну що, зізнавайся, встигла вибрати що-небудь цікаве для себе? Розкажи про свої враження в коментарях!

Читай також:

10 Серпня / 2023 Мода

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

VISUAL by EVA