Як вибрати стильні прикраси для нареченої

Весілля – одна з найчарівніших подій, що запам’ятовується на все життя. Підготовка до заходу охоплює безліч етапів, починаючи від складання списку гостей, пошуку хорошого фотографа, який зможе зафіксувати всі найяскравіші події, і закінчуючи вибором вбрання. Але коли справа доходить до створення образу нареченої, тут варто приділити особливу увагу абсолютно всім моментам. І ніщо так не підкреслює і не доповнює загальну картинку як прикраси. В першу чергу тобі доведеться підібрати класичні або більш вишукані обручки з діамантами, а ще не забути придивитися й до інших прикрас. 

прикраси для нареченої

Секрети вибору весільних прикрас

Кожній дівчині хочеться бути най-най красивішою нареченою. І тут немає шансу на помилку, адже все повинно бути ідеально: зачіска, макіяж, сукня, туфлі та така важлива родзинка, як аксесуари. Щоб не виглядати, як сорока, до вибору прикрас варто поставитися серйозно. Вони мають бути в одному стилі, гармонійно поєднуватися з вбранням і зачіскою, додавати елегантності та шарму нареченій. Крім того, прикраси не повинні доставляти дискомфорту, бути надто важкими (це більше стосується сережок), адже тобі потрібно буде носити їх протягом всього дня. 

Шукай EVA Blog в Instagram

Як виграшно доповнити образ нареченої і які аксесуари краще вибрати? У цьому питанні нам допоможе розібратися магазин ювелірних виробів zolota koroleva. Отже, на які прикраси варто звернути увагу:

Сережки

Ну, куди ж без них? Однак обирати цю прикрасу варто після того, як ти вже визначилася із зачіскою та діадемою. І ще, не забудь про найголовніше правило: сережки мають бути в одній колірній гамі з іншими прикрасами. 

Цікаво по темі: Найкращі прикраси в українському стилі: гердан, силянка, коралі

Гвоздики (пусети) з камінням, перлами й візерунчасті – безпрограшний варіант, який підійде під абсолютно будь-яку зачіску. Як правило, такі сережки роблять образ ніжнішим і водночас благороднішим. 

Гвоздики (пусети)

Сережки в стилі Van Cleef з камінням або емаллю – останній писк моди. Такі вироби найкраще підійдуть під зібране волосся, адже завдяки своєму привабливому вигляду вони впевнено претендують на звання акцентної деталі образу. 

Сережки в стилі Van Cleef

@zolotakoroleva.ua

Сережки Van Cleef

@zolotakoroleva.ua

Подовжені сережки – якщо ти вирішила укласти волосся у високу зачіску, вибирай акуратні сережки-пензлики або подовжені варіанти. Вони не тільки зроблять образ нареченої чарівним і витонченим, але також підкреслять лінію шиї та обличчя. 

Подовжені сережки

@zolotakoroleva.ua

З підвісками – для дівчат з коротким волоссям, які вирішили зробити легку укладку, цей вид сережок буде найбільш актуальним. 

Сережки з підвісками

@zolotakoroleva.ua

Сережки з підвісками

@zolotakoroleva.ua

Класичні сережки з англійським замком – такі аксесуари слід вибирати нареченим, які вирішили зробити об’ємні кучеряві локони або просто розпустити волосся, акуратно уклавши його. Але давайте будемо чесними – класика підійде всім і завжди. Тому ти сміливо можеш придивлятися до цього варіанту під будь-яку зачіску. 

Класичні сережки з англійським замком

@zolotakoroleva.ua

Цікаво по темі: Як підбирати аксесуари під форму обличчя

Браслети

Якщо ти вибрала весільну сукню з короткими рукавами або зовсім без них, в такому разі браслет буде максимально доречним. Багато наречених зупиняють увагу на тонких браслетах з невеликими камінчиками або перлами. Однак ніхто не пропонує відмовлятися від більш виразних варіантів аксесуара, наприклад, багатоярусних браслетів, моделей з яскравими каменями або різними візерунками. 

Браслети

@zolotakoroleva.ua

Браслети

@zolotakoroleva.ua

Цікаво по темі: 7 стильних альтернатив весільній сукні на розпис

Прикраси на шию

Ланцюжок, кольє або підвіска будуть доречними у випадках з відкритими сукнями. Ці прикраси м’яко підкреслюють лінію ключиць і декольте. Вибирати вироби можна як у мінімалістичному стилі, так і більш помітні. Тут все багато в чому залежить від твоїх смакових уподобань і загального стилю. 

Ланцюжок, кольє, підвіска

@zolotakoroleva.ua

Ланцюжок, кольє, підвіска

@zolotakoroleva.ua

Вибір прикрас для нареченої – не найпростіше завдання. Сподіваємося, що з нашими рекомендаціями ти зможеш підібрати вироби, які підкреслять твою красу та індивідуальність, додаючи шарму і вишуканості.

 

Читайте також:

4 Червня / 2024 Мода

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *