Топ-5 трендів білизни 2024

Новий сезон – нові модні тенденції. Білизна не є виключенням. Підготували для тебе топ трендів сезону разом з брендом комфортної жіночої білизни brabrabra. 

“Наша Лабораторія білизни завжди  досліджує модні тенденції в усьому світі. Іноді це не прямі тренди білизняної сфери, але ми все одно аналізуємо їх та за потреби адаптуємо під нішу. Єдиним та незмінним для нас є комфорт. Бо найкраща білизна – та, що підходить тобі за розміром та посадкою, і вона може бути красивою, якісною та модною водночас”, – ділиться головна тренерка Школи білизни brabrabra, Анна Горобець.

головна тренерка Школи білизни bra bra bra Анна Горобець

Пропонуємо ознайомитися з 5 трендами жіночої білизни, які будуть із нами у 2024. Бери на озброєння та завжди пам’ятай – спершу комфорт.

Тренд 1: безшовна білизна

По-перше, безшовна білизна – це зручно. Відсутність швів запобігає дискомфорту, тертю та виникненню подразнень. Крім того, вона чудово адаптується до тіла та створює ефект “другої шкіри”.

По-друге, безшовна білизна непомітна під одягом завдяки гладенькій поверхні та відсутності зайвого декору. Це робить її універсальною базою для створення образів під будь-який привід та сезон. Особливо популярні в такій білизні різноманітні відтінки нюду. Тож радимо придивитись до наборів у різних тонах – це функціонально та вигідно.

безшовна білизна

Цікаво на тему: Як правильно доглядати за білизною

Тренд 2: бавовняні трусики

Гіпоалергенність, здатність гарно пропускати повітря та вбирати вологу робить трусики із бавовни ідеальним вибором на щодень, а особливо популярними влітку або в спекотну погоду. Також зверни увагу на додатковий тренд – висока посадка трусиків. 

бавовняні трусики

Тренд 3: яскраві кольори, сітка та мереживо

Модні тенденції не обмежують нас базовими моделями, а й залишають місце для експериментів та сміливих поєднань. Напівпрозорі сітчасті бра та трусики, яскраві кольори, мереживо у нових формах допоможуть тобі створити стильний образ під будь-який настрій. Крім того, не бійся міксувати кольори. Тепер не обов’язково підбирати комплект тон в тон – достатньо, щоб верх і низ були виготовлені з однакових тканин зі схожими текстурами (бавовна+бавовна, рубчик+рубчик тощо).

яскраві кольори

Цікаво на тему: Як правильно вибирати білизну, щоб не нашкодити своєму тілу

Тренд 4: бра корсетного типу

Один із трендів останніх років, який актуальний і в цьому сезоні – “вихід білизни на вулиці”. Крім вже звичних нам суконь у білизняному стилі, ідеальним доповненням образу для особливих випадків стануть корсети та бюст’є. Обирай свій стиль – класичний зі шнурівкою або більш сучасний із блискавкою чи застібкою на гачки. У будь-якому випадку підкреслене відчуття жіночності гарантовано.

бра корсетного типу

Тренд 5: боді

Поєднання комфорту та стильного зовнішнього вигляду робить боді незамінним елементом гардероба. Боді легко комбінувати зі спідницями, брюками, джинсами, піджакам. Крім того, можна обрати напівпрозорі сітчасті моделі для святкових витончених образів, а нейтральні базові боді – на щодень. Також зверни увагу на боді з формованими чашками, його  можна носити не переймаючись про комфорт та підтримку твоїх грудей протягом дня. 

боді

Якщо тобі вже закортіло відправитись на шопінг за новинками, brabrabra дарує вигоду 200 гривень на купівлю бра для нових клієнтів. Переходь за посиланням  ексклюзивно для читачок EVA blog та отримуй свою знижку на комфортний бра.​​

 

Читайте також:

1 Березня / 2024 Мода

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Марінка-Малінка

    Мені дуже подобаються нові бюст’є від ТМ Жасмін: різноманіття кольорів, мережива, неймовірно якісні тканини. Геніальні моделі!

  2. Юлія Новак

    Цікава стаття 🙌🏻 👙 Мої фаворити-це безшовна та бавовняна білизна.