Блискучий післясмак: Що робити з яскравими святковими речами?

Кожного року ми з особливим трепетом і хвилюванням готуємося до святкового новорічного вечора: студіюємо глянець, перебираємо модні тренди, влаштовуємо шопінг-рейди у пошуках оригінального і ексклюзивного. І уся ця сізіфова праця заради того, щоб на новорічній вечірці блищати і сяяти, мов діамант у 100 карат.

Але свята минають, і вже за кілька днів усі ці блискітки, паєтки і глітер випадають в осад у ваших шафах в очікуванні іншої святкової нагоди, яка може так ніколи і не трапитися, адже тренди – річ швидкоплинна, а витрачені кошти вам вже ніхто не поверне.

На щастя, усе не так драматично, як здається! Новорічне вбрання має шанс на друге життя у буденних образах. І ми маємо для вас кілька порад стосовно того, як поєднувати деякі святкові речі з повсякденним гардеробом так, щоб ваш образ виглядав органічно.

Головне правило, яке розповсюджується на усі предмети гардеробу, про які йтиметься у нашій статті, – це поєднання ошатних і яскравих речей з базою і нейтральними елементами, які будуть урівноважувати образ. Одночасно ми орієнтуємося на модні тренди і обираємо такі комбінації, які відповідають актуальним тенденціям.

Спідниця

Блискучу спідницю-олівець або пишну пачку з новорічного сету можна поєднати з трендовим оверсайзним светром, лаконічним взуттям і сумкою жорсткої форми. Такий образ не потребує додаткових аксесуарів або прикрас, він виглядає оригінально, але не надмірно, і підійде майже для будь-якої нагоди: від прогулянки містом до побачення.

Сукня на бретелях

Облягаючу сукню-футляр можна носити зі светром за тим самим принципом, що й спідницю олівець.

Сукню на бретелях, оздоблену паєтками, або сукню у білизняному стилі, яка лишилась вам на згадку про Новий рік, також можна з легкістю обіграти у багатьох повсякденних образах.

В холодну погоду її можна одягти поверх тонкої водолазки, а теплої пори – на просту трикотажну футболку. Додайте грубі черевики або туфлі на стійкому каблуці замість підборів і ви отримаєте цікавий і невимушений міський аутфіт.

Не менш вдалим варіантом буде поєднання святкової сукні з об’ємним однотонним піджаком прямого крою. Чіткі прямі лінії зроблять образ більш стриманим і допоможуть приборкати яскраву і надто сміливу для повсякдення річ.

 

Жакет або піджак

Блискучий жакет від вечірнього сету може стати цікавим акцентом у вашому буденному аутфіті. Його можна вдало обіграти з класичними і базовими речами, наприклад, з простим топом і прямими брюками.

Ви також можете зробити святковий піджак або кардиган основою розслабленого образу у стилі street style, поєднавши його з однотонною футболкою, джинсами прямого крою та зручними черевиками або ботільйонами на широкому каблуці.

Брюки

Якщо вже ми згадали про піджак, то було б некоректно оминути увагою брюки. Ошатний брючний костюм є гідною альтернативою вечірній сукні, і ми переконані, що багато хто зустрів цей Новий рік саме у такому образі. Але, що робити з розкішними брюками з оксамиту або з блискучого люрексу, коли святковий вечір лишився позаду? Те саме, що й з іншими елементами нашого новорічного образу – міксувати з нейтральними речами і базою. Замінюємо мереживний топ на базову футболку, лаконічну блузу або светр, підбори – на середній стійкий каблук і доповнюємо образ мінімалістичними прикрасами.

Взуття

Виразне взуття з екстравагантним оздобленням було одним з головних взуттєвих трендів впродовж кількох останніх сезонів. За цей час ми бачили прозорі каблуки і каблуки нестандартних геометричних форм, бахрому, анімалістичні принти і печворк, неонові кольори, металік і глітер. З огляду на таку тенденцію, шокувати когось дивним взуттям доволі важко, однак носити його у якості пари на кожен день наважиться не кожна.

Найпростіший і найочевидніший спосіб подружити оригінальну і яскраву пару черевиків або туфель зі стандартним гардеробом – це відвести їм роль акцента в монохромному образі. Так леопардовий принт любить чорне, зебру можна поєднати з червоним, а пітона з сірим, різними відтінками коричневого, пастельними і нюдовими відтінками. Сріблястий металік і срібний глітер носимо з чорним, сірим, білим, і будь-якими насиченими відтінками. Золото і золотий глітер гарно поєднуються, знову ж таки, з чорним, червоним і більш стриманим нюдом. І усі ці варіанти взуття однаково гармонують з денімом.

Аксесуари

Святкові аксесуари у повсякденному образі працюють так само, як і святкове взуття, тобто виступають у якості акценту.

Клатч яскравого кольору поєднуємо з простими базовими речами. До клатча з художнім принтом добираємо монохромний образ, виконаний в одному з основних кольорів принта. Блискітки і паєтки теж люблять нейтральний фон, а також поєднання різних фактур. І знову ж таки, не забуваємо про денім, який здатен приборкати навіть найекстравагантніший аксесуар.

Щодо новорічних прикрас, то і вони виглядатимуть органічно, якщо загалом ваш образ буде мінімалістичним. Проста чорна водолазка з тонкої пряжі стане чудовим фоном для масивних сережок. Вечірнє кольє одягаємо на базову офісну сорочку або прикрашаємо ним горловину светра. Низ у такому комплекті може бути різним: від спідниці-олівця до зручних джинсів прямого крою. Масивний браслет чудово виглядатиме з оверсайзним светром із засученими рукавами. Його також можна одягти безпосередньо на манжету светра або сорочки.

Сучасні модні тренди дають нам широке поле для креативу, дозволяючи поєднувати різні за стилістикою і настроєм речі. Тому не поспішайте ховати до шафи ваше новорічне вбрання – не нехтуйте можливістю додати трішки барв і блиску до своїх повсякденних образів. Сподіваємося, що наші поради вам у цьому допоможуть!

14 Січня / 2019 Мода

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *