Модні прикраси з бісеру 2022-2023: браслети, чокери та каблучки

Щоразу все більше переконуємося, що мода – досить циклічне явище. Тільки згадайте ті часи, коли у дитинстві всі дівчатка плели браслети з бісеру, намагаючись повторити складні візерунки, щоб бути наймоднішою серед друзів. Сподіваємося, що скринька з тими різнокольоровими намистинками все ще припадає пилом десь у шафі, адже вироби з бісеру цього року стали найголовнішим трендом і, схоже, що наступного року вони продовжать набирати обертів🤩

Час читання: 7 хвилин та чашка кави ☕

статья доступна на русском языке

Модні прикраси з бісеру

До такого феєричного повернення у 90-і та 00-ті не змогли залишитися байдужими світові селебриті й навіть багато Будинків моди взяли собі цю ідею на озброєння. Сьогодні практично скрізь можна зустріти у продажу модні прикраси із бісеру. Буде це здивуванням для вас чи ні, але їх миттєво розкуповують, як гарячі пиріжки.

Як ви вже зрозуміли, бісер з нами надовго, тому рекомендуємо не марнувати час і надихнутися ідеями цих привабливих прикрас.

Наймодніші вироби з бісеру

Головне правило тренду – відсутність правил. У моді абсолютно всі кольорові гами, візерунки та плетіння. Комбінувати бісер можна з камінням, перлами, прикрашати цікавими підвісками, доповнювати великими намистинами та навіть полімерною глиною. Важливо, щоб все виглядало стильно та гармонійно.

EVA у Telegram

Якщо ви хочете самостійно зробити обручку, кольє або браслет, то в цьому немає нічого складного. Достатньо нанизати на нитку або ліску в один ряд бісер і ви вже володарка популярної прикраси. Хочете спробувати щось складніше? Плетіть на здоров’я, адже що може бути красивіше за біжутерію ручної роботи?! До того ж в інтернеті багато відеоуроків для початківців.

Не обмежуйте свою фантазію! Намиста, що облягають шию, кільця, браслети, сережки та навіть брошки стануть ідеальним доповненням до будь-якого образу.

Команда EVA Blog ніколи не стояла осторонь модних інстаграм і фешн-трендів і теж сплела класні та стильні прикраси.

Каблучки з бісеру

Каблучка у патріотичних кольорах

Синя та жовта каблучки

Темна каблучка з бісеру

Каблучка з бісеру з сердечком

Золотиста каблучка з бісеру

Браслети та каблучки з бісеру

Ніжна каблучка з бісеру

Широка каблучка з бісеру

Якщо ви зловили вайб цієї атмосфери, тоді пропонуємо розглянути ще варіанти створення прикрас з бісеру.

Цікаво по темі: Наймодніші сонцезахисні окуляри 2022: 9 трендових моделей

Чокери з бісеру

Щоб натхнення накрило вас із головою, ми підібрали цікаві варіанти чокерів. Зробити їх самостійно зможе кожен охочий. Вибирайте будь-який колір бісеру та просто довіртеся своїй фантазії. Ну або просто зробіть такий самий чокер, як на прикладах. Не важливо, який з них вам сподобається більше, адже всі виглядають по-своєму круто.

Чокери з бісеру

@white.cliffs.creations

Чокери з бісеру ромашки

@ilsenaksesuar

Ніжні чокери з бісеру

@maracuja.jewelry

Чокери з різнокольорового бісеру

@beadstribe

Яскраві чокери з бісеру

@abihasstore

Браслети з бісеру

Ну куди ж без браслетиків, особливо якщо їх так люблять дівчата. Самотня, але стильна смужка з бісеринок чи велика кількість різних виробів на одній руці? А може краще широкий браслет? Який у вас сьогодні настрій, який варіант підійде більше до сьогоднішнього образу?

Браслет з бісеру

@handmadebynatally

Браслети з бісеру

@white.cliffs.creations

Гарні браслети з бісеру

@butir.senja

Каблучки з бісеру

Погодьтеся, каблучок багато не буває! Найбільше шуму навели каблучки зі смайликами та мордочками тварин. Вони просто розірвали всі шаблони, тільки погляньте, як вони виглядають круто. Такий модний аксесуар можна носити завжди й не важливо на вулиці літо чи зима.

А ось яким зробити колечко, щоб воно викликало замилування і мало гарний вигляд на руці – вирішувати вже вам. Кожна модниця зможе знайти варіант для себе.

Каблучки з бісеру

@shoprainbow_____

Нюдові каблучки з бісеру

@salsol_5

Чорні та білі каблучки з бісеру

@chic_choice.lb1

Ніжні каблучки з бісеру

@chic_choice.lb1

Незвичайні каблучки з бісеру

@bvtterflyverse

Каблучки з бісеру

@beirut.bijoux

Цікаво по темі: Тимчасові татуювання: як наносити тату, щоб довше трималися?

Ідеї щодо створення прикрас не лише з бісеру

Самовираження за допомогою біжутерії вийшло за межі. Тепер обов’язковим маст-хевом є пояси, брелоки, яскраві акценти на взутті й не т. д. Тільки погляньте наскільки красиво виглядають вироби з каменів, полімерної глини та інших матеріалів. Це просто кохання…

Браслет

@pearlmemore

Каблучка з перлин

@pearlmemore

Браслет з каміння

@beadedjewelry_of_insta

Браслет різнокольоровий

@beadedjewelry_of_insta

Чокер

@royalties.ng

Сережки

@beadedjewelry_of_insta

Пояс з бісеру

@madebyniee

Браслети

@coppercrownstudio

Підвіска для телефону

@kitschxpeepee

Ланцюжки з бісеру на взутті

@white.cliffs.creations

Сумки з крупного бісеру

Світ збожеволів, подумаєте ви. Можливо, це й так, але такі жіночі сумки справді є останнім писком моди. Вони чудово підійдуть для особливих випадків, але деякі представниці прекрасної половини не проти носити їх хоч щодня.

Сумка з крупного бісеру

@demithebrand.ng

Біла сумка з крупного бісеру

@susannachownyc

Маленька сумка з крупного бісеру

@susannachownyc

Чорна сумка з крупного бісеру

@susannachownyc

Стильна сумка з крупного бісеру

@meritbeads

Підглянуто у зірок: що носять селебриті

Світові знаменитості також підхопили цю хвилю. Дизайнерські прикраси з необроблених перлів, стекляруса, різнокольорового каміння і, звичайно ж, бісеру стали невіддільною частиною образів. Ну що, подивимося, яким аксесуарам віддають перевагу селебриті.

bazaarbr

@bazaarbr

Harper's Bazaar Brasil

@lufreee

lufreee

@lufreee

@gigihadid

@gigihadid

badgalriri

@badgalriri

До речі, саморобні вироби із бісеру створюються не лише для жінок, а й для чоловіків. Наприклад, чорне кільце або простий тонкий браслет дуже красиво виглядає на чоловічій руці.

Можна не обмежуватись одним виробом, а зробити цілий комплект прикрас. Дуже гарно та ніжно виглядає біжутерія з бісеру в українському стилі. А що подобається вам, напишіть у коментарях?

 

Читайте також:

26 Вересня / 2022 Мода

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Ліда

    Шикарна стаття! Дякую!