Тимчасові татуювання: як наносити тату, щоб довше трималися?

Давно хотіла татуювання, але то батьки не дозволяли, то коханий проти? Чи так і не змогла вирішити, який малюнок і куди саме нанести? ⏳Тимчасові татуювання – класна можливість провести тест-драйв перед тим, як робити справжнє. Та й взагалі, простий та стильний спосіб додати родзинку у свій образ. 🌟

Ти вже, напевно, бачила патріотичні тимчасові тату в EVA від бренду Sovart, і, можливо, навіть встигла придбати (розбирають швидше, ніж гарячі пиріжки🔥). Та перед тим, як наносити, прочитай цю статтю, у якій детально розповім, як і куди клеїти тимчасове татуювання в домашніх умовах, щоб воно довше трималося. 

Тимчасове татуювання на жіночій руці

Час читання: 5 хвилин та чашка кави ☕

статья доступна на русском языке

⏳Ексклюзивно в EVA: тимчасові татуювання від Sovart

Патріотичні тимчасові татуювання Sovart

На сьогодні флеш-татуювання Sovart представлені лише в офлайн магазинах мережі EVA. Вони є у двох розмірах: 

  • лист 145*205, на якому представлено набір різних малюнків;
  • лист 55*165, з кількома варіантами дизайну: одне тату, рукав, набір малюків. 

Тимчасові тату з українськими орнаментами

Ескізи тимчасових татуювань Sovart виконані у кількох варіаціях:

  • патріотичні жовто-блакитні;
  • традиційні червоно-чорні українські орнаменти;
  • кольорові малюнки квітів та калини. 

Тимчасові патріотичні тату в EVA

Цікаво по темі: ТОП-5 ідей для патріотичного макіяжу

Як бачиш, вибрати є з чого. А який простір для комбінування! Не дивно, що ці водостійкі перекладні тату одразу після появи набули значного попиту у жінок та дівчат. Та й деякі хлопці не оминули їх увагою.

У створенні тимчасових татуювань на тіло від Sovart використовується європейська сировина, але виробник, з яким співпрацює бренд, є українським. 

Жіночі перекладні татуювання

Безперечний плюс: під час виготовлення тату задіяні безпечні барвники та гіпоалергенний клей. Завдяки цьому жодних проблем з непередбачуваними реакціями шкіри. Але все ж зазначу, що перед тим, як обклеювати татуюваннями всю руку, варто потестувати невеличкий малюнок, щоб перевірити, чи не з’явиться індивідуальна реакція.

Цікаво по темі: Зачіски з косичками: ТОП-5 простих та стильних варіантів плетінь

Тримаються тату орієнтовно 4 дні. Це стандарт, на який орієнтується виробник. У цей час можна приймати душ, митись з милом. Але остаточна відповідь на питання, скільки протримається тимчасове татуювання, залежить від того, на яке місце ти його нанесла та як доглядала. 

Чорно-білі флеш-татуювання з EVA

Команда EVA Blog влаштувала тест-драйв для водостійких флеш-тату Sovart, і я вже готова поділитися з тобою нашим досвідом. 

EVA в инстаграм

⏳Як підготувати шкіру до нанесення тимчасових тату?

Тимчасові татуювання з EVA на руці

Звісно, можна нанести тату на тіло в домашніх умовах й без попередньої підготовки. Але, якщо хочеш, щоб воно довше протрималось, то ось тобі декілька порад:

  1. Очисти шкіру засобом для вмивання. Можна навіть додатково використати скраб
  2. По можливості видали зайве волосся. Нанести тату на тіло і без того можна буде, але на гладенькій шкірі довше протримається. 
  3. Протри ділянку шкіри спиртом.

Цікаво по темі: ТОП-10 косметики для шкіри обличчя на EVA.UA: добірка від косметолога

⏳Куди і як наносити водостійкі тимчасові тату?

Флеш-татуювання на шиї та спині

Щоб тимчасове тату довше залишалось яскравим та красивим, варто ось що знати про місця нанесення:

  1. Найкраще підходять ділянки шкіри, які є максимально гладенькими, та мінімально контактують з водою та одягом.
  2. Уникай місць, де постійно стягується/розтягується шкіра. Наприклад, у зоні біля внутрішньої поверхні ліктя малюнок стирається швидше, ніж ближче до зап’ястка.
  3. Враховуй прикраси, які носиш. Ланцюжок браслета або кулона може подряпати малюнок, якщо постійно треться об нього. 
  4. Щоб правильною стороною наклеїти тату, роздивись малюнок на просвіт. Часто під час нанесення у домашніх умовах не враховують напрямок читання написів.
  5. Найдовше тимчасові тату тримаються на щиколотках, підйомах стоп та зовнішній стороні долоні. А от на шиї малюнок досить швидко починає тріскатися через постійне зминання шкіри. 
  6. Відіграє роль і товщина ліній в ескізі тимчасового татуювання на тіло. Тонкі лінії швидше тріскаються через розтягування шкіри, ніж малюнки з більш жирними шрифтами.

Жіноче тимчасове водостійке тату

Після того, як вибереш на тілі місце для нанесення, залишиться всього кілька простих дій:

  • прикласти до шкіри;
  • намочити (папір має стати вологим, але вода не повинна стікати з нього);
  • потримати 30 секунд;
  • обережно зняти папірець.

Схема як нанести тимчасове водостійке тату

Цікаво по темі: ТОП-50 найкращих патчів під очі

⏳Розповсюджені помилки у нанесенні тимчасових тату

Патріотичні тимчасі татуювання на жіночій руці

Здавалось би, схема нанесення тимчасового тату досить проста. Але я помітила, що є декілька помилок, про які ти пам’ятаєш рівно до того моменту, поки сама не повториш їх:

  1. Не забудь відклеїти захисну плівку з тимчасового татуювання ДО того, як почнеш його мочити.
  2. Якщо плануєш нанести візерунок як браслет, поміряй заздалегідь, чи вистачить його для повного обхвату. Якщо ні – можна купити ще один лист з потрібним візерунком, або ж більш креативний варіант – доповнити місце “розриву” браслета іншим малюнком у тих же тонах. 
  3. Відмовся у цей період від тривалого перебування у ванні чи тим більше у сауні. Під впливом вологи та тепла клей розм’якшується та малюнок швидше сходить. 
  4. На деякий час варто відмовитись від використання жирних текстур: олій, кремів. Не нанось їх на малюнок, адже це також пришвидшить його стирання.
  5. Також до списку не рекомендованих дій потрапляють тренування, під час яких активно пітнієш, та скрабування.   

Тимчасове тату з квіткою на нозі

А от якщо раптом зрозуміла, що малюнок тобі набрид, то для швидкого зняття тимчасового татуювання дій прямо протилежно. Гаряча ванна, трохи олійки або крему, скраб – і від твого татуювання не залишиться й сліду. Зі справжнім так не вийшло б. А тимчасові – справжня знахідка для жінок та дівчат!

⏳Тимчасові татуювання як спосіб самовираження

Тимчасове флеш-татуювання на пальці руки

І тут ми підходимо до ще двох важливих переваг жіночих тимчасових татуювань

По-перше, вони є класним та швидким способом зробити цікавий образ для фотосессії, концерту чи прогулянки. Наклеїти флеш-тату значно легше, ніж вимальовувати ескіз кольоровими олівцями чи підводками.

Тимчасове татуювання-браслет

 

А по-друге, вирішують проблему “а чи дійсно воно мені треба”, яка пов’язана з вибором малюнку та місця розташування для постійного татуювання. Адже часом здається, що зробити тату – гарна ідея. Три дні походиш з тимчасовим малюнком на тілі – і розумієш, що вже набрид. Змити його милом – хвилина справа, а скільки сил та нервів потрібно, щоб видалити або перекрити невдале татуювання, не хочеться навіть уявляти.

Лайфхак для батьків: якщо ваша дитина дуже хоче татуювання, запропонуйте спочатку зробити тимчасове. “Приміряти” так би мовити. Змінювати його можна хоч щодня, варіантів для творчого самовираження – безліч. 

Тимчасові тату – цікава фішка, коли хочеться додати своєму образу родзинку. Тож сміливо експериментуй, створюй оригінальні комбінації малюнків та роби круті селфі! А у коментарях напиши, які з ескізів татуювань тобі сподобались найбільше!

 

Читайте також:

16 Серпня / 2022 Мода

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *