14 головних трендів сезону весна-літо 2023

З настанням весни всі потихеньку знімають дуті пуховики та дублянки, вдихають перші запахи тепла, кохання та… модних тенденцій 2023 року 😅. А це означає, що настав час починати думати, як органічно вплести всі ці тренди у свій гардероб 🤔.

Час читання: 7 хвилин та чашка лате ☕

статья доступна на русском языке

Не важливо, носиш ти дизайнерський одяг чи ні, активно полюєш за брендовими речами або купуєш перше, що добре сіло, у будь-якому разі повз тебе не пройдуть тренди 2023 року. А все тому, що починаючи з головних китів моди і закінчуючи тіткою Валею на ринку, всі уважно стежать за показами, щоб визначити, які стилі та тенденції будуть популярні у новому сезоні.

Модні тенденція весна-літо 2023

Ну що ж, пропоную швидко пробігтися основними трендами весна-літо 2023 року. Невеликий спойлер 😏: поговоримо про кольори та відтінки цього сезону, про повернення в 90-ті, текстури та революцію квіткових тривимірних мотивів 🌸.

Цікаво на тему: Головні тренди манікюру 2023

Кольори сезону весна-літо 2023

Впевнена, що більшість, побачивши цей заголовок, подумає: “Які кольори сезону, камон? Це ж стара новина… Усі вже знають, що PANTONE оголосив модні поєднання 2023 року!”. Дійсно, так і є, але це не означає, що всі будинки моди вирішили, що не можна експериментувати та додавати щось цікаве 🤭. Зустрічайте 5 кольорів та відтінків модних луків, які заполонять усі вітрини магазинів:

  • кришталево-білий;
  • total black;
  • королівський синій – кобальтовий колір розкоші;
  • рожевий колір зефіру;
  • м’які тони.

Модні тенденції жіночого одягу 2023

Цікаво по темі: Літній офісний гардероб: як дотриматися дрес-коду і не збожеволіти від спеки

Кришталево-білий

Уся фішка такого образу не в самому кольорі, а у поєднанні всіх елементів в одязі. Головне, щоб усе було біле, щоб жодна деталь не псувала безневинного образу і не виділялася на загальному тлі.

@newyorkeronline

@jessicawang

@michaelkors

@michaelkors

Total black

Тотал блек образ

Мені здається, що серіал “Уенздей Аддамс” від Netflix не залишив байдужим нікого. А чому б і ні! “Аддамс от-кутюр” звучить непогано. Цього літа всі подивляться на чорний по-іншому: готичний образ чи драматичний вихід – вибирай сама.

@sarasampaio

@kelseymerritt

@thefrankieshop

Цікаво на тему: Як правильно визначити розмір жіночого одягу?

Королівський синій – кобальтовий колір розкоші

Кобальтовий синій – це головний колір сезону 2023. Саме він посунув фуксію, яка була головною зіркою 2022 року. По правді, давненько кобальтовий не був помічений у трендах, і ось повернувся й поширився на все – від блуз до суконь, чобіт і навіть окулярів.

@sinsay

@sarasampaio

@ps.shadesofmylife

Рожевий колір зефіру

Нічого незвичайного, просто рожевий – це колір дівчаток, як без нього? Судячи з усього, так подумали всі дизайнери і, щоб це не був колір ляльки Барбі, додали в нього легкість. Так з’явився колір зефіру.

@ninasandbech

@annkathrin @patriziapepe

@jlo

Класика у м’яких тонах

Якби ми говорили про архетипи гардероба, я б упевнено сказала, що цей стиль ідеально підходить “Мудрецю”. Пастельні тони, вільний крій, легкість та спокій – ідеальний опис для цього тренду.

@thefrankieshop

@zimmermann

@rejinapyo

EVA в инстаграм

Яскраві багатобарвні в’язані речі

Так, ти все правильно зрозуміла, привіт гранж 👋. Якщо хтось забув, то гранж – це щось взяте зі стилю 60-х упереміш з неохайністю, дрібкою бунтарства та яскравими елементами. Погоджуюсь, опис звучить грубувато, насправді ж – зустрічайте абсолютно божевільні принти та в’язані речі.

@zimmermann

@zara

Сукні з вирізами

Речі з вирізами, зав’язками та перетинками – це старі, добрі тренди з 2000-х. Як зараз пам’ятаю: топік-смужка на шнурівці, мініспідниця та шльопанці на платформі… Були ж часи 🙈. Мода трансформується, і вирізи на сукні або навіть штанах вже не здаються дивними. Як на мене – дуже сексуально та стильно.

@ps.shadesofmylife

@michaelkors @dahhyunnee

@zara

Цікаво на тему: 5 стильних варіантів зачісок з хвостом

Прозорі та блискучі сукні

Супер сексуальний тренд 2023 – прозорі тканини. Що може бути більш жіночним, ніж легкість вуалі на тілі? Давай по-чесному: прозорі елементи та тканини були популярні протягом кількох сезонів, але саме в сезоні весна-літо 2023 цей тренд зробив крок на новий щабель.

Легка прозора сукня

Сукні, які здаються летючими та невагомими, дозволяють поглянути на тіло, але не відкривають його повністю. Послання про самоприйняття та запрошення показати без страху засудження свою жіночність, сильну у своїй індивідуальності та спокусливому заряді, який є у кожній з нас.

Найприємніше у цій модній тенденції те, що її можна вписати у повсякденний стиль.

@bettinalooney

@nensidojaka

@ganni

Штани карго

Модні штани карго

Кишені були всюди на подіумі під час Нью-Йоркського тижня моди, і найкращі дизайнери представили багато їхніх варіацій у своїх колекціях. Кишені були присутні на піджаках і в незліченних кількостях – на штанах. Це говорить про те, що штани карго, які стали основним елементом у багатьох колекціях, знову виходять на модну сцену 2023 року.

@paolaalberdi

@josephineskriver

Цікаво на тему: Модні брови 2023: які форми та кольори будуть у тренді

Занижена талія

Ніколи такого не було, і от знову 😂. Популярний і, напевно, найулюбленіший у 90-ті роки крій знову на піку популярності. Низька талія просто скрізь, від джинсів до костюмів, від шортів до спідниць… І здається, що наша улюблена та зручна висока талія може взяти тривалу відпустку на літо 2023 року. Цього ще не сталося, а я вже сумую.

@clara.berry

@thora_valdimars

Квітковий настрій

Модні тенденції квітковий принт у одязі

Квітковий настрій – це найточніший опис однієї з модних тенденцій сезону весна-літо 2023. Якщо хтось скаже, що квіти – це не оригінально, я буду сперечатися 😏. Коли Prada, Loewe та багато інших зробили квітку окремим 3D-елементом – це стало більш театральною та незвичайною, але водночас невіддільною частиною образу.

@ps.shadesofmylife

@loewe

@ninasandbech

@ninasandbech

Цікаво на тему: Як одягтися на ідеальне побачення

Джинсовий одяг

Жіночий образ з деніму

Немає нічого кращого за денім, і його слід демонструвати всіма можливими способами. Від класичних джинсів до сорочок, від спідниць максі до суконь, для денного та нічного образу в джинсовій тканині h24, змішуючи одяг та кольори та створюючи образ повністю з цієї тканини, яка є безперечним вічнозеленим.

@thefrankieshop

Повний джинсовий образ, яким його робили лише Брітні Спірс та Джастін Тімберлейк, повертається відповідно до тенденцій 2000-х років. Я думала, що джинси та джинсова сорочка – це межа тотал луку, а… ні 😅.

@ninasandbech

Аксесуари: яскраві сумки та окуляри

Яскрава сумка

Яскраві окуляри, сумки та туфлі – різнокольорове божевілля. Пропоную залишити у шафі всі чорні туфлі та білі сумки. Тренди майбутнього сезону занурять твої аксесуари в упаковку з M&M’s. Що зрештою? Яскраві та стильні луки цієї весни та влітку.

@naetur

@bettinalooney

@loewe

@alexejansen12

Балетки

Минулої осені ми обговорювали повернення в тренди балеток. Не думала, що вони залишаться на хвилі популярності влітку 2023 року. Хоча це не дивно, балерини завжди надихають дизайнерів.

@tods

@simonerocha_

Якщо класичні балетки не бадьорять свідомість, завжди можна вибрати щось оригінальне, як у Tory Burch або Free People.

@toryburch

@freepeople

Ми обговорили найпопулярніші тренди сезону весна-літо 2023, начебто б нічого не пропустили. У мене залишилося лише одне, але дуже важливе питання: що тобі більше подобається в оглядах трендів: фото з показів чи візуал модних тенденцій, які можна втілити в реальному житті? Не соромся, пиши у коментарях 😘.

 

Читайте також:

30 Березня / 2023 Мода

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *