Наймодніші сукні сезону весна-літо 2023 року

Сонячні промені дражнять із самого ранку, пташки щебечуть, розпускаються квіти, наповнюючи повітря своїм ароматом. Все навколо кричить про те, що прийшла весна. І не та весна, коли ти стоїш у пуховику і з весняного в тебе тільки заставка на телефоні… 😅 А та сама, в якій збуваються любовні гороскопи та прокидається бажання бути дівчинкою.

Час читання: 7 хвилин та чашка лате ☕

статья доступна на русском языке

Наймодніші сукні

Щось мені підказує, що всі зимові речі вже складені та забуті, а ревізія в шафі проведена. Ти активно готуєш свій гардероб до нового сезону, шукаєш в інтернеті модні тенденції в одязі весни-літа 2023 року. Світ моди виплеснув на нас багато цікавого, тож кожен зможе знайти свої модні штучки 😎. Але сьогодні ми зробимо акцент саме на сукнях. А все тому, що наші красиві ніжки й так провели багато часу в штаннім ув’язненні. Саме час оголити їх і підкорити світ, само собою 😉.

EVA в инстаграм

А перед тим, як перегорнути вниз і подивитися перший модний образ у сукні, пропоную:

  • пам’ятати, що мода циклічна, тому у тебе точно знайдеться щось зі списку;
  • подивитися всі 10 варіантів і вибрати для себе парочку;
  • бути впевненою, що в будь-якій сукні ти — красуня;
  • ну і звичайно, поставити лайк цій статті ❤️ (он там, зверху👆).

Наймодніші сукні сезону

Важливе питання: я завжди намагаюся зібрати образи, які можна носити в реальному житті. Але якщо тобі цікаво подивитися пару трендових прикладів з показів — пиши в коментарях і я обов’язково врахую всі побажання 😉.

Мінісукня

Цієї весни міні на підйомі. Тільки ледачий не представив їх у своїй колекції. Їх одягали на футболки, робили прозорими, поєднували з джинсами та додали купу аксесуарів. Я не буду тебе лякати треш-прикладами з показів 😄. Покажу пару цікавих варіантів, які підійдуть для жінок реального світу: повітряні форми з квітковим принтом і напівпрозора модна сукня від AYA MUSE.

Мінісукня

@dreamsisterjane

Мінісукня блакитна

@ayamuse

І ще варіант у поєднанні з піджаком.

Мінісукня з піджаком

@schutz

В’язані сукні

Я ж кажу — мода повертається 😂. Якби я знала, не віддавала б бабусі на шкарпетки всі свої в’язані стильні сукні… Жарти в сторону! Коли я говорила, що в’язані яскраві речі будуть трендом 2023 року, це стосувалося і суконь теж. Тож не соромтеся, діставайте спиці, схоже гурток «веселі спиці та гачок» офіційно відкрито. А що, це звичайно не коктейльна сукня, але на кожен день — просто вогонь. 🔥

В'язана сукня

@emilisindlev

В'язана сукня біла

@mango

Об’ємні форми

Стилісти називають об’єм, який був присутній на подіумах, майже у всіх в колекціях, показником того, що пишні силуети будуть набирати популярність. Об’ємна сукня може бути дуже короткою і милою, а може поєднувати в собі пишні форми зі строгим силуетом, та й рюші ніхто не скасовував. З огляду на те, що об’ємна сукня — це вже заява і розбавляти образ аксесуарами ні до чого.

Об'ємна сукня блакитна

@kikavargas_

Об'ємна сукня

@micahgianneli

Об'ємні форми

@_aje_

Об'ємна сукня фіолетова

@_aje_

Цікаво по темі: 14 головних трендів сезону весна-літо 2023

Довга сукня до підлоги

Сукні довжиною до підлоги без бретелей займають стійку позицію в списку трендів 2023 року. Сукні максі — це стабільність у світі моди. Вони видозмінюються, модельєри додають розріз, прибирають рукав, пришивають, розривають, але при цьому силует до підлоги залишається незмінним. Довга сукня — це мій фаворит при створенні капсульного гардероба. Адже її можна носити як самостійну позицію, так і доповнювати іншими елементами, наприклад, піджаком.

Довга сукня

@christopher_esber

Довга сукня у смужку

@fendi

Довга сукня біла з корсетом

@freepeople

Прозорі тканини

Прозорі сукні — це подарунок, який не перестає тішити. Не дивно, що тенденція прозорих суконь продовжує домінувати в індустрії моди. Згодна, що сукню-сітку мало хто вибере для походу в кіно, але частково прозорі елементи або натяк на відкритість у форматі грубої в’язки — це на межі сексу і невинності.

Прозорі сукні

@houseofaama

Прозора сукня чорна

@ayamuse

Маленька біла сукня

Усі знають, що таке LBD — це маленька чорна сукня (Little Black Dress). Усі звикли й до назви, значення та застосування. Це саме та сукня, яка має бути в кожної дівчини в шафі, вона пасуватиме до будь-якої події та завжди матиме дорогий вигляд. Але світ моди вирішив, що одна універсальна сукня, це прекрасно, але недостатньо. Зустрічайте хіт сезону весна-літо 2023 року LWD — маленьку білу сукню (Little White Dress).

Маленька біла сукня

@_aje_

Біла сукня

@_aje_

Цікаво по темі: Літній офісний гардероб: як дотриматися дрес-коду і не збожеволіти від спеки

Готичний шик

Уже не раз говорила про те, що сам тренд у готичному стилі переважатиме цього року. Це, звичайно, торкнулося і суконь. Тотал блек для мене в будь-який час один з улюблених образів. І не тому, що чорний робить стрункішою 😂, просто в цьому кольорі завжди комфортно. До речі, саме час ще разок згадати про маленьку білу сукню 🖤.

Готичний шик

@camilacoelho

Чорна сукня

@hm

Китиці всюди: ідеальна літня сукня

Ще не встигли зняти з вітрини одяг з пір’ям, як китиці закохали в себе публіку. Повітряний пір’яний поділ офіційно замінять бахрома і китиці. Подивися, які круті образи в поєднанні з елементами, що звисають.

Китиці на сукні

@mango

Сукня з китицями

@shopbop

Сукня з китицями

@cultgaia

О так, вирізи!

Цього літа вирізи були всюди й продовжували домінувати у формальному одязі на подіумах, особливо подвійний косий виріз. Вони були та залишилися не тільки в сукнях, а й на бічній частині штанів, топах і навіть спідницях. То чому ж вирізи мали оминути сукні?

Сукня з вирізами

@paris__georgia

Сукня з вирізами червона

@tally_weijl

Сукня з вирізами чорна

@ayamuse

Сукня з вирізами

@altuzarra

Сукня школярки

Цей образ бере елементи зі шкільної форми. Саме тієї, яку всі так не любили вдягати… Скромна шкільна естетика: спідниця в клітинку, білий мереживний комір, бантики. Якщо ти хочеш створити свою власну версію естетики міської школи, я б рекомендувала спершу переглянути кілька прикладів нижче і подумки приміряти їх на себе.

Сукня школярки

@dreamsisterjane

Сукня школярки чорно-біла

@dreamsisterjane

Ну, що скажеш? Як на мене, то вибір дуже великий, є над чим подумати. Я б точно почала поповнення гардероба на весняно-літній сезон з маленької білої сукні або чогось із пензликами… ой, я не впевнена, мені потрібно все! 🙈

Читайте також:

25 Квітня / 2023 Мода

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *