ТОП-5 ідей для патріотичного макіяжу від Соні Пенкової

Час для натхнення та макіяжу для душі! І не просто звичайного денного, а стильного патріотичного! Візажист Соня Пенкова допомогла EVA Blog створити добірку ідей, які ти легко зможеш повторити!

Візажист Гульсум Соня Пенкова

Час читання: 5 хвилин та чашка кави ☕

статья доступна на русском языке

💙 Віночок

Коли хочеться створити патріотичний макіяж, в хід, звісно ж, в першу чергу йдуть кольори національного прапора. Щоб вони виглядали більш насиченими, перед нанесенням тіней використай консилер зі світловідбиваючими частинками. 

Зробити погляд більш виразним та відкритим – це завдання для Чорної Стрілки (погодься, звучить як ім’я супергероїні). Але намалюй її лише на верхній повіці. А у зовнішньому куточку ока закріпи накладні вії, щоб підняти градус своєї приголомшливості до небес. 

Лайфхак: Не перестарайся з кількістю кольорів. Оскільки очі у цьому макіяжі достатньо “активні”, для губ краще використовувати нюдові відтінки. 

Макіяж у жовто-блакитних тонах

💛 Жовто-блакитні стрілки

Простий варіант патріотичного мейкапу, якщо сказала подружці, що вже майже готова, а сама навіть голову ще не сушила. Звичайно, до того варто пройти тернистим шляхом поразок та невдач на полі синхронного малювання стрілок, але зусилля варті ефекту. І не забудь фінальним штрихом підкреслити вії, щоб ще виразніших бісиків очима пускати.

Лайфхак: Якщо не маєш жовтого олівця, можна використати жовті тіні. А щоб колір виглядав яскравіше, нанось його на білу підложку. Детальний туторіал дивись у відео.

@eva.ua Як тобі варіант стрілок від @penkovamakeup?💛💙 #eva #макіяжукраїна #стрілки #українськийтікток ♬ оригінальний звук – eva.ua

💙З Україною в серці

Якщо яскравий акцент на очах не відповідає твоїм внутрішнім уподобанням, і хочеться патріотичні елементи зробити родзинкою, а не “основною стравою”,  то наступна ідея саме для тебе. Такий макіяж буде актуальним і на благодійному заході по збору донатів для ЗСУ,  і на романтичному побаченні літнім вечором. 

Лайфхак: Щоб малюнок тримався краще та зберігав чіткість, промалюй контур чорним водостійким олівцем, а у фіналі використай фіксатор макіяжу

Макіяж зі стрілками та жовто-блакитними серцями

Цікаво по темі: Капсульна косметичка на літо: 6 необхідних засобів

💛 Патріотична ідея макіяжу для самовираження

Макіяж  – це не лише заміна фотошопу у реальному житті. Цей й потужний спосіб самовираження. Біль, гнів, віра у перемогу та свою силу – все можна висловити за допомогою тіней та олівців. 

Лайфхак: Щоб зробити погляд більш виразним та відкритим, на нижній повіці замість чорної або кольорової підводки спробуй білий олівець. 

@eva.ua Як тобі образ України від @penkovamakeup?💛💙 #eva #україна #мейкап ♬ оригінальний звук – eva.ua

💙Патріотичний макіяж для фотосесії

Тематичні фотосессії з національним колоритом набувають популярності, тож підбірка ідей макіяжу була б неповною без варіанту для фото. У ньому гармонійно поєднуються прийоми контурингу та графічні елементи, що нагадують намисто.  

Лайфхак: Для того, щоб додати макіяжу очей графічності у вигляді крапочок-намистинок, зверни увагу на щіточку консилера. Вона має бути достатньо м’якою, щоб гарно віддати колір, а сам засіб не має бути рідким, щоб форма залишилась чіткою.  

Патріотичний макіяж з графічними елементами

Цікаво по темі: Як зберегти свіжий макіяж у спеку?

💛 Б’юті засоби для патріотичних макіяжів

Порцію натхнення отримано, але залишилось не менш важливе питання. Які косметичні засоби допоможуть втілити ідеї патріотичних макіяжів у життя? Зібрали для вас варіанти з асортименту EVA та eva.ua для всіх етапів стильного макіяжу.

Для тонування обличчя: 

Цікаво по темі: Секрети ламінування брів та вій у домашніх умовах

Для макіяжу очей та брів:

Макіяж очей у жовто-синіх тонах

Для губ:

 

Сподіваємось, ця добірка ідей патріотичного макіяжу дасть тобі поштовх для натхнення та допоможе підтримати бойовий настрій! І зовсім скоро всі ми зможемо зробити красивий макіяж у національних кольорах на День Перемоги України! 

 

Читайте також:

14 Липня / 2022 Краса

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Ирина

    Мой комент забанят! Нафиг себя так уродовать, біла же милая девушка, а стало – страшко