Beauty-адвент: Готуємось до Нового року за 31 день

Переддень Нового року — це не лише казкові дива та святковий настрій. Це ще і величезна кількість справ, що потребують нашої уваги: потрібно завершити робочі проекти, придбати подарунки для рідних та близьких, продумати святкове меню і, звичайно ж, подбати про свою красу! Більшість із нас зазвичай готуються до Нового року за кілька днів, дехто — за тиждень, але ж погодьтеся: у такому вирі справ ми майже завжди чогось не встигаємо.
Тож цього року пропонуємо вам підійти до підготовки більш виважено та скласти власний beauty-адвент, в якому буде перелічено все, що треба зробити для того, щоб бути бездоганною красунею на новорічній вечірці. А щоб зекономити ваш час на складання такого календаря, ми в EVA Blog підготували його для вас!

1 грудня

Запишіться до спортзали або підберіть домашню програму тренувань

За місяць цілком можна встигнути підтягнути фігуру та покращити тонус м’язів. А якщо інтенсивно займатися 4–5 разів на тиждень, то за цей час можна отримати такий же результат, як і за три місяці при тренуваннях двічі-тричі на тиждень. Тож якщо ви ще цього не зробили, то 1 грудня — саме час записатися до спортзали або підібрати домашню програму тренувань.

2 грудня

Складіть здорове меню на місяць

Щоб покращити самопочуття, здоров’я шкіри та підтягнути фігуру також варто приділити увагу своєму раціону. За місяць цілком можна досягти помітних результатів, тож введіть такі прості правила:

  • виключіть з меню продукти з білого борошна, копченості, а також надмірно солоні, солодкі, жирні, гострі;
  • намагайтеся харчуватися 5–6 разів на добу невеликими порціями;
  • не забувайте про біологічний годинник організму, згідно з яким різні продукти по-різному засвоюються протягом доби. Намагайтеся спланувати свій раціон так, щоб на сніданок ви вживали жири, на обід — білки, на вечерю — рослинні білки або «повільні вуглеводи»;
  • вечеряйте до 19-ї години, а якщо ви зголодніли та не встигаєте поїсти до цього часу, повечеряйте свіжими овочами та фруктами.

Про те, як скласти меню на місяць та чому це дуже зручно, читайте в цій нашій статті.

3 грудня

Зробіть очищувальну маску для обличчя

У цей день приділіть трохи уваги обличчю та подаруйте йому делікатне очищення за допомогою маски «Авокадо та вівсяне борошно» від американського бренду Freeman. Цей продукт, що підходить для всіх типів шкіри, лагідно очищує, зволожує, покращує колір та розгладжує дрібні зморшки. Просто нанесіть засіб на все обличчя, витримайте 10–15 хв. та змийте.

4 грудня

Зробіть маску для волосся та очистіть шкіру голови

Очищення волосистої частини голови соляним скрабом прискорює зростання волосся та знижує його жирність, що для багатьох актуально саме взимку. Тож якщо маєте волосся схильне до жирності, скористайтеся наступним рецептом.

  • 2,5 столові ложки води;
  • стільки ж солі.

Компоненти добре перемішайте та нанесіть на вологі локони (найкраще це робити, розділивши його на проділи). Обережно помасуйте шкіру та змийте. Далі помийте волосся шампунем як зазвичай та нанесіть маску.

Регенеруюча маска з лопухом та оливою від Melica Organic виготовлена на 97% з натуральних компонентів. Її створено саме для тонких та ослаблених взимку локонів, що потребують підтримки. Олія оливи інтенсивно живить та зволожує, а екстракт лопуха відновлює структуру та укріплює корені волосся.

Вже після першого використання такого очищувально-живильного комплексу ви відчуєте легкість, шкіра голови вільно дихатиме, менше жирнітиме, а волосся стане більш об’ємним.

5 грудня

Подбайте про здоров’я зубів

Запишіться до стоматолога на професійне гігієнічне чищення зубів або відбілювання.

Якщо не маєте можливості відвідати кабінет лікаря перед святами, зверніть увагу на Олівець для відбілювання зубів від !CEBERG Professional.

Засіб делікатно вибілює зубну емаль, і при регулярному застосуванні його двічі на день через 4-7 днів ваші зуби стануть світліше на 2-3 тони. Максимальний ефект досягається протягом 10 днів застосування. Щоб підтримувати результат застосовуйте олівець двічи на тиждень, або за нявності потреби.

6 грудня

Почніть на ніч наносити олію для вій

З цього дня почніть кожного вечора наносити на вії натуральну олію: касторову, персикову, реп’яхову або кокосову. Така проста процедура насправді дуже дієва: вже за місяць ваші вії стануть біль зволоженими, доглянутими та густими. Для зручності можете взяти щіточку від старої туші, ретельно вимити її та наносити олію нею.

7 грудня

Слідкуйте за режимом вживання води

Про важливість правильного питного режиму годі й говорити. А більшість кваліфікованих порад з цього приводу зводяться до такої формули:

маса вашого тіла × 30 = необхідна добова норма води

Наприклад, якщо ваша вага складає 50 кг, то 50 × 30 = 1500 мл, тобто 1,5 л води потрібно пити кожного дня. З цього дня почніть слідкувати за своїм водним режимом.

8 грудня

Очистіть шкіру обличчя

На цю суботу запишіться на професійну чистку обличчя або зробіть хімічний пілінг у косметолога — саме перед вихідними, щоб шкіра встигла відновитися. Осінньо-зимовий період найкраще підходить для такої процедури, оскільки шкіра після неї погано захищена від негативного впливу ультрафіолету, а сонце в цей час найменш активне.

9 грудня

Зробіть сольовий скраб для тіла

Такий скраб — чудовий домашній засіб, що ефективно очищує шкіру, стимулює процеси її оновлення, нормалізує кровообіг та позбавляє епідерміс від токсинів. Цього дня побалуйте себе цим простим та дієвим продуктом. Для його приготування змішайте гель для душу та подрібнену морську сіль до консистенції густої сметани. Далі нанесіть засіб на чисту шкіру, обережно помасуйте та змийте.

10 грудня

Подбайте про волосся: гірчична маска

Неймовірну дію цього продукту засновано на його пекучих властивостях, завдяки чому вона запускає приплив крові до коренів волосся, перешкоджаючи його випадінню та активізуючи зростання. Для досягнення найкращого ефекту повторюйте цю маску щотижня. А щоб приготувати її, скористайтеся таким рецептом.

  • 3 ст.л. води;
  • жовтки двох яєць;
  • 3 ст.л. порошку гірчиці;
  • 3 ст.л. реп’яхової олії;
  • 2,5 ч.л. цукру.
  1. Гірчицю залийте гарячою водою та перемішайте.
  2. Додайте інші компоненти й дайте трохи настоятися.
  3. Розділіть волосся на проділи й нанесіть маску на шкіру голови. При цьому не забудьте вдягти рукавички.
  4. Загорніть волосся у плівку та рушник. Витримайте 10–15 хв.
  5. Змийте шампунем та нанесіть улюблений бальзамом.

11 грудня

Введіть у раціон лляне насіння

Окрім зовнішніх процедур для гарного самопочуття та вигляду також варто приділяти увагу і внутрішнім. Однією з таких є вживання насіння льону, яке має надзвичайно багатий склад та корисний вплив на весь організм. Регулярний прийом лляного насіння допоможе вам очиститися від токсинів та зміцнити захисні функції організму.

Купувати лляне насіння найкраще в аптеці — так ви зможете бути точно впевненими в його чистоті та безпеці. А перед застосуванням уважно прочитайте інформацію на упаковці та вивчіть протипоказання.

Вживати насіння льону потрібно в подрібненому стані по чайній ложці зранку натщесерце, а готувати безпосередньо перед застосуванням, оскільки при контакті зі світлом у ньому з’являються шкідливі речовини та навіть канцерогени.

12 грудня

Почніть робити зволожуючі маски для обличчя

З цього дня візьміть собі за правило кожного тижня робити зволожуючі маски для обличчя. Щоб отримати гарний результат, скористайтеся корейською ультразволожуючою маскою від Eveline Cosmetics. Її тканинна основа просочена активними компонентами та детокс-сироваткою, завдяки чому продукт робить шкіру пружною, м’якою, шовковистою та надає їй свіжого й відпочилого вигляду.

13 грудня

Подбайте про красу ніжок

Як часто ви забуваєте про догляд за шкірою ніг? Цього дня приділіть трохи уваги й цій частині тіла, а допоможе вам у цьому маска Lirene. Продукт містить дві складові:

  • ферментний пілінг для інтенсивного очищення шкіри ніг — він застосовується в першу чергу;
  • регенераційна маска зі шкарпетками, що містить зволожуючі та живильні компоненти — наноситься після пілінгу.

Використовуйте цей засіб щодня у вигляді курсу або раз на тиждень для профілактики.

14 грудня

Запишіться до перукаря

На манікюр записуватися ще зарано, а от до перукаря — саме час. Цього дня оновіть свою стрижку та, якщо фарбуєте волосся, його колір.

15 грудня

Підберіть наряд до новорічної вечірки

Певно, одне з найприємніших передсвяткових занять — підібрати святкову сукню та туфлі. Обираючи образ для себе, обов’язково зважайте на те, наскільки вам комфортно в тому чи іншому вбранні, адже найголовніша прикраса для кожної жінки — це впевненість у власній неперевершеності!

16 грудня

Зробіть кавовий скраб для тіла

Цього дня побалуйте шкіру тіла кавово-сольовим скрабом, що робить її більш гладкою, підтягнутою, пружною та м’якою. А який приголомшливий аромат огортатиме вас під час цієї процедури!

  • 4 ст.л. меленої кави;
  • 12 крапель олії виноградних кісточок або іншої базової;
  • 1 ст.л. морської солі;
  • по 3 краплини ваших улюблених ефірних олій (наприклад, цитрусових, герані тощо);
  • гель для душу для поєднання компонентів між собою.
  1. Залийте каву кип’ятком та дайте масі настоятися.
  2. Сіль подрібніть у кавомолці.
  3. Окремо змішайте олії.
  4. Додайте олії до кави з сіллю.
  5. Розведіть суміш гелем для душу до консистенції густої сметани.

Нанесіть домашній краб на очищену шкіру тіла, обережно помасуйте та змийте.

 

17 грудня

Зробіть кефірну маску для волосся

Кефір — не лише смачний та корисний напій, але й чудові ласощі для нашого волосся, що зміцнюють його структуру, справляються з сухістю та лупою. Просто нанесіть цей продукт на волосся, укрийте його харчовою плівкою та почекайте 1,5 години. Далі вимийте волосся як зазвичай.

Обережно застосовуйте таку маску для фарбованого волосся, оскільки вона має легкий освітлювальний ефект.

18 грудня

Додайте до щоденного раціону горіхи

Волоський горіх — надзвичайно корисний продукт не лише для здоров’я, але і для нашої краси. Завдяки своєму унікальному складу він запобігає руйнуванню колагену всередині шкіри, в результаті чого вона стає м’якою та пружною. Так само можна додати до свого раціону лляну олію або капсули омега 3/6/9, що теж корисні для живлення та здорового вигляду шкіри.

19 грудня

Зробіть фарбування вій та брів

Цього дня запишіться на корекцію та фарбування брів і вій.

20 грудня

Зробіть парафінотерапію або домашнє SPA для рук

Парафінотепарія — надзвичайно корисна процедура, що робить шкіру рук доглянутою, зволоженою та надзвичайно м’якою, тож сьогодні побалуйте свої ручки саме нею. Замість парафінотерапії можна також влаштувати домашнє SPA для рук.

Для цього ідеально підійде набір Eveline Hand & Nail Therapy Professional. До його складу входить регенерувальний пілінг і активна маска-сироватка. Ця процедура для рук здатна повністю відновити здоров’я, гладкість та шовковистість шкіри, і тепер доступна не тільки для салонів краси.

21 грудня

Очистіть шкіру тіла скрабом

Сьогодні порадуйте шкіру тіла домашнім кавовим або сольовим скрабом, а якщо вам бракує часу на їхнє приготування, завітайте до EVA та придбайте готовий скраб від UTerra, що покращує зовнішній вигляд шкіри, стимулює її оновлення та насичує клітини цінними компонентами.

22 грудня

Зробіть депіляцію

Запишіться на депіляцію: віск, шугарінг або іншу звичну для вас процедуру.

Зробити депіляцію вдома просто завдяки засобам від MAY Body.

23 грудня

Приготуйте домашню маску для обличчя

Цього дня порадуйте шкіру обличчя домашньою маскою з медом та алое. Змішайте 1 ст.л. меду та стільки ж соку алое й рівномірно нанесіть на шкіру обличчя на 10–15 хв. Така універсальна маска підходить жінкам різного віку та типу шкіри: насичує її вітамінами, освіжає та тонізує.

24 грудня

Зробіть педикюр

Цього дня зробіть на педикюр. Якщо надаєте перевагу домашньому педикюру, не забудьте про ванночу для ніг із ароматичною сіллю.

Наприклад, сіль для ніг UTerra Native “Зволоження та захист”.

25 грудня

Подбайте про красу волосся

До Нового року залишилося зовсім мало, тож для того, щоб ваша зачіска виглядала бездоганно, потурбуйтеся про красу та здоров’я волосся. Щоб наситити його корисними компонентами, інтенсивно зволожити та підживити, скористайтеся таким секретом.

  1. Нанесіть на локони професійну маску від італійського бренду IQ code.
  2. Загорніть у харчову плівку та рушник.
  3. Прогрійте феном.
  4. Змийте та насолоджуйтеся приголомшливим ефектом!

26 грудня

Зробіть цукровий скраб для тіла

Цукровий краб для тіла підходить всіх типам шкіри, забезпечує м’яке та делікатне очищення, робить її оксамитово ніжною та м’якою.

  • 4 ст.л. цукру;
  • 1–2 краплини грейпфрутової ефірної олії;
  • 2 ст.л. олії виноградних кісточок (цю олію можна замінити іншими базовими, котрі вам подобаються);
  • 2 ст.л. кокосової олії.

Суміш нанесіть на очищену шкіру круговими рухами, зробіть легкий масаж та змийте.

27 грудня

Запишіться на обгортання або зробіть його вдома

Цього дня побалуйте своє тіло обгортанням — салонним або домашнім.

28 грудня

Зробіть манікюр

На цей день запишіться на манікюр. Краще це зробити заздалегідь, оскільки перед святом для вас може не вистачити часу.

29 грудня

Запишіться на масаж

Передноворічна метушня в самому розпалі, а головне свято року — зовсім близько, тож для того, щоб розслабитися та відпочити від усіх справ, сьогодні сходіть на масаж.

30 грудня

Зробіть маску для обличчя, що надає сяйва

До нового року лишився лише один день, тож цього дня саме час зробити маску, що надасть шкірі сяяння, вирівняє тон обличчя та приховає сліди втоми. У цьому вам допоможе дивовижний продукт від L’Orе́al Paris «Детокс і сяйво» з лінійки «Магія глини».

31 грудня

Залишились тільки укладка та макіяж!

Протягом останнього місяця ви ретельно доглядали свою красу та здоров’я, займалися спортом та слідкували за раціоном. Тож на сьогодні у вас залишаться лише макіяж та зачіска — і ви неперевершені!

Планування beauty-процедур допоможе вам не лише все встигнути, але й почуватися більш впевнено, адже у вас все йде за планом. Такий підхід зекономить час, а ваші шкіра, волосся та тіло ретельно підготуються до головної події року.

Звісно, що не обов’язково потрібно чітко слідувати нашому календарю — ви можете внести до нього свої корективи в залежності від звичного ритму життя. Сподіваємося, що наш план дій допоможе вам якнайкраще підготуватися до свята.

4 Грудня / 2018 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

VISUAL by EVA