GlamBee ProGel: який колір палітри гель-лаків обереш ти?

Є час надихатись трендами літнього манікюру  й опановувати хитрощі нанесення гель-лаку в домашніх умовах, а є час переходити від планів до дії. І важлива складова цього кроку – вибір кольору. 

Сьогодні на огляді в EVA Blog ціла палітра лаків з нової колекції GlamBee ProGel в форматі 6 мл ( для тих, хто полюбляє більші розміри, є лінійка ProGel  в баночках по 12 мл). Обирати легко, адже колір кожної з 40 баночок співпадає з кольором вмісту. 

Зручність 6 мл досить очевидна

  • менша вартість;
  • займають менше місця;
  • можна сформувати більш різноманітну домашню палітру.

А також, що 12, що 6 мл радують досить насиченістю кольору та гарною пігментацією, зручними пензликами, якісним нанесенням,  рівномірним “ляганням” на нігтьову пластину. Тож давайте детально подивимось, які кольори GlamBee ProGel можна вже сьогодні придбати в EVA та використати для стильного манікюру

Соковиті червоні відтінки

Нюдові та рожеві відтінки

Насичені темні відтінки

Світлі відтінки

Неонові відтінки

Що варто пам’ятати, коли робите манікюр з гель-лаком самостійно?

Щоб ейфорія від вибору кольору не завадила врахувати інші важливі моменти створенння манікюру з гель-лаком в домашніх умовах, зберемо вам їх детально списком:

  1. Окрім кольору, вам потрібні база  (липкий шар) та топ (покриття, що “запечатує” колір): для любителів глянцю ось такий  https://eva.ua/ua/pr63522/, для прихильників матового покриття ось такий https://eva.ua/pr63523/.
  2. Краще не робити ванночки перед нанесенням гель-лаку. Волога може випаровуватися з пористої поверхні нігтя протягом трьох год, і це з  високою вірогідністю вплине на те, як довго триматиметься покриття.
  3. Наносимо базу, колір і топ тонким шаром, адже так їх значно легше самостійно добре просушити.
  4. Необхідний для кожного шару час сушіння:  в УФ-лампа 9 ват – 4 хвилини;  УФ-лампа 36 ват – 2 хвилини; Led-лампа – від 30 секунд до 1 хвилини.
  5. Варто мати спеціальну рідину для зняття гель-лаку. В жодному разі не можна грубо обдирати покриття з нігтю, цим ви дуже його травмуєте. 
  6. Після манікюру, бажано на щоденній основі, варто використовувати масло для кутикули. Це вбереже руки від швидкого перетворення на пустелю Сахару, не дасть кутикулі занадто швидко наростати.

Порада від EVA Blog: Використовуйте карту ПЛ EVA Mозаїка, щоб отримувати спеціальні знижки та акційні пропозиції на гель-лаки. Досі не маєте такої карти? Отримайте її прямо зараз всього у кілька кліків!

З колекцією GlamBee ProGel ви легко зможете знайти колір для манікюру під будь-який настрій!  Діліться у коментарях, які відтінки з нової палітри хотіли б спробувати в першу чергу!

 

Гель-лак для ногтей GlamBee ProGel

60.00
Купити

Жидкость для снятия гель-лака и биогеля GlamBee nail professional Gel Remover Дыня

65.00
Купити

Гель-лак для нігтів GlamBee ProGel

57.00
Купити

Базове покриття для гель-лаку GlamBee ProGel

100.00
Купити

Верхнє покриття для гель-лаку GlamBee ProGel

79.00
Купити
23 Липня / 2020 Краса

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Катерина

    Обираю червоний

  2. Тамара

    Дякую за статтю!