Моя подруга — така вигадниця: Найкращі beauty-хаки, необхідні кожній дівчині

У наше інформаційне століття beauty-хитрощами вже нікого не здивуєш: певно, кожна з вас знає сотню секретів краси з інтернету. Але хто, як не найкраща подруга, поділиться найдієвішими та найпростішими beauty-секретами, котрі дійсно потребують мінімум зусиль та дають бездоганний результат! Як пластиковий посуд допоможе промалювати ідеальні стрілки? Як з одного олівця для очей отримати три різних: м’який, середній та твердий? Напередодні Дня подруг y EVA Blog ділимось з вами найкращими beauty-хаками, без яких не обійтися жодній дівчині!

Модний макіяж за допомогою…

Щороку законодавці світової моди пропонують нам все нові й нові тренди в макіяжі. Деякі з них приречені так і лишитися на модних подіумах, а деякі ми не використовуємо, адже вважаємо, що для повторення такого макіяжу потрібно бути професійним візажистом. А от і ні! Зробіть бездоганний макіяж з акцентом під бровами за допомогою звичайної пластикової ложки: просто прикладіть її до ока як трафарет і нанесіть тіні потрібного відтінку. Цей секрет настільки ж дієвий, наскільки простий, тож не бійтеся експериментувати!

Замість гелю для брів

Яких тільки хитрощів не навидумували кмітливі дівчата, щоб мати бездоганні брови: їх укладають за допомогою гелів, підводять спеціальними помадами, тінями, олівцями, тушшю. А якщо у вашій косметичці немає гелю для брів, а волоски стирчать у різні боки, їх можна легко укласти за допомогою лаку для волосся. Просто розпиліть трохи засобу на чисту щіточку від туші й одразу ж проведіть нею по бровам.

Зробити об’ємний пучок

Не всім пощастило мати густе волосся, особливо це стосується ситуацій, коли ви вирішили зробити пучок, але через недостатній об’єм він виглядає не так, як хотілося б. Вихід є! Замість одного хвостика зробіть два — один біля одного, а потім складіть їх у пучок і закріпіть шпильками. Скористайтеся цим простим прийомом наступного разу, і об’ємний пучок неодмінно стане вашою улюбленою зачіскою!

Олівець для очей 3 в 1

В залежності від обраного макіяжу іноді ми потребуємо різних олівців: м’яких, які дають насичену жирну лінію, або твердих, що малюють менш яскраво. Для цього зовсім не потрібно мати в косметичці кілька олівців: достатньо лиш нагріти звичайний олівець в руках або біля плити — і ось він вже м’який. А для того, щоб отримати твердіший олівець, ненадовго покладіть його до холодильника. Дійсно просто, чи не так?

Приховати сліди втоми

Затримались на вечірці, а зранку побачили в дзеркалі стомлене обличчя? Не біда, якщо у вашій косметичці є білий олівець! Проведіть ним лінію вздовж нижньої повіки: такий простий прийом зробить ваш погляд свіжішим. Наступного разу, коли потрапите в непередбачувану ситуацію, спробуйте скористатись ним, а ще краще — вчасно лягайте спати 🙂

Бездоганний тон обличчя

Певно, кожна з нас коли-небудь потрапляла в ситуацію, коли тональний крем не влаштовує за консистенцією або відтінком. Таке може трапитися тоді, коли засіб ви підбирали під засмаглу шкіру або ж просто не вгадали за тоном чи густотою. Не спішіть викидати покупку! Якщо крем надто темний або густий, змішайте його з денним кремом і нанесіть на обличчя. Методом експериментів віднайдіть свою ідеальну консистенцію — і користуйтеся улюбленими засобами за будь-яких умов!

Приховати відросле коріння волосся

Не так давно модні фарбування омбре зруйнували всі стереотипи з приводу відрослого коріння: тепер це не поганий тон, а модний тренд. Але якщо для вас такий стиль неприпустимий, а корені все ж відросли, приховати їх можна за допомогою найпростішої зачіски. Просто зробіть асиметричний проділ (це обов’язкова умова, оскільки прямий проділ акцентує увагу на контрастній рисці), а далі злегка начешіть волосся біля коренів. Звичайно, така хитрість не замінить вчасного фарбування, зате приховає тимчасові огріхи.

Швидко висушити волосся

Певно, всі вже знають, що коли немає часу на миття волосся, на допомогу приходить сухий шампунь, а якщо і його немає під рукою, можна просто помити частину волосся біля обличчя, чолку і т.д. А от що робити, коли волосся все ж вимите, але під рукою немає фену? Щоб швидко висушити волосся, загорніть його не в рушник, а у звичайну бавовняну футболку. Цей матеріал найкраще поглинає вологу — і ваші локони висохнуть набагато швидше!

Акуратний френч

Любите французький манікюр, але не маєте достатньо вправності для його виконання? Спеціальні трафарети теж не завжди рятують ситуацію, а от звичайний пластир краще приклеюється по поверхні нігтя і легко знімається. Як вам така ідея?

Швидко висушити манікюр

Жінка абсолютно беззахисна лише в одній ситуації: коли в неї не висох манікюр! А якщо вам терміново потрібно висушити свіжий лак на нігтях, не намагайтеся зробити це за допомогою фену. Куди ефективніше працює холодна вода: просто опустіть пальці в холодну воду и потримайте хвилинку — і вуаля! Низька температура примусить лак моментально застигнути.

Можливо, про деякі хитрощі ви знали, а про якісь — ні. Тож сподіваємось, що наша стаття виявилась корисною для вас, і тепер ви витрачатимете менше часу на рутинні справи, а виглядатимете завжди бездоганно!

18 Квітня / 2018 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті