Дерматокосметика: особливості та переваги

Дерматокосметика, — це засоби з косметичною та лікувальною дією. Дехто вважає, що таку продукцію можна придбати тільки в аптеці, та насправді це не так, адже дерматокосметика не відноситься до категорії ліків. У новій статті ми вирішили поділитися з вами особливостями та перевагами цих засобів, а також дібрали кілька дієвих лінійок для боротьби з різними проблемами. Придбати їх можна в інтернет-магазині eva.ua.

Відмінності між дерматокосметикою та звичайною

Головна відмінність лікувальної, або дерматокосметики, — у тому, що її формули містять специфічні активні інгредієнти з доведеною ефективністю. Вони розробляються фахівцями косметологами, дерматологами та мають більш інтенсивний вплив на шкіру. Саме тому ці засоби дієво справляються з багатьма проблемами: акне, підвищеною чутливістю, віковими змінами тощо.

В дерматокосметиці можуть використовуватися ті самі олії, гіалуронова кислота й натуральні екстракти, що і в звичайній. Але з тією відмінністю, що в лікувальні засоби їх додають у іншій дієвій концентрації, а на етапі виробництва вони проходять більш глибоке та ретельне очищення. Дерматокосметика не подразнює, може використовуватися для дуже чутливої шкіри й містить лише ті консерванти, які пройшли перевірку на безпечність.

Як правильно обрати дерматокосметику

Кому слід користуватися дерматокосметикою? — Усім, чия шкіра має певні проблеми або потребує уважної турботи. Ідеально, якщо косметику для лікування й догляду вам призначить лікар, особливо якщо ви маєте серйозні проблеми зі шкірою. А якщо вам просто потрібен більш потужний та ефективний догляд, і ви вирішили спробувати лікувальну косметику, тоді слід зважати на тип і стан шкіри, наявність проблем і на основі цього підбирати засоби.

Дерматокосметика Vichy на eva.ua

Унікальний активний компонент косметики цього бренду — термальна вода високої мінералізації. Її видобувають з джерела, захищеного від забруднень з 1874 року. Формули косметики Vichy розробляються у співпраці з медичними фахівцями, а дієвість засобів перевіряється під лікарським контролем.

Лінійка PURETE THERMALE створена з урахуванням потреб чутливої шкіри, містить термальну воду, яка заспокоює та зміцнює.

Цікаво по темі: Найкращі пінки для вмивання обличчя за версією EVA Blog

LIFTACTIV SUPREME — продукти для комплексної корекції зморшок, покращення еластичності та природного тону шкіри.

Дерматокосметика La Roche-Posay на eva.ua

Ще один відомий французький бренд лікувальної косметики, в основі якої — термальна вода. На базі цього джерела працює популярний у Європі дерматологічний центр для пацієнтів з чутливою та ослабленою шкірою, а також команда науковців, які створюють ефективну дерматокосметику La Roche-Posay.

Лінійка EFFACLAR — одна з найвідоміших у La Roche-Posay. Ці засоби створені саме для жирної проблемної шкіри й чинять антибактеріальну, протизапальну, відлущуючу дію.

TOLERIANE — серія засобів, створених спеціально для догляду за шкірою, схильною до алергічних реакцій та подразнень. Дарує відчуття комфорту, зволожує, заспокоює, захищає. До складу цієї продукції входить мінімум компонентів, тому вона підходить навіть для тих, чия шкіра не переносить звичайної доглядової косметики.

Для гарних результатів дотримуйтеся інструкції виробника та правил використання кожного засобу. А для того щоб забезпечити своїй шкірі повноцінний догляд, обирайте засоби з однієї лінійки. Так вони доповнюватимуть один одного й дадуть найкращий ефект.

Засіб для зняття макіяжу з очей Vichy Purete Thermale

0.00
Купити

Засіб для зняття макіяжу La Roche-Posay Effaclar для проблемної шкіри

427.00
Купити

Коригуючий засіб для обличчя La Roche-Posay Effaclar А.І, локальної дії, для проблемної шкіри

599.00
Купити

Пінка для вмивання Vichy Purete Thermale

529.00
Купити

Лосьйон для обличчя La Roche-Posay Effaclar для очищення і звуження пор

389.00
Купити
22 Квітня / 2020 Догляд за обличчям

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті
12 найкращих брендів корейської косметики
21 Грудня / 2023 Догляд за обличчям
Комедони: причини появи і як позбутися
15 Червня / 2022 Догляд за обличчям