Дрейпинг: як втілити модну техніку корекції обличчя?

Ви, ймовірно, знаєте про контуринг, який допомагає візуально скоригувати форму обличчя за допомогою хайлайтера й темної пудри. У результаті створюються тіні й макіяж стає фактурним. А ось ще одне нове слово в б’юті-словнику: дрейпінг — майже той самий контуринг, тільки тут рельєф підкреслюють світлий і темний відтінки рум’ян. Такий макіяж виглядає невимушено й цілком натурально, на відміну від важкого контуринга.

Виявляється, дрейпинг придумав ще у 70-ті американський візажист Вей Бенді. Тоді цю техніку використовували для зіркового макіяжу, та з часом вона відійшла на другий план. А нещодавно дизайнер Марк Джейкобс вирішив повернути дрейпинг, випустивши нову колекцію рум’ян. Утім, засоби інших брендів створюють аналогічний ефект. Відтінки запорошеної троянди, персику — для природного мейкапу; насичений рожевий, червоний — для зухвалого вечірнього образу.

Створюємо дрейп-макіяж

У цій техніці принцип поєднання темного зі світлим працює так само, як і в інших різновидах скульптування. При цьому зважайте, що для досягнення натурального ефекту темний не має бути надто темним, а світлий — надто світлим.

  1. Все обличчя припудрюємо — це необхідно, щоб далі нам було простіше розтушовувати рум’яна.
  2. Скошеним пензлем наносимо рум’яна темного відтінку в області під вилицями.
  3. Світлі рум’яна — на яблучка щік.
  4. Додаємо трохи світлих рум’ян на скроні.
  5. Усе добре розтушовуємо.
  6. Проходимося світлим відтінком по спинці носа, щоб «заповнити» центр обличчя.

Ваш мейк у техніці дрейпинг готовий! За бажання можна також додати трохи персикового хайлайтера на області вилиць, під бровами, серединку носа та ямку над підборіддям.

Ваші помічники:

  • Палетка рум’ян GlamBee Artist — ідеальна для денного дрейп-макіяжу. Окрім оксамитової текстури та легкої розтушовки, її плюс — у тому, що вам не прийдеться витрачати час на продумування поєднання відтінків. Кольори в палетці гарно суміщаються між собою.
  • Для нанесення рум’ян можна скористатися базовим пензлем з палетки або придбати скошений пензлик O.S, з яким розтушовка стає ще зручніше.
  • Хайлайтер Belor Design Smart Girl Incredible Hollywood лягає невагомою напівпрозорою вуаллю й додає образу природного сяйва.

Дрейп-макіяж гарний тим, що з ним риси обличчя набувають виразності, при цьому він лишається натуральним і свіжим. Сподіваємось, вам сподобався образ з дрейпингом і ви обов’язково втілите його. А ми тим часом будемо готувати для вас нові цікаві статті та майстер-класи 😉

30 Жовтня / 2019 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті
VISUAL by EVA