Чого чекати від модних тенденцій цієї осені?

Новий сезон, як завжди, пропонує нам нові модні тенденції. Цьогорічні осіньо-зимові покази стали підсумковими для моди останнього десятиріччя. Головною ознакою цього періоду визнане різноманіття, і саме це ми змогли побачити на подіумах. Тож що такого різноманітного готує нам золота пора, на які модні тренди варто звернути увагу, як і з чим їх носити?

Клітинка-буфало

Червоно-чорна клітинка остаточно втратила свою вузькогранжеву спрямованість і стала одним з головних принтів сезону. Причому чим масштабнішою буде її присутність в образі, тим краще. Найактуальніше клітинка-буфало виглядатиме на верхньому одязі: пальтах, куртках та піджаках, а також на брюках та спідницях.

Аргайл

Принт нердів і гольфістів також отримав можливість проявити себе. Зазвичай стриманий аргайл нарешті розкрив свій модний потенціал, прикрасивши не тільки пуловери та кардигани, а й сукні та спідниці. Запропоновані дизайнерами кольорові комбінації теж дуже різноманітні і у більшості своїй активні. Тож якщо досі ви вважали аргайл принтом для снобів, то цієї осені ви зможете по-новому поглянути на цей модний тренд.

Зебра

Анімалістика також не поспішає зникати з подіумів. Цієї осені лідером по кількості появ став зебровий принт, який зрештою витіснив хижих леопарда та пітона. В осінніх колекціях трендова чорно-біла смужка присутня буквально скрізь: на пальтах, сукнях, спідницях та брюках, аксесуарах і взутті.

Твід

Теплий і елегантний твід – один з найосінніших матеріалів, який вже став майже обов’язковим елементом колекцій FW. У поточному сезоні твідовий костюм постає сміливішим і сучаснішим – цікаві фасони і нетипові кольорові рішення нівелюють притаманний твіду консерватизм. Що ж до класики, то й вона не втратила своїх позицій. Твідові жакети, спідниці та брюки залишаються важливими елементами офісного гардеробу.

Шкіряний total look

Вдягатися у шкіру з голови до п’ят – це не поганий тон, а модний тренд осені 2019. Дизайнери наполягають на екстравагантних багатошарових поєднаннях, на кшталт шкіряних брюк зі шкіряною сукнею і шкіряною курткою. Не менш актуальні шкіряні костюми і комбінезони.

Зауважимо, що хоча ми й говоримо про шкіру, маємо на увазі насамперед її якісні замінники, оскільки і елітні бренди, і мас-маркет у своїй більшості відмовляються від використання матеріалів тваринного походження.

В’язані комплекти

Дует спідниці і светра або топа однакової в’язки – це ще один цікавий і носибельний тренд, який чекає на нас цієї осені. Такий в’язаний комплект підходить як для повсякденного носіння, так і для офісу. Він прекрасно виглядає з високими чоботами і пальтом, але й достатньо теплий для того, щоб його можна було носити без верхнього одягу, принаймні до середини осені.

 

70-ті

Кожного сезону ми спостерігаємо присутність у дизайнерських колекціях ознак тієї чи іншої епохи. Цієї осені на подіумах панують 70-ті.

Беремо на озброєння брючний костюм, плісировану спідницю на кокетці довжиною нижче коліна, блузу з коміром-бантом, черевики з квадратним миском і каблуком «чанкі».

Об’ємні брюки

Брюки вільного крою фігурували у колекціях різних сезонів впродовж кількох останніх років. Але цьогорічний осінній тренд має свої особливості. В центрі уваги мішкуваті брюки, які звужуються донизу. Причому оптимальною вважається максимальна довжина штанин, які частково прикривають взуття. Посадка таких брюк може бути будь-якою: високою, середньою або низькою.

Широкі плечі

Силует «перевернутий трикутник» залишається актуальним і восени. Широкоплечі пальта, піджаки, сукні, комбінезони й надалі тішитимуть прихильниць моди 80-х і любительок цікавих деталей. Такий верх можна поєднувати як з облягаючим, так і з вільним низом. Головне, щоб був присутній акцент на талії, який врівноважуватиме пропорції і зробить образ більш жіночним.

Широка лінія плечей у жіночому костюмі – це не тільки про силу, рішучість і незалежність, але й про сексуальність. Якщо подібні настрої вам імпонують, тоді радимо звернути увагу на цей тренд.

Тренч-хевлок

Хевлок – це небанальна класика, поява якої на подіумах стала логічним продовженням минулорічної тренчевої лихоманки. Тренч з пелериною у сучасному виконанні виглядає ультрастильно і чудово поєднується з багатьма образами.

Хевлок, як і звичайний тренч, любить ненав’язливий оверсайз і довжину нижче коліна. Під таким «прикриттям» ви почуватиметесь комфортно навіть у буденному аутфіті.

Такими будуть модні тенденції осені в цілому. Обирайте те, що вам до вподоби і не бійтеся пробувати нові комбінації і поєднання. Пам’ятайте, що модні тренди – це лише орієнтир, і тільки вам вирішувати, як адаптувати ту чи іншу річ до свого гардеробу.

3 Вересня / 2019 Мода

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *