Family look: стильні образи для всієї родини

Родина — це спільність інтересів, цілей, цінностей та уподобань. Саме такий меседж транслює оточуючим стиль family look, що став модним способом вираження родинної єдності. Потреба у створенні сімейного іміджу насамперед виникає, коли йдеться про фотосесію, гостину, родинне свято або світський захід. Такі події є чудовим приводом наочно продемонструвати теплі почуття, які вас об’єднують.

Концепція family look зародилася ще за часів Великої депресії у США, коли в американському суспільстві, на противагу економічній кризі, сформувався справжній «культ сім`ї». У двохтисячних family look знову набув актуальності і оформився у відомому нам вигляді завдяки таким зіркам, як Мадонна, родина Бекхем та Джолі-Пітт, Дженніфер Лопес та Гвен Стефані. Тренд швидко привернув увагу дизайнерів, а згодом і рітейлерів – готові сети одягу для всієї родини час від часу з’являються у колекціях мас-маркету.

Ви також можете створити власний сімейний стиль самостійно. Пропонуємо розглянути кілька нескладних способів зробити це.

Ідентичність

За допомогою однакового вбрання можна передати ступінь близькості між мамою та дочкою або татом та сином. В ідеалі ідентичність має бути стовідсотковою: однакові тканини, однакові кольори, однакові фасони і однакові аксесуари. Особливо добре такий прийом працює з маленькими дітьми, які ще мають сильний зв’язок з батьками. У цьому випадку однакове вбрання виступає підтвердженням цього зв’язку. З дітьми шкільного віку ідентичні образи не будуть виглядати настільки гармонійними, оскільки вони вже прагнуть виявляти власну індивідуальність, а тому однакове вбрання може видаватися батьківською примхою.

Колір

Кольорова гама може стати вдалим об’єднуючим компонентом, якщо ви знаєте, як поводитися з кольором. Для створення вдалого family look використовуйте не більше трьох кольорів і розподіліть їх між комплектами у різних пропорціях. В дитячому костюмі може превалювати акцентний колір, наприклад, червона сукня. В костюмі мами червоного буде менше – це може бути червона спідниця або блуза. В костюмі батька червоний використовуємо в якості невеликого акценту: краватки, хустки паше або квітки у петлиці. За цим принципом можна об’єднати в одне ціле одяг різних фасонів, але комплекти повинні відповідати одній стилістиці. Також важливо, щоб один і той самий колір був однаковим у кожному комплекті. Найменша відмінність у відтінку зруйнує усю цілісність вашого сімейного образу.

Пинти бездоганно працюють там, де потрібно створити тотожні образи, оскільки вони насамперед привертають увагу. Однаковий візерунок допоможе об’єднати речі різних фасонів, призначені для обох статей. Для стильного і витриманого сімейного сету найкраще підійдуть клітинка або смужка – ці принти виглядають однаково органічно у чоловічому, жіночому і дитячому костюмі.

Якщо ж ви вважаєте класичні принти надто консервативними, можна спробувати щось більш розважливе: горох, принт з кумедними звірятами, мультяшними персонажами, тощо. Дітлахи безумовно оцінять такий вибір.

Стиль

Морський, романтичний, прованс, преппі або будь-який інший впізнаваний стиль також можуть стати основою вашої фамільної айдентики. Але щоб цей прийом спрацював, необхідно продумати усе до найменших дрібниць. Жодних випадкових речей або аксесуарів — все виключно в межах обраної концепції! Тому, якщо ви вирішили побудувати family look на основі конкретного стилю, доведеться його ретельно дослідити і заздалегідь визначитися з усіма деталями та елементами гардеробу для кожного члена сім`ї.

Значно простішим варіантом, який теж має право на існування, є тематичний family look. Наприклад, однакові різдвяні светри, вишиванки, одяг з символікою улюбленої спортивної команди, тощо.

Аксесуари

Аксесуари теж можуть стати тією сполучною ланкою, яка об`єднає образи усіх членів родини в єдиний family look. Однакові головні убори, краватки-метелики, бандани, оригінальні обідки, біжутерію та будь-які інші цікаві деталі слід поєднувати з нейтральними базовими речами, подібними за фасоном, наприклад, однотонними футболками або сорочками та джинсами. Такі акцентні елементи, що дублюються у кожному образі, не менш красномовно і переконливо свідчитимуть про вашу фамільну єдність.

Кожен член вашої родини – це особистість, кожен має свої смаки і уподобання. Але усі разом ви – єдиний організм, наділений власною індивідуальністю. Визначте, які риси притаманні вашій сім`ї, який її характер, і тоді ваш family look точно буде особливим.

23 Серпня / 2019 Мода

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *