40 найкращих ідей манікюру для довгих нігтів

Настав той прекрасний момент, коли нарешті вдалося відростити шикарні довгі нігті, і ти шукаєш ідеї, з якими креативними новими дизайнами на них розгулятися? Тоді ти там, де треба! Адже я зібрала цікаві ідеї манікюру для різної форми нігтів та степеню сміливості, залишиться лише вибрати! Тож додавай посилання у збережені та погнали!

Вишуканий та ніжний дизайн нігтів

01-Вишуканий-та-ніжний-дизайн-нігтів-1

Розпочати пропоную зі спокійних та елегантних варіантів, адже вони не лише популярні, а й дуже співзвучні трендам 2024. Зокрема, маю на увазі наступні модні тенденції в нейл-дизайні:

  • стримана, майже прозора імітація голих нігтів;
  • шикарні перламутрові переливи як в однотонному покритті, так і у френчі;
  • ніжні рожеві та бежеві відтінки хорошої дівчинки в стилі “олд мані”;
  • тендітні мікромалюнки: серця, крапочки, рисочки.

1 Довгі нігті

@thehotblend

2 Довгі нігті

@nails_by_annabel_m

3 Довгі нігті

@tombachik

4 Довгі нігті

@tombachik

Ці тренди в дизайні нігтів можуть бути як соло ідеєю, так і поєднуватись між собою. На видовжених гострих особливо ніжно виглядають мікромалюнки на матовому покритті, особливо коли воно молочного, бежевого або рожевого кольору.  А прозорий перламутровий дизайн стане вишуканим рішенням, коли хочеться святкового настрою у повсякденні. Окрім того, ніжний манікюр на довгі нігті може бути й кольоровим. Для цього вибирай спокійні відтінки та використовуй їх елегантними лініями.

5 Довгі нігті

@matuszewsk.a

6 Довгі нігті

@pegi_nails

7 Довгі нігті

@bbbeautybar__

8 Довгі нігті

@endless.color

9 Довгі нігті

@pegi_nails

10 Довгі нігті

@tiffanyabbigailebeauty

Цікаво на тему: Найкращі ідеї нюдового манікюру на короткі та довгі нігті

Французький манікюр: вишукані ідеї

02-Французький-манікюр

Ще один манікюрний хіт, з яким легко та цікаво експериментувати на довгих нігтях. Серед трендів 2024 року — мінімалістичний тоненький френч. Можна виконувати й у білому кольорі, але більш цікаво та акцентно виглядають насичені: червоний, бордовий, чорний, темно-синій. З ними мікрофренч виглядає особливо елегантно.

Шукай EVA Blog в Instagram

Окрім того, французький манікюр чудово поєднується з модною перламутровою втиркою. Додавай її лише на посмішку або, навпаки, нанось на всю нігтьову пластину, а край профарбовуй кольоровим лаком. До речі, цікава ідея — поєднати дизайн нігтів з відповідними аксесуарами. Наприклад, додати маленькі намистинки, які перегукуватимуться з напівкільцями на пальцях.

11 Довгі нігті

@natmaloneynailartist

12 Довгі нігті

@tiffanyabbigailebeauty

13 Довгі нігті

@tiffanyabbigailebeauty

14 Довгі нігті

@bbbeautybar__

15 Довгі нігті

@studioilirjana

16 Довгі нігті

@thehotblend

17 Довгі нігті

@thehotblend

Цікаво на тему: Найкращі ідеї білого манікюру на короткі та довгі нігті

Дизайн для різної форми довгих нігтів

03-Дизайн-для-різної-форми-довгих-нігтів

Форма нігтів також є дієвим способом експериментувати з ідеями нейл-дизайну. У 2024 році серед активних тенденцій – класична мигдальна форма у вишуканих відтінках червоного.

18 Довгі нігті

@nailsxmina

Квадратні нігті гарно поєднуються з красивим яскравим манікюром. Не обов’язково обмежуватись однотонним покриттям, довжина дозволяє цікаво міксувати прозорий або нюдовий лак з зеленим, рожевим, чорним. Та будь-яким, якого забажає серденько!

19 Довгі нігті

@silcarenovapark

20 Довгі нігті

@nail.ideas.iran

21 Довгі нігті

@sweetienailsupply

Гострі нігті можуть бути й відчутно видовженими, і більш стриманими, із загостренням ближче до краю. Останній варіант зацікавить тих красунь, кому трохи набридла елегантна мигдальна форма і хочеться легкої зухвалості без небезпеки виколоти собі око.

22 Довгі нігті

@matuszewsk.a

23 Довгі нігті

@ladydi_988_nails

24 Довгі нігті

@alinahoyonailartist

25 Довгі нігті

@carooline.e

Цікаво на тему: Камуфлюючий гель для нігтів: що це та як ним користуватися

Оригінальний дизайн: леопардовий принт, яскраві кольори

04-Оригінальний-дизайн

Ніжні та вишукані варіанти дизайну довгих нігтів це, звісно, класно, але час від часу хочеться зробити красивий манікюр у яскравих, насичених відтінках з оригінальними, навіть зухвалими принтами. І настає час змахнути пил з оранжевого, синього, фіолетового, жовтого, зеленого лаку. Міксонути їх між собою, додати червоного, згадати техніки малювання, поекспериментувати з глянцевим та матовим фінішем.

26 Довгі нігті

@nails_flex

27 Довгі нігті

@nails_flex

28 Довгі нігті

@tiffanyabbigailebeauty

29 Довгі нігті

@tiffanyabbigailebeauty

30 Довгі нігті

@nailsbylulyy

31 Довгі нігті

@tombachik

Знову подає голос леопардовий принт. Він виборює своє місце не лише серед стилістичних, а й серед нейл-трендів. Від тебе залежить, чи достатньо обмежитись поєднанням модного малюнку з нюдовим лаком, чи варто зробити його різнокольоровим і замість класичного коричневого як основний тон взяти синій або фіолетовий. На довгі нігті леопардовий принт можна використати для створення французького манікюру. І звісно ж, якщо набрид глянцевий блиск, матовий фініш стане чудовою альтернативою.

32 Довгі нігті

@vale_glassnails

33 Довгі нігті

@flow.bloem

34 Довгі нігті

@passion_unghie22

35 Довгі нігті

@napaznokciach

Цікаво на тему: Модний червоний манікюр: класика і новинки дизайнів

Сезонний та святковий дизайн манікюру на довгі нігті

05-Сезонний-та-святковий-дизайн

Добірка ідей для довгих нігтів була б не повною без тематичного сезонного манікюру. Бо ти скільки завгодно можеш бути серйозною діловою пані, але ніжні білі сніжиночки в грудні, витончені весняні гілочки чи радісні літні квіточки хоч мікромалюнками, але проберуться на твої нігтики. У статтях EVA Blog ти легко знайдеш святкову добірку ідей до Дня святого Валентина та новорічні дизайни. А ось тобі посилання на сезонні тренди як на довгі нігті, так і на короткі:

В цій статті теж не обділю тебе елегантними ідеями з квіточками, романтичними серцями та милими сніжинками. А ти напиши в коментарях, які твої улюблені сезонні тренди в дизайні на довгі нігті.

36 Довгі нігті

@tiffanyabbigailebeauty

37 Довгі нігті

@motylove_paznokcie

37 Довгі нігті

@monika__nails

39 Довгі нігті

@monika__nails

40 Довгі нігті

@monika__nails

41 Довгі нігті

@monika__nails

42 Довгі нігті

@monika__nails

Цікаво на тему: Ідеї ​​манікюру для коротких нігтів

Якщо маєш довгі нігті, уважно слідкуй за тим, щоб вчасно оновлювати покриття, і час від часу дозволяй нігтям відпочити від гель-лаку. Адже якщо маєш погану звичку часто переношувати довжину, підвищуєш ризики травмувати нігтьову пластину.

Довгі нігті — це шикарна можливість експериментувати з кольорами, фактурами та малюнками. При виборі форми краю враховуй свій спосіб життя, щоб манікюр поєднувався із загальним стилем та не заважав у побуті. Кожну ідею з цієї добірки можна легко трансформувати під свої потреби. До речі, напиши у коментарях, який з варіантів тебе найбільше надихнув!

Читайте також:

15 Лютого / 2024 Краса

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Юлія Новак

    Суперові ідеї гарного манікюру 🥰💅🏻

Рекомендовані статті