Чудова трійця: огляд шампунів, кондиціонерів та олій від OGX

OGX — це сучасний американський бренд, який випускає засоби для догляду за волоссям. Ймовірно, ви вже бачили ці симпатичні дизайнерські флакони в нашому інтернет-магазині EVA.UA. А тепер пропонуємо дізнатися, що всередині них і спробувати на собі новий дієвий догляд. В його складі — популярні базові продукти: шампунь, кондиціонер та олійка для волосся.

 

Проти ламкості волосся: лінійка з кератиновою олією

Справжній порятунок для фарбованого, дуже сухого, ламкого волосся з посіченими кінчиками. Секрет ефективності цих засобів — у формулі з кератиновою олією, головним «будівельним матеріалом» нашого волосся. Саме білок кератин визначає його міцність і здоровий вигляд, а коли його недостатньо, локони стають ламкими, тьмяними, швидко з’являються посічені кінчики.

Використовуючи доглядові засоби з кератином, ви збільшуєте щільність волосся, заповнюєте «пробіли» в його структурі. В результаті воно стає гладким, блискучим, здоровим на вигляд.

Відновлення: лінійка з аргановою олією

Арганова олія — ще один відомий компонент, що використовується для відновлення ламкого, сухого, жорсткого, кучерявого, пошкодженого від укладок і фарбування волосся. Принцип її дії — в інтенсивному та глибокому зволоженні, завдяки чому локони стають еластичними та блискучими. Більш того, олія аргани містить безліч антиоксидантів та жирних кислот, корисних для краси волосся.

Невагоме зволоження: лінійка з кокосовою водою

Якщо ваше волосся потребує легкого зволоження, яке не обтяжуватиме на не провокуватиме швидкого забруднення, тоді ця лінійка — найкраща для вас. Кокосова вода у її складі відмінно доглядає за локонами після висвітлення, фарбування, при ламкості та сухості. З таким доглядом вони стають міцними, пружними, гладкими, повертають свій блиск.

Зверніть увагу, що ці засоби забезпечують легке зволоження, а якщо ваше волосся дуже пересушене й потребує інтенсивнішого догляду, тоді вам краще обрати продукти з іншої серії — OGX з кокосовим молоком.

Для об’єму: лінійка з біотином і колагеном

До формули цих продуктів увійшли біотин (інша назва — вітамін В7), колаген і протеїни пшениці. Ви, ймовірно, знаєте, що біотин дуже корисний для нігтів і волосся, а в складі шампуню та кондиціонеру він укріплює волосяні цибулини, робить волосся густішим. Щодо колагену, то він корисний не лише для шкіри, але й для волосся. Це ще один протеїн, з якого воно складається. Він допомагає утримати вологу всередині волосків та попереджає їхню ламкість.

Шампунь і кондиціонер припіднімають волосся, роблять його менш пористим завдяки заповненню пересушених ділянок.

Гладкість і зволоження: лінійка з олією гавайського горіха

Чудовий варіант для тих, хто бажає зробити волосся шовковистим, слухняним і гладким. Олія гавайського горіха має потужний ефект розгладження та зволоження. При регулярному використанні волосся легше піддається укладанню, стає напитаним, блискучим. Ці засоби підійдуть власницям сухих, пересушених фарбуванням локонів, а також усім під час інтенсивного догляду в міжсезоння.

Живлення: лінійка з кокосовим молоком

Засоби цієї колекції мають приємну кремоподібну текстуру. Кокосове молочко, яєчний білковий протеїн і кокосову олію у складі OGX Coconut Milk живлять волосся від коренів до самих кінчиків, надаючи йому природну силу і еластичність.

Кокосове молочко має живильну і зволожуючу дію. Лінійка стане надійним рятівником для сухого і ослабленого волосся завдяки утворенню захисної плівки. Протеїн з яєчного білка багатий природним мінералом сіркою і біотином, сприяє здоровому блиску волосся.

 

Для фарбованого волосся: лінійка з олією орхідеї

Засоби з цієї лінійки подбають про фарбоване волосся, будуть живити його та зволожувати. І головне – допоможуть уповільнити вимивання кольору. До складу входить екстракт ніжної екзотичної квітки – орхідеї, а також олія виноградних кісточок. А ще завдяки SPF фільтрам волосся буде надійно захищене від впливу УФ-променів!

Так само, як і наша шкіра, волосся виглядає набагато здоровішим і красивішим, якщо правильно дібрати доглядові засоби. А щоб отримати ще кращий результат, дбайте про нього комплексно, використовуючи шампунь, бальзам і олійку з однієї лінійки OGX.

Олія-спрей OGX для зволоження і гладкості волосся з гавайським горіхом

258.00
Купити

Кондиціонер проти ламкості волосся OGX з кератиновою олією

312.00
Купити

Олія арганова OGX для відновлення волосся

331.00
Купити

Кондиціонер OGX для зволоження і гладкості волосся з олією гавайського горіха

303.00
Купити

Олія-спрей кератинова OGX легка, проти ламкості волосся, миттєве відновлення

331.00
Купити

Шампунь OGX питающий з кокосовим молоком

302.00
Купити

Кондиціонер OGX невагоме зволоження з кокосовою водою

294.00
Купити

Олія-спрей OGX легка зволожуюча з кокосовою олією

320.00
Купити

Шампунь проти ламкості волосся OGX з кератиновою олією

320.00
Купити

Кондиціонер OGX відновлюючий з аргановою олією марокко

303.00
Купити

Шампунь OGX відновлюючий з аргановою олією марокко

348.00
Купити

Шампунь увлажняющий OGX с кокосовой водой

312.00
Купити

Кондиціонер для позбавленого об’єму і тонкого волосся OGX з біотином і колагеном

303.00
Купити

Шампунь OGX для зволоження і гладкості волосся з олією гавайського горіха

303.00
Купити

Кондиционер питающий OGX з кокосовим молоком

303.00
Купити

Шампунь для позбавленого об’єму і тонкого волосся OGX з біотином і колагеном

303.00
Купити
31 Березня / 2020 Волосся

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. gavruk.nata@ukr.net

    Хороша якісна косметика

  2. Oksana Kondrashyna

    чудова косметика ,хотілося б спробувати новинки !!!

Рекомендовані статті