Магія місячного сяйва: лімітована колекція Moonrise від Lamel Professional

Одна з довгоочікуваних подій б’ютіголиків — випуск новорічних лімітованих колекцій. Адже, як правило, лімітовані продукти виходять екстравагантнішими у порівнянні з учасниками постійного асортименту. Ця традиція міцно підкріплена щедрою порцією блискіток, бездоганними за стійкістю формулами та приголомшливими дизайнами упаковок. Не можна не відзначити, що в епоху Instagram візуальна складова не менш важлива, ніж продукт.

І тут у всі ноти попадають новинки колекції Moonrise від Lamel Professional! Сяйво місячного світла, гіпнотичні іскри феєрверку, металевий блиск прикрас та бризки шампанського — здається, що все це послужило натхненням для нової колекції. 9 цікавих за змістом засобів у стильних футлярах випущені під девізом «Стихія металу і блиску».

Знайомимося з колекцією, продукти якої слугуватимуть для створення бьюті-образів протягом усього року. І, безперечно, зможуть стати чудовим новорічним подарунком!

Огляд колекції Lamel Professional Moonrise: засоби для ідеальної шкіри

У лімітці Lamel Professional розробили навіть святковий догляд. Що потрібно зробити в першу чергу при зустрічі з колекцією, так це придбати сироватку для обличчя Moonrise Hydro Drops. Вона зволожує, підвищує еластичність та запускає відновлювальні процеси завдяки вітаміну B5 та гіалуроновій кислоті. Добре заспокоює подразнені ділянки, тим самим готуючи обличчя до макіяжу. Підходить для догляду за всіма типами шкіри, але особливо за сухою.

У хайлайтера-суфле для обличчя Moonrise Souffle Highlighter є всі шанси бути витраченим до кінця. Тому що він — зразок природного, але не прозаїчного сяйва. Шовковиста консистенція легко наноситься, залишаючи ефект світіння та делікатні відблиски у потрібних зонах. Зволоження та естетична насолода йдуть у комплекті!

Рум’яна-суфле Moonrise Souffle Blush просто і швидко повертають тьмяній шкірі здоровий вигляд. Мусова консистенція забезпечує комфортне нанесення, а також добре нашаровується за необхідності. Із цими рум’янами шкіра засяє свіжістю, а образ загалом набуде завершеного вигляду. Пам’ятайте, що акценти на вилицях — фінальний штрих у будь-якому макіяжі. Такий же важливий, як блиски вогників на новорічній ялинці.

Новорічний макіяж очей із колекцією Moonrise від Lamel Professional

Палетка тіней Moonrise Eyeshadow Palette — та сама, за допомогою якої можна створити привабливий макіяж на новорічну вечірку. Вона представлена 12 трендовими відтінками високої пігментації: дуохромами, шимерами, глітерами, сатиновими та матовими текстурами. З їхніми можливостями імпровізації тільки в насолоду! Можна отримати як яскраві святкові акценти, так і витримані мотиви на кожен день. Розтушовування плавне, переливи м’які. Як світло місяця на хмарному небі.

Кремові тіні Moonrise Cream Eyeshadow неймовірно зручні у використанні завдяки податливій консистенції. Фанати глітера точно зрадіють таким яскравим та компактним пігментам, які звучать як соло, так і в дуеті з іншими текстурами. На вибір — 3 відтінки. Кожен виглядає по-своєму розкішно!

Важливий факт: продукція Lamel Professional є максимально дружньою до природи. Косметику не тестують на тваринах, а пластикова упаковка розрахована на вторинну переробку.

Підводка для повік Moonrise Chameleon Eyeliner сяє і переливається так, що видно здалеку. Вибравши цю рідку підводку для святкової фотосесії, ви зможете зробити десятки класних кадрів! Відтінок змінює колір залежно від кута світла. Не менш цікаво підводка-хамелеон виглядає і в реальності. Перетворює образ одним штрихом!

Кольорова підводка-фломастер Moonrise Long Lasting Brush Eyeliner з матовим фінішем — це лайнер для експериментів зі стрілками будь-якої товщини та форми. Відтінок передається плавним дотиком тонкого аплікатора. Доповнюй мейк блискітками, подовжуй вії за допомогою туші — і вечірній макіяж очей готовий!

Усі відтінки декоративної косметики для очей Lamel Professional Moonrise можна роздивитись у нашій підбірці світлин. Погодьтеся, кольоропередача приголомшлива!

Lamel Professional Moonrise: косметика для стильних акцентів

Матова помада-суфле Moonrise Lip Souffle — сама по собі ідеальний подарунок, який не вимагатиме додаткової обгортки: футляр і без того виглядає святково. Крім стійкого пігменту дарує губам ще й зволоження. Хороша для експериментів у техніці «зацілованих губ».

Сяяти, блищати, світитися — усе це про мерехтливий рідкий глітер Moonrise Liquid Glitter. Феноменально стійкий, комфортний у нанесенні та за відчуттями на шкірі. Завдяки кремовій текстурі плавно розподіляється по тих ділянках, де хочеться додати іскор. З глітером можна обіграти будь-який карнавальний образ, а після новорічних свят використовувати для коктейльних вечірок. Однозначно лайк!

Дивлячись на колекцію Moonrise, хочеться із захопленням сказати: «Як же це красиво та потужно!». Упевнені, ви розділите захоплення після першого знайомства із продуктами. Шукайте колекцію Lamel Professional Moonrise в магазинах EVA свого міста!

Дізнайся також про найяскравіші глітери Lamel для новорічних вечірок:

Рум’яна-суфле для обличчя Lamel Professional Moonrise Souffle Blush

133.00
Купити

Рідкий глітер для повік Lamel Professional Moonrise Liquid Glitter Eyeshadow

187.00
Купити

Рідка підводка для повік Lamel Professional Moonrise Chameleon Eyeliner

205.00
Купити

Палетка тіней для повік Lamel Professional Moonrise Eyeshadow Palette

415.00
Купити

Кремові тіні для повік Lamel Professional Moonrise Cream Eyeshadow

139.00
Купити

Хайлайтер-суфле для обличчя Lamel Professional Moonrise Souffle Highlighter

159.00
Купити

Кольорова підводка-фломастер Lamel Professional Moonrise Long Lasting Brush Eyeliner

189.00
Купити
14 Грудня / 2021 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

VISUAL by EVA