Чорна перлина, золотий равлик, наносрібло: які патчі сподобаються вам?

Складно віднайти жінку, яка б нічого не чула про патчі під очі. Це така дивовижна річ, яка допомагає миттєво підготуватися до важливої події: освіжити обличчя, приховати сліди втоми, усунути темні кола, набряклість. Шкіра у кожної з нас різна й тому патчі слід обирати в залежності від результату, на який чекаєте.

Обираємо патчі під очі

Якщо говорити просто, то патчі — це шматочки нетканого полотна або гідрогелю, які просочуються концентрованим косметичним коктейлем з активних компонентів. Усі вони відрізняються між собою за складом, матеріалом основи та проблемою, з якою вони борються. Так, наприклад, якщо маєте темні кола під очима, то патчі проти набряків не будуть ефективними для вас, оскільки вони мають зовсім інший склад.

  • Для еластичності застосовують пептиди.
  • Для укріплення та відновлення шкіри — олії, вітаміни, пантенол.
  • Для усунення подразнень та заспокоєння — рослинні екстракти (алое вера, ромашки тощо).
  • Для боротьби зі зморшками — гіалуронову кислоту, антиоксиданти.

Окрім традиційних олій та екстрактів, сьогодні косметичні бренди пропонують патчі з сучасними високоефективними компонентами. За дієвістю вони не поступаються активним сироваткам та дають результат уже з перших використань. Завдяки останнім науковим досягненням можна обрати патчі для різних цілей: зволоження, живлення, ліфтинг-ефект, укріплення, усунення темних кіл, набряків тощо.

Наносрібло

Наночасточки срібла мають сильний омолоджувальний ефект, стимулюють захисні властивості шкіри, усувають набряки й виступають бар’єром, захищаючи її від негативного зовнішнього впливу.

  • Патчі Via Beauty наносріблом та гіалуроновою кислотою.

Біозолото

… або колоїдне золото, виступає провідником для активних речовин. У поєднанні з іншими компонентами біозолото допомагає шкірі відновитися, підвищує її пружність та еластичність, захищає від вікових змін.

  • Патчі Via Beauty з біозолотом та екстрактом ластівчиного гнізда.

Чорна перлина

Джерело кальцію, білка, амінокислот. Активізує відновлення шкіри, поліпшує її еластичність, розгладжує дрібні зморшки, зменшує видимість темних кіл.

  • Патчі Misoli Shining Care з чорним перлами.

Екстракт муцину равлика

Має унікальні властивості, які йому надають вітаміни, глікопротеїни, еластин, алантоїн, амінокислоти, колаген та інші біоактивні складові. Секрет равлика відрізняється сильною антиоксидантною дією, захищає обличчя від дії вільних радикалів та уповільнює старіння, розгладжує наявні зморшки, усуває темні кола. Він також протистоїть бактеріям, бореться з пігментацією, запаленнями. Завдяки високій гідрофільній здатності підтримує водний баланс клітин.

  • Патчі MAY face MEZOCOMPLEX з муцином равликів, гіалуроновою кислотою та колагеном.

Золотий равлик

Унікальне поєднання екстракту муцину равлика та біоактивного золота. Об’єднуючись у формулі патчів, вони підвищують пружність і еластичність шкіри, допомагають розгладити зморшки, усунути лущення, зменшити набряки та темні кола під очима.

  • Патчі Esfolio з золотим равликом.

Морські водорості

Освіжають, підтягують, зменшують зморшки, висвітлюють та виводять токсини. Підвищуючи клітинну активність, водорості у складі патчів також омолоджують шкіру.

  • Патчі Misoli Marine з морськими водоростями.

Агар-агар

Активно вбирає вологу та токсини, добре усуває набряки, жирний блиск довкола очей. Ефективно бореться з проявами акне.

  • Патчі Esfolio з чорною перлиною, агар-агаром і колагеном.

Як використовувати патчі

Цей продукт дуже простий у застосуванні. Потрібно лише очистити шкіру, приклеїти патчі на нижню повіку й почекати 15–30 хв. Знімаються вони в напрямі від носу до скронь. Залишки активної есенції можна розподілити по обличчю легкими поплескуваннями пальців.

Щоб покращити ефект від використання патчів, перед приклеюванням можна зробити легкий масаж. В теорії з гідрогелевими патчами (їх також називають пластирами) можна ходити та займатися справами, але на практиці так виходить не з усіма продуктами. Тож якщо маєте таку поважну причину полежати, чом би не скористатися нею 🙂

 

Цікаво по темі:

Гідрогелеві патчі для очей Mizon Snail Repair Intensive Gold Eye Gel Patch з равликовим муцином та колоїдним золотом

309.00
Купити

Гідрогелеві патчі під очі Esfolio з чорною перлиною

483.00
Купити

Патчі під очі Via Beauty гідрогелеві ліфтингові з колагеном та біо-золотом

14.00
Купити

Патчі під очі Via Beauty гідрогелеві, омолоджуючі з чорними перлинами та гіалуроновою кислотою

254.00
Купити

Гідрогелеві патчі під очі Esfolio із золотим равликом

483.00
Купити
9 Вересня / 2019 Догляд за обличчям

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Анна

    ..а также много интересного можно подчеркнуть из ваших статей о продукции, ее использовании и результатов..что не мало важно о правильности подбора косметики..

  2. Анна

    Очень нравится продукция в EVA, хотелось бы получать новые сюрпризы