Бюджетні знахідки на EVA.UA: палетки від Ruby Rose

Багато хто пам’ятає тіні різноманітних відтінків від Ruby Rose. Найчастіше вони були перламутровими, хоча зустрічалися й матові. А який вибір кольору! З такою палітрою можна було як завгодно експериментувати, створюючи мейк для побачення або смокі для дискотеки. Навіть зараз, коли вибір брендів і засобів став дуже великим, Ruby Rose виділяється багатством відтінків, але тепер — у сучасному дизайні та з оновленими формулами. Тож ділимося з вами бюджетними знахідками — палетками Ruby Rose з EVA.UA.

Цікаво по темі: «Базова косметичка: збираємо разом з професійним візажистом»

Палітра консилерів і коректорів Color Correcting Concealer

Палетка складається з шести відтінків, які допомагають приховати будь-які недосконалості тону:

  • жовтий і бежево-рожевий маскують сині кола;
  • зелений перекриває почервоніння;
  • фіолетовий прибирає жовтизну;
  • бронзовий для скульптування;
  • універсальний консилер для маскування пігментації та інших недоліків.

Наносити ці засоби можна пензлем або просто пальцями. Торкаючись шкіри, їхня текстура легко тане та добре приховує все, що потрібно.

Палетка пудр Power Contour & Cream Contour

У складі цього набору — пудрові та кремові текстури, за допомогою яких можна легко зробити контуринг, підкреслити рельєф і відкоригувати овал обличчя. Палетка дійсно велика (цілих 12 рефілів), а відтінки скульпторів не мають оранжевого підтону.

Порада. Якщо ви новачок в контурингу, для пудрових текстур використовуйте пензель, а кремові наносьте подушечками пальців.

Палетка рум’ян Angel Spark

У складі цієї палітри — 5 відтінків рум’ян і сяйливий хайлайтер з дуже дрібною шовковистою текстурою. Хайлайтер нейтрального відтінку відрізняється хорошою пігментацією, а при нашаруванні дає ефект вологого сяйва. Рум’яна всіх відтінків легко набираються та переносяться на шкіру, мають приємну матову текстуру. Влітку ними легко підкреслити красу засмаглої шкіри, а взимку — надати свіжості та прибрати блідість.

Палітра для обличчя Perfect Shading

Добре пігментована палетка для обличчя «все в одному», до якої входять по три пудри, хайлайтера, бронзера та рум’ян. Світлі й насичені відтінки добре підходять для легкого денного та трендового вечірнього макіяжу. Крім використання за прямим призначенням, рум’яна та бронзери можна наносити як тіні, а за допомогою хайлайтера створювати вологі відблиски на повіках.

Палетка тіней з праймером Ruby Rose Eyeshadow Palette

Тіні для повік — візитна картка Рубі Роуз, тому вони дуже гарні, особливо для своєї цінової категорії. Як завжди, в палітрі є багато мерехтливих тіней, але є й матові, наприклад, у тоні Matte Diva. Наносити їх можна сухим і вологим способом, а щоб подовжити стійкість мейку, перед його створенням покрийте повіку базою-праймером.

Палетка тіней для брів Eyebrow Set

До цієї палітри ввійшли 3 відтінки тіней для брів і праймер, який допомагає вирівняти шкіру та подовжити стійкість мейку. Двосторонній пензлик зручно розподіляє, регулює насиченість і розтушовує продукт до пудрового ефекту.

Порада. Щоб зробити брови природними, наносьте світлий відтінок біля основи, темний — на хвостик.

До речі, ці тіні можна використовувати й для повік — чудовий варіант для відпустки та поїздок, коли немає можливості взяти з собою всю косметику.

Палетка для макіяжу Ruby Rose Inspiration Kit

А ця велика палітра — справжній скарб і велике поле для будь-яких колірних експериментів. До неї увійшли:

  • 42 відтінки тіней для повік;
  • 4 рум’ян;
  • 5 хайлайтерів з кремовою текстурою;
  • 12 коректорів;
  • 2 контурних коректори.

Їх добре пігментовані текстури такі ж різні: оксамитові матові, шовковисті атласні, кремові. Тож із цією палеткою ви зможете створити макіяж з акцентом на очі в будь-якому стилі.

Цілком можливо, що бюджетні палетки Рубі Роуз з нашої добірки стануть гідною заміною інших, більш дорогих засобів. Надихайтеся та експериментуйте разом з EVA Blog!

Палетка пудр для лица Ruby Rose Power Contour & Cream Contour

158.00
Купити

Палетка румян Ruby Rose НВ-6108 Angel Spark Blush Palette

89.00
Купити

Палетка теней для век с праймером Ruby Rose Eyeshadow Palette

83.00
Купити

Палетка для макияжа Ruby Rose Inspiration Kit

504.00
Купити

Палетка для лица Ruby Rose Perfect Shading

100.00
Купити

Палетка теней для бровей Ruby Rose Eyebrow Set

56.00
Купити

Палітра консилерів та коректорів для обличчя Ruby Rose Color Correcting Concealer

68.00
Купити
20 Липня / 2020 Краса

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Наталія

    Цікава стаття. Я Зима, і дуже люблю Червоний колір.