Базова косметичка: складаємо разом із професійним візажистом

Щось загадкове й незрозуміле для чоловіка та практично священне для жінки — це косметичка! Скільки ж усього корисного й не дуже може туди поміститися? Чого там тільки не знайдеш? Відповіді на ці питання адресовано дівчатам і жінкам, які хотіли б зробити процес створення макіяжу легким, а придбання косметики — приємним і зрозумілим. Починаємо розбирати разом!

 

1. Серветки для демакіяжу

З огляду на те, що всі засоби для видалення макіяжу досить важкі й можуть займати багато місця, серветки є відмінним виходом із ситуації. Будь-який макіяж без винятку повинен починатися з очищення обличчя. Навіть якщо косметичних засобів на ньому немає, то вуличний пил і вихлопні гази нещадно осідають на вашому обличчі.

Рекомендація експерта

Спробуйте вологі серветки для зняття макіяжу Novita Gapchinska з мигдальним молочком. Вони не тільки зручні у використанні, але й делікатно усувають макіяж і забруднення, запобігаючи появі подразнень.

 

2.Крем для обличчя

 

Його можна використовувати і як основу для макіяжу, і як окремий засіб. Бажано, щоб це був крем 2 в 1: для шкіри обличчя та області навколо очей.

Лайфхак

Купуючи крем відразу у великому об’ємі, візьміть разом з ним невеликий контейнер. У нього ви зможете перелити невелику частину та завжди мати при собі улюблений зволожувальний засіб.

Рекомендація експерта

Омолоджувальна крем-сироватка «Чёрный жемчуг» для обличчя та повік подарує відчуття доглянутої та бархатистої шкіри. А з набором дорожніх ємностей із 8 предметів улюблена косметика буде займати мінімум місця у вашій сумочці або валізі.

 

3. Консилер або коректор

 

Часті проблеми у дівчат і жінок: робота за комп’ютером, втома, недосипання, та й, чого вже приховувати, сльози. Тому рекомендую мати у своєму арсеналі консилер або коректор, які приховують темні кола та сліди втоми навколо очей. Коректор — справжня чарівна паличка, але не варто його наносити щодня. А ось якщо ви прокинулися, а на обличчі — сліди стресу й недосипання, то він неодмінно прийде на допомогу.

Рекомендація експерта

Коректор Alliance Perfect від L’Orе́al Paris надасть вашому обличчю бадьорий, відпочилий і чарівний вигляд.

 

4. База під макіяж

 

За допомогою цього продукту можна вирівняти тон і текстуру шкіри обличчя, полегшити процес нанесення тонального засобу. Існують бази різних відтінків — не потрібно цього лякатися. Зелений або фіолетовий кольори бази видно лише в тюбику — на обличчі вони повністю підлаштовуються під відтінок вашої шкіри й чудово приховують недосконалості.

Якщо ваша шкіра має червонуватий відтінок, то рекомендую застосовувати зелену базу, а на неї вже наносити тональний засіб. А якщо помітних недоліків немає, обирайте базу прозорих відтінків.

Рекомендація експерта

Матуюча база під макіяж No Pores від Lirene приховує розширені пори, водночас зменшуючи їхню появу та регулюючи виділення шкірного сала. Результат — ідеально доглянута й матова шкіра!

 

5. Тональний засіб

 

Цей продукт для вашого базового набору раджу купувати в невеликому об’ємі. Для літа краще підійде засіб на водній основі, для зими — на масляній. Колір необхідно обирати тон в тон.

Рекомендація експерта

Тональний крем Bourjois Air MAT 24H має надзвичайно легку консистенцію, яка не перешкоджає диханню шкіри та чудово маскує невеликі недосконалості. Завдяки фільтру SPF 10 захищає шкіру від фотостаріння та шкідливої дії сонячних променів.

 

 6. Пудра

 

Для завершення коригування обличчя вам знадобиться пудра. Раджу обирати розсипчасту: вона не стане надмірно забивати пори, дозволить шкірі дихати й виключить ефект маски. Завдання пудри — зчепити тональний крем і базу, в результаті чого виходить рівний макіяж, який не потече.

Рекомендація експерта

Розсипчаста пудра COLOR ME має легку текстуру, яка вирівнює природний тон обличчя. Не забиває пори та дозволяє шкірі дихати.

 

 7. Косметика для брів

Ці продукти підбирайте, виходячи з власних уподобань: це може бути віск, тіні, олівець, гель для брів тощо.

Рекомендація експерта

Олівець Seventeen — класичний варіант косметики для брів з водостійкою формулою та п’ятьма відтінками для різних типів зовнішності.

Гель-тінт для брів Tattoo Brow від Maybelline New York забезпечить насичений відтінок протягом трьох днів. Відмінна альтернатива популярному татуажу.

 

8. Кремові рум’яна

 

Така текстура засобу легко розтушовується на обличчі, а також дає можливість легко контролювати насиченість: від ніжно-рожевих щічок до виразного здорового рум’янцю.

Рекомендація експерта

Рум’яна-суфле 2В від BUBBLICIOUS, крім інших переваг кремоподібної косметики, мають ще й приємний фруктово-ягідний аромат, а також містять доглядовий комплекс.

 

 9. Універсальна палетка або нейтральні тіні

У своїй базовій косметичці необхідно мати й мінімальний набір тіней для різних стилів макіяжу. Наприклад, nude-відтінки або палетка з кольорами, які ідеально пасують саме вам.

 

Рекомендація експерта

Палетка тіней Masterpiece Nude Pallet від Max Factor представлена ​​трьома відтінками: для теплого, холодного кольоротипів та універсальним, який пасує абсолютно всім. Відмінний вибір для макіяжу в стилі nude.

 

10. Туш

 

Це один із найголовніших засобів, які повинні бути присутніми в базовій косметичці. Освіжити образ, підкреслити виразність погляду, перетворити легкий денний макіяж на урочистий вечірній — це все про неї.

Рекомендація експерта

Туш Eyes couture від Color Me має пухнасту м’яку щіточку, яка ідеально фарбує вії, піднімаючи їх від самих коренів. Надає їм супероб’єм і густоту.

 

11. Помада, блиск, бальзам для губ

 

Тут дуже важливо враховувати особливості власниці косметички й засоби, які вона обирає. Дехто любить легкий природний блиск, хтось — виразну помаду, а інші — просто догляд. Головне, щоб ваші губки завжди виглядали акуратними й доглянутими.

 

Рекомендація експерта

Для створення макіяжу з акцентом на спокусливості губ — кремова помада Noir elegant від PatriciaLedo.

Для nude-макіяжу з ефектом вологих губ — блиск Party від Belor Design.

Для делікатного догляду та захисту — ніжне масло для губ від GlamBee.

 

Звичайно ж, у нашу чарівну косметичку можна додати й масу доглядових продуктів, таких як патчі під очі, термальна вода, SPF-засоби тощо. Головне, щоб уся продукція, що знаходиться у вашій чарівній валізці, регулярно використовувалася, працювала для краси та приносила задоволення.

Пудра розсипчаста COLOR ME тон 32

224.00
Купити

Гель-тінт для брів Maybelline New York Tattoo Brow коричневий

330.00
Купити

Серветки вологі для зняття макіяжу Novita Гапчинська з мигдальним молочком 15 шт

23.50
Купити

Помада для губ Patricia Ledo Cream Lipstic тон 01

89.00
Купити

Крем-сироватка Черный жемчуг для шкіри обличчя та повік концентрат омолоджуюча

92.00
Купити

База під макіяж Lirene No Pores матуюча

192.00
Купити

Коректор L’Oreal Paris Alliance Perfect

240.00
Купити

Олівець для брів Seventeen тон 4

125.00
Купити

Туш для вій COLOR ME Eyes couture

299.00
Купити

Палетка тіней Max Factor MASTERPIECE NUDE PALETTE №01 CAPPUCCINO NUDES

245.00
Купити

Блиск для губ Belor Design Party тон 5

40.00
Купити

Тональний крем Bourjois Air MAT 24H

214.00
Купити
26 Червня / 2019 Краса

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Ірина

    Дякую за поради!
    Хочу поділитися і своїм досвідом. Для тих, хто полюбляє стійкі рідкі помади, хорошим варіантом є, згідно власного досвіду, METAL SHINE від GlamBee. М’яка щіточка дозволяє охайно нанести засіб на губи, помада досить стійка та не стягує шкіру (і, що не теж приємно, – досить демократична ціна :)).

    • Ірина

      Перепрошую за неточність у попередньому коментарі, фраза у дужках повинна мати такий вигляд: (і, що теж приємно, – досить демократична ціна :))

VISUAL by EVA