Косметика в стіках – однозначний мастхев цього сезону

З року в рік косметика в стіках не втрачає своєї популярності. Сьогодні практично всі провідні бренди випускають б’юті-засоби в такому форматі й це дійсно дуже класно, адже користуватися цією продукцією одне задоволення. А що вже говорити про асортимент, який з кожним роком розширюється все більше і більше. Тепер ти можеш на прилавках магазинів знайти не тільки декоративну косметику в стіках, а й маски для обличчя, засоби для зняття макіяжу, фарби для волосся, санскріни, та що завгодно 😱. 

косметика

Чим же всім так полюбилася ця косметика і чому вона стала головним мастхевом серед б’юті-продукції? EVA Blog зараз детально про все розповість, а ти поки вмощуйся зручніше, став вподобайку статті та готуйся підбирати собі класну косметику в стіках.

Спойлер: ми підготували для тебе класну добірку топових засобів для макіяжу та догляду 🤫

Мейкап

У чому переваги косметики в стіках?

Складно буде знайти людину, яка б не закохалася в косметику у вигляді стіка з першого нанесення. І це ж не спроста, адже у неї є маса переваг:  

  • максимальна зручність – не потрібно бруднити руки у випадку з використанням доглядових засобів (кремів, масок). З декоративною косметикою все ще простіше: нанеси засіб на обличчя і за допомогою пензлів розподіли по шкірі;
  • косметику у форматі стіку можна сміливо покласти в улюблену сумочку і не хвилюватися, що вона розіллється і забруднить все навколо;
  • текстури щільно спресовані – містять більше доглядових і захисних компонентів;
  • компактні упаковки – займають мінімум місця, зручні у використанні в дорозі. Можна зібрати цілу косметичку з цими засобами;
  • відтінки декоративних засобів високопігментовані, м’яко розподіляються, економно витрачаються;
  • багатофункціональність – деякі продукти взаємозамінні (наприклад, рум’яна можна використовувати як тіні або ж помаду як рум’яна);
  • можливість тестувати окремі формули – допомагає зрозуміти, чи підходить і, чи працює певний компонент на вашій шкірі.

переваги косметики в стіках

28 топових засобів для догляду та макіяжу в стіках

Ну, як же ми можемо не потішити тебе добіркою дійсно крутих б’юті-продуктів? Тому якщо ти просто зараз придивляєшся до якісної декоративної або доглядової косметики у форматі стіку, то ми не дарма підготували цей матеріал. Але тільки будь обережна, бо може виникнути бажання купити все й одразу 😉 Ну що, полетіли?

Шукай EVA Blog в Instagram

Тіні для повік

Як дивишся на те, щоб оновити свою косметичку і додати парочку цікавих тіней у формі стіку? Зараз покажу тобі кілька засобів, які мені дуже сподобалися.

Назва Ефект Текстура Країна
Moira At Glance Stick Shadow Сяйливий Кремоподібна Тайвань
Golden Rose Longstay Eyeshadow Stick Оксамитовий Кремоподібна Турція

Moira At Glance Stick Shadow

Якщо ти любиш нюдові відтінки, у такому разі тіні-стік для повік Moira At Glance Stick Shadow – ідеальний вибір. Завдяки кремовій текстурі продукт легко наноситься і розтушовується, має водостійку формулу й може використовуватися веганами. Палітра тіней максимально наближена до натуральної та підійде для повсякденного мейку.

01_1 Moira At Glance Stick Shadow (10)

Golden Rose Longstay Eyeshadow Stick

Ще одні тіні-стік, які однозначно варті твоєї уваги, – Golden Rose від турецького бренду Longstay. Вони також можуть похвалитися водостійкою формулою, кремовою консистенцією і легким нанесенням. 

01_2 Golden Rose Longstay Eyeshadow Stick (39)

Цікаво на тему: Правила макіяжу очей: як правильно наносити тіні

Рум’яна

Без легкого рум’янцю уявити собі гарний макіяж ну просто неможливо. Тому без рум’ян не обійтися. До речі, їх можна використовувати як помаду і навіть для дрейпінгу – трендової техніки макіяжу.

Назва Ефект Країна
Missai Velvet Touch Creamy Stick Blush! Сяйливий Корея
Ninelle Belleza Satin Blush Stick Сатиновий Іспанія
Girlwood Сатиновий Україна
db Сosmetic Bellagio Natural Blush Stick Матовий Італія

Missai Velvet Touch Creamy Stick Blush!

Почнемо знайомство з рум’янами-стиками досконало нового корейського бренду Missai, який вже увірвався у фаворити багатьох дівчат. Засіб не тільки допоможе створити виразні й сяйливі акценти на шкірі, але також приховає дрібні недоліки. 

Missai Velvet Touch Creamy Stick Blush

Ninelle Belleza Satin Blush Stick

Іспанський бренд Ninelle теж не залишився осторонь модних трендів і створив сатинові рум’яна Belleza Satin Blush Stick. Продукт вирізняється високо пігментованою формулою, має доглядові компоненти у складі та створює натуральний рум’янець.

02_2 Ninelle Belleza Satin Blush Stick (31)

Girlwood

Рум’яна-стік від українського бренду Girlwood порадують тебе п’ятьма натуральними відтінками, серед яких ти точно знайдеш свій ідеальний варіант. Насиченість покриття можна регулювати кількістю нашарування, легко розтушовуються і рівномірно лягають на шкіру. 

02_3 Girlwood (8)

db Сosmetic Bellagio Natural Blush Stick

Також можна зупинити вибір на рум’янах db Cosmetic Bellagio Natural. Вони чудово підійдуть для щоденного легкого макіяжу, адже мають максимально натуральні відтінки, додадуть природний рум’янець і чудово триматимуться впродовж усього дня. 

02_4 db Сosmetic Bellagio Natural Blush Stick (2)

Цікаво на тему: Як вибрати ідеальні рум’яна

Хайлайтер 

А як щодо привабливого сяйва шкіри? Так-так, ти правильно здогадалася, ми зараз будемо вибирати хайлайтер. У мене є два фаворити, якими я просто не можу не поділитися.

Назва Ефект Текстура Країна
Missai Natural Glow Highlighter Сяйливий Кремоподібна Іспанія
Ninelle Brillar Highlighter Stick Сяйливий Тверда Корея

Missai Natural Glow Highlighter

Якщо ти така фанатка корейської косметики, як і я, тоді тобі стовідсотково сподобається хайлайтер-стік для обличчя Missai Natural Glow Highlighter. Засіб лягає тонким і рівним шаром, створюючи напівпрозоре і невагоме покриття. Має дуже ніжну текстуру, завдяки чому легко наноситься і розподіляється по шкірі. А додатковою перевагою хайлайтера є доглядовий компонент – екстракт полину, який відомий своїми протизапальними властивостями. 

03_1 Missai Natural Glow Highlighter (7)

Ninelle Brillar Highlighter Stick

Бренд Ninelle пропонує свій варіант хайлайтера у формі стіку Brillar Highlighter Stick. Він надає шкірі ніжного сяйва, підсвічуючи її зсередини. Виробник додав до складу засобу екстракт виноградних кісточок для додаткового живлення епідермісу. Що стосується нанесення і розтушовування, то тут все на вищому рівні. Користуватися стіком неймовірно комфортно і приємно.

03_2 Ninelle Brillar Highlighter Stick (25)

Цікаво на тему: Як правильно наносити хайлайтер: покрокова інструкція

Контуринг

Контурування обличчя – одна з найпопулярніших технік у макіяжі. І якщо у тебе в косметичці є хайлайтер, то без контурингу не вдасться досягти бажаного результату. Його головне завдання – затемнення окремих зон шкіри для створення чіткого рельєфу, промальовування овалу обличчя і корекції його пропорцій.

Що ж вибрати? Є три варіанти:

Назва Ефект Текстура Країна
Bogenia Angelic Contour Stick Матовий Кремоподібна Китай
Focallure Ready to Sculpt Stick Матовий Кремоподібна Китай
TopFace Skin Twin Perfect Stick Contour Матовий Кремоподібна Турція

Bogenia Angelic Contour Stick

Перший – Bogenia Angelic Contour Stick. Засіб добре лягає на шкіру, швидко розподіляється, залишає після себе гарний матовий фініш без смуг і плям.

04_1 Bogenia Angelic Contour Stick (4)

Focallure Ready to Sculpt Stick

А як щодо продукту 2 в 1, щоб заощадити місце в косметичці? Це другий засіб, до якого варто придивитися. Кремовий бронзатор-контур Focallure Ready to Sculpt Stick точно стане твоїм улюбленцем. Засіб має водостійку формулу і впевнено тримається протягом 24 годин, виділяє та освітлює риси обличчя, допомагаючи створити тривимірні контури в макіяжі.

Focallure Ready to Sculpt Stick

TopFace Skin Twin Perfect Stick Contour

І завершує трійку обов’язкових до купівлі засобів контуринг-стік TopFace Skin Twin Perfect Stick Contour. Це той самий професійний скульптор, який ти так шукала. Продукт містить у собі олію макадамії та вітамін Е, які зволожують, надають обличчю ідеальних обрисів і приховують дрібні недоліки. 

04_3 TopFace Skin Twin Perfect Stick Contour (4)

Цікаво на тему: 20+ найкращих пензлів для макіяжу 

Тональний крем

Вау! Ось це дійсно мега зручно. Нанесення тону ще ніколи не було таким комфортним і швидким. А завдяки невеликим розмірам стіка косметику завжди можна взяти з собою, щоб підправити за потреби макіяж на роботі або побаченні.

Назва Текстура Покриття Наявність SPF Країна
Missai Matte Cover Stick 3 in 1 Кремоподібна Середнє є, SPF 50+ Корея
Makeup Revolution Fast Base Stick Foundation Кремоподібна Легке нема Великобританія
Lancome Teint Idole Ultra Wear Stick Foundation Кремоподібна Щільне нема Франція

Missai Matte Cover Stick 3 in 1

Тональна основа Matte Cover Stick 3 in 1 від корейського бренду Missai підкорить твоє серце. Вона бездоганно вирівнює тон обличчя, приховує недоліки, не блокує пори та створює матовий фініш. А ще великою перевагою засобу є вміст фактора захисту SPF 50+. Надійний захист від УФ-променів і фотостаріння забезпечено! 

05_1 Missai Matte Cover Stick 3 in 1 (2)

Цікаво на тему: Тональний крем: як підібрати під тип шкіри

Makeup Revolution Fast Base Stick Foundation

Популярний бренд Makeup Revolution представив свій варіант тонального крему в стіку під назвою Fast Base Stick Foundation. Завдяки великій палітрі відтінків ти зможеш вибрати найбільш підхожий варіант. З тональним кремом Fast Base Stick Foundation твій тон завжди буде бездоганним. А ще продукт підходить веганам і рекомендований РЕТА.

05_2 Makeup Revolution Fast Base Stick Foundation (10)

Lancome Teint Idole Ultra Wear Stick Foundation

У мене є ще один тон у стіку, який тобі сподобається – Lancome Teint Idole Ultra Wear Stick Foundation. Засіб може похвалитися пудрово-кремовою текстурою, яка комфортно і легко наноситься. Тональна основа створює невагоме покриття, не викликає сухості та стягнутості шкіри. На зворотному боці продукту є пензлик кабукі, за допомогою якого ти зможеш коригувати макіяж коли й де завгодно. 

05_3 Lancome Teint Idole Ultra Wear Stick Foundation (3)

Цікаво на тему: Як підібрати відтінок тонального крему online?

Коректор

Коли потрібно приховати темні кола під очима або дрібні косметичні недоліки, кращого засобу, ніж коректор, ти не знайдеш. Тож мерщій лови невеличку добірочку:

Назва Ефект Текстура Країна
Payot Pate Grise 2-in-1 Duo Purifying Concealing Pen Матовий Кремоподібна Франція
Revlon PhotoReady Concealer Матовий Кремоподібна США
Patricia Ledo Queen Collection Concealer Stick Матовий Кремоподібна Китай

Payot Pate Grise 2-in-1 Duo Purifying Concealing Pen

Шукаєш перевірений засіб для маскування дрібних недоліків? Коректор-стік для обличчя Payot Pate Grise 2-in-1 Duo Purifying Concealing Pen приємно здивує. Ти отримуєш два засоби в одному: тонувальний коректор, який вирівнює колір шкіри, і підсушувальний лосьйон на основі гліколевої кислоти. У складі продукту тільки натуральні компоненти, що є великим плюсом.

06_1 Payot Pate Grise 2-in-1 Duo Purifying Concealing Pen

Revlon PhotoReady Concealer

З консилером-стіком Revlon PhotoReady Concealer тобі більше не доведеться користуватися фільтрами для створення красивих фотографій. Засіб якісно маскує недосконалості, заломлює і розсіює світло за допомогою фотохромних пігментів у складі, має приємну кремову текстуру і чудово лягає на шкіру. 

06_2 Revlon PhotoReady Concealer (3)

Patricia Ledo Queen Collection Concealer Stick

Ти думаєш даремно стільки галасу навколо консилера-стіка Queen Collection Concealer Stick від Patricia Ledo? Засіб настільки швидко увірвався у вішлисти багатьох дівчат, що тобі теж слід його протестувати. Продукт чудово маскує пігментацію, висипання, розширені пори, почервоніння, створюючи рівний матовий тон. Приємним доповненням стане пензлик на іншій стороні засобу. Тепер нанесення консилера стало ще зручнішим. 

06_3 Patricia Ledo Queen Collection Concealer Stick (1)

Цікаво на тему: Ідеальне маскування: як вибрати й користуватися коректором для обличчя

Помада

Прогуляємося по помадах?

Назва Ефект Країна
Impala Matt Lipstick Матовий Германія
Rimmel Kind & Free Tinted Multi Stick Сатиновий Таїланд
IsaDora Twist-Up Gloss Stick Сяйливий Швеція

Impala Matt Lipstick

Любителькам матових помад присвячується… Німецький бренд Impala презентував помаду-стік Matt Lipstick. У палітрі переважають рожеві відтінки, тому якщо ти любиш інтенсивні та соковиті кольори – налітай. Засіб створює на губах стійкий матовий фініш, не розтікається, не залишає слідів від поцілунків, а також має приємну кремову консистенцію для плавного нанесення. 

А щоб твої губки не пересихали та мали доглянутий вигляд, виробник додав до складу олію авокадо та натуральний віск.

07_1 Impala Matt Lipstick

Rimmel Kind & Free Tinted Multi Stick

Він же помада і він же рум’яна…🤔 Why not? Саме так подумали фахівці бренду Rimmel і створили високопігментований мультистік для обличчя Kind & Free Tinted Multi Stick. Так-так, його можна наносити на губи та щоки, створюючи додаткові акценти на обличчі. Засіб має веганський склад, не містить ароматизаторів і мінеральних олій. 

07_2 Rimmel Kind & Free Tinted Multi Stick (2)

IsaDora Twist-Up Gloss Stick

Більше любиш блиски для губ? У мене є для тебе класний продукт – блиск-стік IsaDora Twist-Up Gloss Stick. У лінійці представлено десять неймовірно гарних відтінків на будь-який смак. Блиск створює ефект пухкеньких губ, дарує гарне сяйво і має високу стійкість. Крім цього, у складі продукту міститься гіалуронова кислота і колаген, які покликані подарувати губам зволоженість і запобігти втраті вологи.

07_3 IsaDora Twist-Up Gloss Stick

Цікаво на тему: Від бюджету до люкса: 20 найкращих помад для губ

Сонцезахисні засоби в стіках

Це неймовірно зручний формат санскріну. Його завжди можна взяти з собою, швидко нанести на обличчя і тіло без зайвих дотиків рук до шкіри. Ну що може бути краще?

Не забувай, що користуватися сонцезахисним кремом необхідно не тільки в літню пору. Шкіра потребує захисту від УФ-променів цілий рік.

Назва Ступінь захисту Застосування Країна
SVR Sun Secure Easy Stick SPF 50+ Для обличчя та тіла Франція
Dr.Jart + Every Sun Day Sun Stick SPF 48 PA++++ Для обличчя Корея
A-Derma Protect X-Trem Stick Invisible SPF 50+ Для тіла Франція

SVR Sun Secure Easy Stick

Відомий бренд дерматокосметики SVR випустив сонцезахисний стік для тіла Secure Easy Stick з рівнем захисту SPF 50+. Крім надійного захисту від ультрафіолетового випромінювання, засіб має некомедогенну та водостійку формулу. Склад доповнений ніацинамідом, який зміцнює епідерміс і прискорює процеси регенерації.

08_1 SVR Sun Secure Easy Stick

Dr.Jart + Every Sun Day Sun Stick

Сонцезахисний засіб для обличчя від Dr.Jart + Every Sun Day Sun Stick SPF 48/PA++++ має ніжну кремову текстуру та світло-рожевий відтінок, що приховує дрібні недоліки та вирівнює тон шкірного покриву. Добре вбирається і не залишає після себе липкої плівки, містить натуральні компоненти, стік можна сміливо використовувати як базу під макіяж. Санскрін не тільки захищає шкіру, а й одночасно піклується про її здоров’я:

08_2 Dr.Jart (1)

  • зменшує почервоніння;
  • знімає запалення;
  • зволожує;
  • активізує процеси регенерації;
  • має антибактеріальний ефект.

Вердикт однозначний: треба брати!

A-Derma Protect X-Trem Stick Invisible

У випадках, коли потрібно підібрати засіб і для тіла, і для обличчя, раджу придивитися до сонцезахисного стіку A-Derma Protect X-Trem Stick Invisible SPF 50+. Продукт водо- і потостійкий, без ароматизаторів і підійде навіть діткам. Перевагою санскріну є інноваційний запатентований компонент Barriestolide та олія вівса, які в тандемі забезпечують ефективний захист від ультрафіолетового випромінювання і зміцнюють шкірний бар’єр.

08_3 A-Derma Protect X-Trem Stick Invisible

Цікаво на тему: Сонцезахисні засоби: види, особливості та як вибрати

Догляд на кожен день

Ось ми й дісталися до найцікавішого: косметика для догляду в стіках 🤩 Тільки подивися на всю цю красу! Не знаю, як тобі, але мені треба абсолютно все з цього списку 😅

Назва Призначення Тип шкіри Активні компоненти Країна
ABOUT face Antipollution Відновлення, очищення, оновлення Для всіх типів шкіри Алантоїн, каолін, екстракт мигдалю Польща
Nue Make-up Remover Stick For Face, Eyes And Lips Демакіяж, очищення Для всіх типів шкіри Екстракт апельсина Франція
G9Skin It Clean Blackhead Cleansing Stick Очищення, від чорних цяток Для проблемної шкіри Вугільна пудра, мінеральний комплекс, екстракти рису, листя м’яти, олії соняшнику, манго, лаванди, вітамін Е Корея
Medi-Peel Peptide-Tox Bor Wrinkle Stick Відновлення, розгладження зморшок, зволоження Для всіх типів шкіри Колаген, олія ши (каріте), пептиди Корея
Skin1004 Madagascar Centella Poremizing Quick Clay Stick Mask Очищення, звуження пор, зволоження Для всіх типів шкіри Центелла азіатська Корея

ABOUT face Antipollution

Перший етап у догляді за шкірою обличчя – це очищення. Тому почати його варто з маски-стіка ABOUT face Antipollution. Головними інгредієнтами засобу є високоефективні очищувальні компоненти, що здатні проникати глибоко в пори, розчиняти накопичений бруд і шкірне сало, виводити їх назовні. Маска регулює гідробаланс епідермісу, вироблення себума та освіжає обличчя.  

09_1 ABOUT face Antipollution

Nue Make-up Remover Stick For Face, Eyes And Lips

У нашу добірку вже встиг потрапити засіб від популярного французького бренду Payot, але я пропоную придивитися ще до одного – стік для зняття макіяжу Nue Make-up Remover Stick For Face, Eyes And Lips. Його можна сміливо використовувати для очищення шкіри, очей і губ. Стік під час нанесення на поверхню шкірного покриву трансформується в олію, а під час змивання – в молочко. Основними компонентами є міцели природного походження, які без проблем здатні зняти водостійкий макіяж. Склад засобу доповнено екстрактом крес-салату та органічною квітковою водою гіркого апельсина. Ці компоненти пом’якшують і заспокоюють шкіру, роблять її гладкою і шовковистою.

09_5 Skin1004 Madagascar Centella Poremizing Quick Clay Stick Mask

Цікаво на тему: Що таке антистрес-косметика і для чого вона потрібна

G9Skin It Clean Blackhead Cleansing Stick

Стік-бальзам для обличчя G9Skin It Clean Blackhead Cleansing Stick призначений для глибокого очищення пор від скупчення себума, пом’якшення сальних ниток і усунення жирного блиску. В основі формули ідеально підібрані компоненти для ефективної боротьби з вугровою хворобою: вугільна пудра, мінеральний комплекс, екстракти рису, листя м’яти, олії соняшнику, манго, лаванди, вітамін Е. Засіб звужує пори, допомагає впоратися з вугровою хворобою і налагодити роботу сальних залоз. Також варто зазначити, що стік-бальзам зволожує, живить, пом’якшує, зменшує почервоніння і подразнення на шкірі.

09_3 G9Skin It Clean Blackhead Cleansing Stick

Medi-Peel Peptide-Tox Bor Wrinkle Stick

Доповнити антиейдж догляд можна ліфтинг-стіком з пептидами та колагеном Medi-Peel Peptide-Tox Bor Wrinkle Stick. Цей продукт помітно розгладжує зморшки, підвищує еластичність шкіри, активізує вироблення колагену, зволожує й оновлює епідерміс. Це один з найкращих допоміжних засобів для догляду за зрілою шкірою.

09_2 ABOUT face (1)

Skin1004 Madagascar Centella Poremizing Quick Clay Stick Mask

Напевно ти вже бачила в оглядах б’юті-блогерів глиняну маску-стік Skin1004 Madagascar Centella Poremizing Quick Clay Stick Mask. Вона щодня, не зупиняючись, підкорює простори інтернету. Секрет такої популярності простий: потужні очищувальні та доглядові властивості. У складі маски червоний бобовий порошок, 5 видів глини, екстракти центелли азіатської, алое і каламіну. Засіб на п’ять з плюсом прибирає різні забруднення з поверхні епідермісу, звужує пори, заспокоює шкіру, покращує її текстуру і зміцнює бар’єрні функції. 

Обов’язково додай цю глиняну маску-стік до свого списку бажаної косметики.

09_4 Medi-Peel Peptide-Tox Bor Wrinkle Stick

Ось такий вийшов об’ємний огляд. Але я впевнена, що ти точно знайшла цікаві для себе засоби для макіяжу і для догляду. Напиши нам у коментарях, чи користуєшся ти косметикою в стіках? І чи подобається тобі такий формат?

 

Читайте також:

5 Квітня / 2024 Догляд за обличчям

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Тетяна

    Стікери- дуже зручні! Користуюсь коректором, консилером, помадою

  2. Наталя

    Цікаво,треба спробувати. Завжди купую ,коли з’являється щось нове

  3. Марина

    Дуже зручно у стіках, особливо сонцехахисний крем

  4. Женя

    Так, користуюся косметикою в стінках, бо так зручніше підібрати те, що треба

  5. Олена

    Чомусь воно мені все нагадує помаду 😂, може бути і зручно, але я не користувалася таким “нововведенням”, навіть цікаво стало 👍🤗

  6. Марина

    Дуже сподобалась, дуже зручно

  7. Руслана

    Всім привіт. У моїй косметичці є помада у стику, консілери під очі, віск для брів, база під тіні, тіні. Маска у сітку тільки куплена, ще не користувалася. Скільки не задивлялися на румяна у сітку так і не наважилася. При пористій шкірі вважаю, що жирні рум’яна просто розчинять базу і тон і будуть жирними плямами на обличчі. Так само віддаю перевагу сухим контурингам, бронзерам, хайлайтерам

  8. Марина

    Поки не користувалась,але дуже цікаво 🥰

  9. Вікторія

    Ще не користувалася, але хочу затестити🥰😍

  10. Валентина

    Чудова косметика, дуже зручна та якісна

  11. Аміна

    Користувалася стіками, зручно, але якщо зламається то капець. Узагалі усе кльово🤭🔥

  12. Наталі Т

    Новий бренд! Дуже хочу затестити його звичайно же! Колись в мене були тіні в стіку, також румяна та звичайно же різні помади. Стіки це комфортно, бо легко взяти з собоб у сумочці, та легкість і швидкість нанесення!

  13. Валентина

    Не користувалась ще цією косметикою, дуже хотіла б 😻

  14. Катерина

    Обожнюю продукцію в стіках.
    Особливо рум‘яшки🥰

  15. Каріна

    Сонцезахисні у стіках то любов і дуже зручно🥰

  16. Ліза

    Просто суперова косметика🥰
    Дякую за таку детальну інформацію 😘

  17. Вікторія

    Дуже хочу спробувати, раніше не користувалась 😍

  18. Ганна

    Купувала стік від Глембі конкуруючи, мені сподобався)

  19. Ірина

    Рум’яна в стінках, то любов🥰

  20. Катерина

    У стіках косметикою щє не користувалася.
    Але хочу спробувати, бо часто натрапляю на відеоогляди де її рекомендують.

  21. Анна

    Класно, що в Єві завжди є щось новеньке! Дякую за можливість користуватися косметикою в стіках. Тільки найкращі враженяя!

  22. Николайка

    Косметика у вигляді стіку — це справді дуже зручно. Хоч я нею ще не користувалася, але дуже хочу спробувати.

  23. Офигенна

    екомендую вам косметику місії (нова). Вона просто неймовірна!

  24. Ненадя

    Хоч я і не користувалася цим брендом раніше, але дуже хочу спробувати. Сподіваюся, він мене вразить.

  25. Свиола

    Я ще ні разу не пробувала косметику у формі стіку, але чула, що це дуже цікавий формат. Хочу обов’язково це змінити.

  26. Евелина

    Люблю косметику у стіках, особливо новинки від брендів. Вони такі привабливі та зручні.

  27. Бенджамина

    Нещодавно почала користуватися хайлайтером у стіку від Missai і просто закохалася в цей продукт. Дуже рекомендую!

  28. Ольга

    Я користувалася лише олівцем, помадою та хайлайтером у стіку. Це справді дуже зручно та практично.

  29. Елена

    Окрім помади для губ, в мене немає більше жодної косметики у вигляді стіку. Може, варто щось нове спробувати?

  30. Ката

    Мій косметичний арсенал просто неповний без продуктів у стіках. У мене є рум’яна, тіні, помада, баттер для губ — все в цьому форматі.

  31. Катка

    Мій косметичний арсенал просто неповний без продуктів у стіках. У мене є рум’яна, тіні, помада, баттер для губ — все в цьому форматі.

  32. Александра

    Я постійно користуюся кремом під очі та протинабряковим засобом для обличчя, які теж випускають у вигляді стіків. Дуже практично!

  33. Мика

    Косметику у стіках дійсно дуже зручно брати з собою, щоб швидко підправити макіяж на ходу. Тому я обожнюю такий формат.

  34. Олександра

    Раніше я користувалася лише тінями та коректором у стіку. Але після цієї статті зрозуміла, що є ще багато інших цікавих продуктів у такому вигляді.

  35. Сроксана

    Мене завжди цікавило, як користуватися косметикою у такому форматі. Хочу нарешті це дізнатися!

  36. Зинаидоя

    Колись я вже пробувала консилер у стіку, але не дуже сподобалося, як він розтушовувався. Може, варто спробувати щось інше?

  37. Иктория

    Ніколи раніше не користувалася косметикою у стіках, тому дуже хочу це змінити. Дуже цікаво спробувати!

  38. Степанида

    Косметичні засоби у формі стіків — це мій must have. Вони такі практичні та класні!

  39. Олег

    Косметика у стіках — це справді дуже зручно, особливо коли в тебе обмежений багаж. Плюс, якщо це ще й 2-в-1 засіб, то взагалі чудово.

  40. Анна

    Завжди мріяла спробувати нові формати декоративної косметики. Це видається таким цікавим!

  41. Елина

    В мене вже був хайлайтер у стіку, він виявився дуже зручним. Тепер хочу придбати ще якусь косметику у такому форматі, особливо рум’яна.

  42. Александра

    Ще не користувалася косметикою у стінках, але дуже хочу спробувати цей формат.

  43. Світлана

    Ще не користувалася косметикою у стінках,тому дуже хочу спробувати.

  44. Валерія

    В формі стіку користувалась лише хайлайтером, дуже зручно, хочу спробувати ще якусь косметику у стіках, особливо рум’яна

  45. Ксенія

    Дуже цікаво спробувати нові формати декоративної косметики😍

  46. Олена

    Дуже зручно користуватися в стіках, особливо коли обмежений багаж. І класно коли іще це 2 в 1.

  47. Анастасія Тараненко

    Косметичні засоби в стінах це мастхев, супер, клас😉

  48. Саша

    Ще не користувалася косметикою у формі стіку, але хочу спробувати!

  49. Христя

    Ніколи раніше не користувалась косметикою у стіках, тому маю велику зацікавленість та бажання спробувати 😇😍

  50. Вікторія

    Колись користувалася констлером в стіку, але не дуже сподобалось, бо погано розтушовувався, хотіла би ще щось спробувати, можливо зміниться думка

  51. Іоанна

    Цікаво було б спробувати

  52. Катерина

    Раніше користувалась лише тінями в стіку та коректором. Про деякі засоби в такому форматі дізналася лише з цієї статті)) тепер дуже хочу спробувати

  53. Юля

    Такі засоби, дійсно, зручно брати з собою, щоб швидко, на ходу, підправити макіяж, тому цей формат у мене серед фаворитів. Любимі стінки – це хайлайтер від Nyx, помада Chanel, контурні олівці Eveline, охолоджуючий стік з ромашкою для надання тонусу шкірі обличчя і консилер Max Factor.

  54. Євгенія

    Я користуюся кремом під очі в стіку та протинабряковим засобом для обличчя в стіку. А з декоративної косметики в мене є олівець для брів та губ, консилер та помада.

  55. Юлія

    Стік – одна з найзручніших форм косметичних засобів. У мене є багато косметики у стіку: рум’яна, тіні, помада, баттер для губ, зволожуючий крем, бронзатор, маска.

  56. Анастасія

    Окрім помади для губ не маю інших косметичних засобів в форматі стіку

  57. Юлія

    Користувалася тільки олівцем , помадою та хайлайтером у стіку, адже це зручно та практичнно.

  58. Олена

    Користуюсь хайлайтером у стику від Missai, дуже задоволена, ще і зручно. Рекомендую!

  59. Анастасія

    Люблю тебе косметику в стіках і нові бренди

  60. Наталія

    Не користувалась цією косметикою,але цікаво

  61. Наталія

    Не користувалась цим брендом. Цікаво спробувати.

  62. Настя

    Рекомендую косметику миссии (Нова)

  63. Олена

    Косметика у вигляді стіку-це дуже зручно.
    Цим брендом ще не користувалась,але дуже хочу спробувати 😍

  64. Лена

    В мене був консилер-стік. Ним користуватися, будо одне,задоволення так ще й зручно

  65. Аля

    Доброго дня! Засоби в стінах дуже подобаються через свою зручність. А це для мене має велике значення. Вони легкі у використанні і не важкі. Так як я люблю подорожувати – це супер варіант для мене. Особливо зручно оновлювати сонце захист. Адже в горах не завжди руки можуть бути чистими, тож зручніше використовувати стіки🤗

  66. Анастасія

    Дуже зручно користуватися такою косметикою!!!
    Раджу 🔥🔥🔥

  67. Діана

    Ні, не користувалася

  68. Анастасія

    Я часто користуюся косметикою у такому форматі і мені дуже зручно та комфортно.

  69. Анастасія

    Обожнюю косметику в стіках! Легка в транспортації та має дивовижний вайб)

  70. Мар'яна

    Косметикою в стінках не користувалася, але дуже хочу спробувати

  71. Людмила

    Користуюсь румянами у формі стіку. Дуже подобається, зручно. Хочу спробувати інші продукти в такому форматі

  72. Інна

    Цей бренд просто казка! Користуюсь, вся косметика дуже няшна. Сподобалися рум’яна 03 у вигляді стіку🥰 Можна сказати, що я вже виграла🎁 Дякую Ева!!!

  73. Ольга

    Раніше користувалась лише на курсах візажу та макіяжу,але це здається була ТМ topface, дуже сподобалась зручність використання стікової продукції та результати макіяжу, це просто WOW😍 але в повсякденному житті після курсів не доводилось користуватись, але дуже хотілося б.

  74. Олександра

    Мені сподобався цей бренд косметики.Він просто нереальний,спробувала у подруги консилер.Він дуже гарно тушується,консистенція дуже лагідна та приємна на дотик,що саме важливе те,що не окислюється.Дуже хочу виграти цю косметику.Якщо виграю,буду користуватися із задоволенням.Хочу виграти)

  75. Тетяна

    Чудова стаття! Багато корисної інформації з продукцією) особисто я користувалася косметикою у формі стіків лише у вигляді коректору для обличчя. Цікаво було б спробувати ще щось .

  76. Андріана

    Дуже корисна інформація! Користувалася румянами в стіку, досить класно лягає) ще планую випробувати інші засоби!

  77. Оксана

    Косметикою в стіках ще не користувалася, але цікаво спробувати

  78. Оксана

    В мене донька підліток, для неї ця косметика просто знахідка. Зручно та комфортно.

  79. Олена

    Поки що користувалась тільки корректором і помадою в стіках, дуже зацікавили тонувальні і сонцезахисні засоби, треба спробувати

  80. Леся

    Дуже зручно косметикою в стіку робити контуринг, продукти гарно тушуються

  81. Настя

    Дуже хотіла б покористуватися цим брендом🔥

  82. Ірина

    Дуже цікаво спробувати косметичні новинки і поділитися враженнями. І це стає можливим завдяки улюбленій EVA, яка як справжня подруга завжди дасть пораду.

  83. Катерина

    Дуже гарна косметика і все зручно)

  84. Даша

    Дуже зручно користуватися косметикою в стіку

  85. Вікторія

    Хотіла б спробувати косметику у стіках🔥

  86. Галина

    Дуже полюбляю косметику у стіках особливо скульптор та рум’яни .
    нещодавно придбала контурінг від Glambee він прекрасний.
    Так цей формат мені сподобався , косметика у стіках є практичною та красивою ( все залежить відж бренду)

  87. Марина

    Чудова підбірка. Користуюсь косметикою в стіках, тому що це мега зручно і часто такі засоби є багатофункціональними, а отже їх зручно брати з собою в дорогу. А це дуже зручно в час літніх мандрівок, щоб завжди виглядати на всі 100 %

  88. Наталія

    Мені дуже подобається косметика у форматі стіку. Це дуже зручно у сучасному житті. Легко використовувати та зручно брати із собою.

  89. Світлана

    Дуже цікава інформація 🫶
    Треба спробувати ❤️

  90. Каріна

    Дійсно класний формат для макіяжу

  91. Марина

    Користуюсь коректором в сітку, дуже зручно, особливо коли потрібно точково замаскувати недоліки, тон значно плотніший і краще тримається, в порівнянні з кремоподібною формою.

  92. Іра

    Не користувалась але хочу спробувати.

  93. Ірина

    Дуже цікава стаття👏🏻♥️ Я користувалась помадою в стіку, дуже зручно. І ще хотіла б спробувати й іншу косметику.

  94. Олена

    Багато людей відзначають зручність цього формату для макіяжу та догляду за шкірою, особливо через його легкість в застосуванні та компактності.Так користувалась таким і мені дуже сподобалось)

  95. Аня

    Не користувалася, але дуже хочу спробувати ❤️

  96. Валентина

    Пробувала маску в стіку. Дуже зручно, бо не брудняться руки, мобільно-завжди можна кинути в сумочку та економно-маленькі витрати.

  97. Маргарита

    Дякую за класний інформативний огляд на косметику в стіках, дійсно зручно!

  98. Дар‘я

    Косметикою у стіках ще не користувалась, але дуже хочу спробувати)

  99. Ольга

    Хотіла б спробувати контурінг та хайлайтер, мені здається буде зручно. Румяна люблю тільки кремові та сухі, як на мене складно наносити їх буде у формі стіка. Тон, консилер, тіні для повік – чомусь не уявляю)) а ось стік spf досить цікаве рішення, особливо коли потрібно оновлювати захист, а носити тюбик крему не завжди зручно

  100. Ніна

    Користувалася помадою в стінках, зручно

  101. Марта

    Дуже хочу спробувати

  102. Inna

    Користувалась таким форматом, був стік корректор 3 в 1, здається від Мейбелін, він був і замість тонального і як корректор приховував недоліки на шкірі.

  103. Наталія

    У форматі стіку користувалась лише маскою та звичайно помадою. Вся інша косметика у стіках мені здається дуже важкою і щільною по текстурі. Я власниця жирної та доволі проблемної шкіри, тому уникаю таких текстур.Надаю перевагу легким і гелевим засобам.

  104. Вікторія

    Дуже цікава інформація. Не користувалася, але виникло бажання спробувати.

  105. Валерія

    Дуже сподобалась туш для вій. Гарний бренд косметики.

  106. Аліна

    Не користувалася цим брендом косметики, але дуже хочу спробувати . Дуже сподіваюсь що мені сподобається

  107. Юлія

    Користувалась хайлайтером та румʼянами. Дуже зручно, тушується гарно, та бездоганно лежить на шкірі

  108. Анна

    я николи не користувалася косметикою такого формати але дуже багато чула про цей формат а так я вважаю що це дуже зручне пакування

  109. Анастасія

    Обожнюю косметику в стіках, її дуже зручно наносити та розподіляти і завдяки невеликим розмірам зручно брати з собою

  110. вікторія бабенко

    користувалась але розчаувалась для себе стіком бальзамом для обличя

  111. Катерина

    Дякую за статтю! Чула багато позитивних відгуків про цю косметику, а в такому форматі мабуть ще і зручніше! Компактно і завжди чисті руки)
    Саме ще не користувалась, але планую спробувати

  112. Світлана

    Добрий день! Дійсно вийшов цікавий та корисний огляд! Косметику в стіках дуже люблю і користуюсь. Основна її перевага для мене це зручність та компактність, наносити легко та приємно, особливо якщо це якісна косметика. Дякую Вам за статтю!

  113. Kristina

    Цікаво спробувати дану косметику💅🏻

  114. Оля Ко.

    Пізнавальна,корисна стаття!!! Дякуюємо що ділитесь!)))
    З косметикою в стіках знайомі,і Хочу сказати що рада такій формі косметичних засобів!Дуже зручно використовувати!!!

  115. Софія

    Корисна стаття, продукти зазначені в статті цікаві)

  116. Поліна

    Подобаються у стіках помади, контурінг і маски для обличчя😁

  117. Юлія

    Не користувалась. Думаю, що косметика у стіках – це зручно. Стаття цікава.

  118. Ліля

    Для мене косметика у стіку дуже зручний варіант, особливо у подорожі,🥰❤️

  119. Ліля

    Для мене косметика у ставку дуже зручний варіант, особливо у подорожі ❤️😍

  120. Анжеліка

    Користувалася косметикою в стіках. Це дуже зручно. Особливо якщо це тіні, олівець чи помада. Тому завжди стараюся обирати саме стік.

  121. Тетяна

    Пробувала румʼяна в стіках, сподобалось)

  122. Ганна

    Дуже подобається косметика в стіках, зручна у використанні і економна. Зайлайтери виграшно підкреслюють обичча. В цілому така косметика не пересушує шкіру та не забиває пори, а також надає шкірі здорового сяйва!🤩

  123. Наталя

    Подобається косметика у стіках

  124. Ляна

    Користувалась. Це дуже зручно.

  125. Юлія

    Користувалась хайлайтером і помадою в стіку. Сподобалось. Зручний формат.

  126. Яна

    Не використовувала. Хотілось спробувати.

  127. Марія

    Ніколи не використовувала засоби у такому форматі, хочу спробувати

  128. влада

    Ніколи не користувалася

  129. Lyudmila Dorokh

    Зручно використовувати засоби у такому форматі, мені це подобається.

  130. Вікторія

    В мене є в стіку рум’яна , зручно наносити, собою брати, нерозсипається 👍 Бренд MISSAI Matte Cover Stick 3 in 1 (тональна основа). Хотіла би спробувати. 💄👸👸👸

  131. Аліна

    Чесно кажучи я не користувалася продуктами в стіках, але після цієї статті дуже хочу спробувати 😊

  132. Тамара

    Зручний формат косметики, легко і зручно брати з собою у подорожі.

  133. Олена

    Тільки почала користуватися рум’янами в стіках.дуже зручно!
    Корисна стаття! Вчасно!♥️

  134. Олена

    Тільки почала користуватися рум’янами в стінках.
    Супер! Дуже зручно!

  135. Oleksandra

    Цікавинка, треба обовʼязково спробувати

  136. Лера

    мені дуже подобається користуватися косметикою в стіках, це дуже зручно)

  137. Т.ЯНА

    У мене булись колись рум’яна в стіку, а зараз є корректор. Класний винахід. Це дуже зручно.

  138. Я

    Я не користувалась, цікаво виграти та спробувати

  139. Олена

    У доньки колись брала, пробувала, дуже класно та зручно

  140. Tanya

    Користувалась колись, класний досвід

  141. Тетяна

    Так, користувалась, дуже сподобалось

  142. Юлія

    Дуже подобається формат косметики Хочу спробувати

  143. Інна

    Використовувала скульптор Кіко стік. Мені більше подобаюттся сухі. Використовую Inglot

  144. валерія

    на мою думку в стіку косметика зручніше всього )

  145. Лариса

    Дуже потрібна стаття, пошагова інструкція дуже пригодилась при нанесенні халайтера і контура. Дуже зручно користуватися, крім того легше вибирати потрібні відтінки помади. Дуже корисна стаття. Дякую.

  146. Євгенія

    Не користувалася, було б цікаво спробувати, мабуть це зручно.

  147. Наталія

    У мене донька, підліток, полюбляє фарбуватися. Хотіла б щоб вона спробувала

  148. Катерина

    Дякую, стаття доволі цікава та корисна,відкрила для себе багато нового.користувалася коректором в стіках, дуже зручно .

  149. Анастасія

    Ще не використовувала таку косметику, але дуже хотілося б)

  150. Вікторія

    Після цієї статті одразу захотілося придбати товар

  151. Ольга

    Дуже класна стаття, завжди хотіла спробувати кремові декоративні засоби, нажаль в мережі було дуже складно знайти пакування саме у стіку,особливо контурінг ще й з правильним підтоном,адже це дуже важливо щоб не зробити або пляму на обличчі або синець. Завдяки статті я дізналася що нарешті заявилися дійсно гарні товари,які обов’язково наберуть свою фанбазу бо насправді стінки це мастхев)

  152. Анна

    ніколи не користувалась, але цікаво було б спробувати

  153. Наталья

    Отличная статья. Косметика в стиках очень удобная

    • Ирина

      Благодаря этой статье, узнала о том, что есть тональный крем в стихах. Это очень удобно. Товары в магазине Ева,поражают разнообразием и заботой о покупателях. Новая линейка косметики думаю станет моей любимой.

    • Ирина

      Статья очень своевременна и познавательна. Информация интересна и компактно подана. Спасибо за уважение и любовь к покупателям. Большой выбор на любой вкус!

  154. Ірина

    Дякую за цікаву статтю. Користуюся тональним в стінку, дуже зручно.

  155. Віка

    В сітках користувала масочками від About,дійсно дуже зручний формат) і на пальчиках нічого не лишається)

  156. Катерина

    Мені подобається стіковий контурінг, але я тільки навчаюсь краситись професійно, то стіковий в мене вийшло з першого разу))) дякую єву за їхні поради)))

  157. Марина

    Досить зручно

  158. Олена

    Косметика в стіках дуже зручна, її можна брати всюди, вона не займає багато місця. Рекомендую лише раз спробувати та закохатися у неї на все життя❤️

  159. Іра

    У стіку доволі зручно але це як для кого

  160. Катерина

    Я користуюся контурінгом стіком і мені дуже подобається, хоч я тільки навчаюсь краситись професійно і хочу ще купити рум’яна стікові)))

  161. Катерина

    Користувалась помадою стіках.Дуже сподобалось.
    Буду ще не раз купляти . Дякую за статтю

  162. Олена

    Косметика в стіку просто неперевершена, хочеться використовувати її ще 😍

  163. Галина

    Я не прихильниця косметики взагалі, у мене дуже чутлива шкіра. Сподіваюся, засоби після тестування у стіках, підійде ідеально!

  164. Галина

    Я не прихильниця косметики взагалі, у мене дуже чутлива шкіра. Сподіваюся, косметика цього бренду підійде ідеально!

  165. Валентина

    Ще не користувалася косметикою в стіках
    Потрібно спробувати

  166. Оксана

    Інформація просто пушка 🔥 Деякими продуктами користувалась , кушон це любов 🫶🏻

  167. Тетяна

    Я ще не користувалась,але із задоволенням спробую

  168. Тетяна

    Планую спробувати щось з косметики Міссай, хто вже щось має, діліться враженнями

  169. Любовь

    Доброго дня.Нет,еще не пользовалась косметикой в стиках.Но хотелось бы протестировать сначала.

  170. Маргарита

    Дуже цікава та корисна стаття🌸
    Ще не користувалась такою косметикою але обов’язково спробую,впевнена це дуже зручно😊

  171. Ганна

    Дуже зручно, економно користуватись засобами в стііках. Гарна стаття, багатьма рекомендаціями хотіла би скористатись.

  172. Дар'я

    Косметика у стінах дуже зручна и компактна, особливо у подорожі.Використовую контур коректор та помаду у стінах,хотілось ще спробувати тональний у сітку,дуже цікаво.

  173. Анна

    Найкращий винахід сьогодення для жінок – стіки, зручні та функціональні. Особливо зручно робити демакіяж, коли наносиш стік, а він перетворюється на олію! Догляд за собою тепер став ще зручнішим.

  174. Софія

    Зараз не користуюся косметикою у формі стіку. Але цього сезону напевне розпочну. ❤️

  175. Тамара

    Цікава стаття, з косметичних засобів такого плану користувалась лише консилером, це зручний формат для жіночої сумки, в яку потрібно все вмістити😉

  176. Юлія

    Таким варіантом ще не користувалась. Для мене це буде цікавим досвідом!)

  177. Вікторія

    Чудова косметика.

  178. Інна

    Дуже зручно в стіках, мені подобається

  179. Елена

    Хочу спробувати!
    Не користалася.

  180. Катерина

    Хочу спробувати

  181. Ліна

    Дякуємо за таку змістовну статтю, в час коли бьюті індустрія так швидко змінюється, хоч можна зрозуміти, на що необхідно звернути увагу. Сучасні новинки дуже класні дійсно і радує ціна.

  182. Олена

    Косметика в стіках дуже зручна. Зараз якраз закінчились мої рум’яна та тіні. Тому дуже вдала стаття. Дякую. Гарний огляд.

  183. Вероніка

    Дуже корисна стаття! Дякую!

  184. Анастасія

    Б’юті-продукти в стіках можна брати з собою в дорогу і не перейматися, що засіб випадково розіллється, тому це максимально зручно.

  185. Мар’яна

    Доброго дня)🤗Дякую за статтю)-досить повчальна!Косметика у стіках дуже зручна та компактна!із задоволенням користуюся)

  186. Ольга

    Ще не користувалася косметикою в стіках, хочу спробувати!

  187. Катерина

    Ще не користувалася цим брендом, але дуже хочуть спробувати)

  188. Анастасія

    Дуже цікава стаття. Я дійсно обожнюю засоби у стіках, це дуже зручно у користуванні.

  189. Мар‘яна

    Дуже інформативна і цікава стаття ✨

  190. Ірина

    Користуюсь хайлайтером у сітку. Буде зручно і швидко у користуванні.

  191. Ірина

    Косметика в стіках – це дуже зручно і практично.

  192. Надія

    Мені дуже подобається такий формат, як на мене це набагато зручніше ніж рідкий, особливо тон🤗👌

  193. Alina

    Косметика у стіках це супер зручно! Обов’язково забіжу та спробую продукти😍

  194. Nata

    косметика в сітках це скарб, дуже компактно та зручно!!

  195. Ната

    дуже класна косметика🤩

  196. Марія

    Ніколи не користувалась косметикою в стінах, але дуже хотіла б спробувати. У Єви завжди прекрасні пропозиції

  197. Юлія

    Цікаво, бачила багато варіантів з наведених прикладів, деякі для мене виявилися приємною новиною. Пробувала догляд за обличчям а стіках, але найбільше мені сподобалась помада. Вона набагато зручніша, ніж звичайна

    • Катерина

      Дякую за статтю! Чула багато позитивних відгуків про цю косметику, а в такому форматі мабуть ще і зручніше! Компактно і завжди чисті руки)
      Саме ще не користувалась, але планую спробувати

  198. Тетяна

    Стаття дуже цікава!!!!! Дуже зручно користуватися косметикою в стінах, не займає багато місця й можна брати всюди з собою. Я вже спробувала стік для контурингу й помаду.

  199. Наталія

    Дуже цікаво♥️
    Косметикою в стіках користувалась, мені сподобалось – бо зручно) не переживаєш, що може, щось покришитись)

  200. Олена

    Ще не користувалася. Впевнена, що це однозначно дуже зручно! Хочу обзавестися парочкою любимчиків))

  201. Вікторія

    Якраз шукала ☀️ захисні стіки! Дякую Єва! Завжди влучно🎯

  202. Владислава

    Користувалася й раніше стіками, дуже зручний формат. Легко наноситься та тушується

  203. Маряна

    Дякую за круту статтю! Косметикою в формі стіків користувалася часто, особливо подобаються румʼяна такої форми

  204. Маряна

    Косметикою у формі стірку користувалася, дуже сподобалось

  205. Наталі

    Я не користувалась цією косметикою але дуже цікаво спробувати,особливо в стіках це зручно !

  206. Оксана

    Ктрисна та цікавастаття. Користуюся косметикою у стікаж кожнооо разу як відїздаю з дому. Дуже зручно!

  207. Оксана

    Дякую за цікаву статтю. Я користувалася коректором і помадою у формі стіку, дуже зручний формат, мені подобається.

  208. Дарія

    Стіки – це найзручніший формат косметики. Вже користуюсь досить давно))

  209. Анна

    Подобається косметика у стіках,дуже зручно

  210. Діана

    Вже купувала косметику в стіках, а саме хайлайтпр та рум’яна. Найбільше сподобалися рум’яна від Missai. Ці рум’яна просто маст хев💗

  211. Олена

    Обожнюю формат косметики у стіках: зручно, компактно, якісно

  212. Єлизавета

    Колись користувалась, але не дуже сподобалось, мені здається це не зовсім гігієнічно

  213. Даша

    Дуже інформативно! Хочеться спробувати хайлайтер від MISSAI у стіку ❤️

  214. Ірина

    Користувалася косметикою у стіках і це якісно,зручно та компактно!Особливо у подорожах чи коли обмаль місця на косметику!

  215. Катерина

    Дякую за рекомендації, дуже цікава інформація, обов’язково спробую!☺️

  216. Софа

    Я не користувалась,але цікаво спробувати,і виграти в конкурсі

  217. Анастасія

    Продукти в стіках – дуже круті, особливо рум’яна. Маю такі від Focallure, подобається те, що легко тушується та простий у викорситанні такого плану продукт.

  218. Яна

    дякую за цікаву статтю.☺️
    Ще не користувалась косметикою у стінках, але думаю, це дуже зручно.🙂

  219. Анастасія

    Ні не користувалась, але дуже хотіла б

  220. Анастасія

    Обожнюю продукти в стіках, а я добре розбираюсь у косметиці, хочу сказати що це дуже зручно. А також не займає багато місця у вашій косметичці, тому я точно раджу😍 100/10

  221. Варя

    Продукція в сітках це дуже
    зручно ,це моя любов🩷🩷🩷
    Мені сподобалися румʼяна

  222. Оксана

    Ще не користувалась косметикою в стіках, але обов’язково спробую. Це, напевно, дуже зручно

  223. Іванна

    Як я обожнюю румяна в стіку!!!

  224. Оксана

    Ще не користувалась косметикою в стіках, потрібно спробувати. Це, напевно, дуже зручно.

  225. Оксана

    Цікава стаття. Ще не користувалась косметикою в стіках, напевно це зручно, як мінімум.

  226. Ельвіра

    Декоративна косметика в стіках це щось😍
    Сама користуюсь,а помада /румяна 2в1 це просто мастхев

  227. Альона

    Косметикою у стінках ніколи не користувалась, але дуже цікаво

  228. Kristina

    Дуже зручний формат

  229. Ангеліна

    Контур в стіку – то любов, дуже зручний формат, треба спробувати ще й рум’яна. Стаття дуже цікава

  230. Мілана

    Косметичні продукти в стіках – зручні для мене як на щодень, так і для подорожей! Відкрила цей «вид» для себе відносно недавно (близько 2 років тому) і дуже задоволена!

  231. Катерина

    Вау, хотілося би випробувати нову косметику від мисаі

  232. Олександра

    Дуже люблю коректор в стіку, хотілося б спробувати румяна або контурінг

  233. Аліна

    Маю консилер у стіку. Дуже хочу спробувати СПФ у стіку, кажуть, що дуже зручно оновлювати захист обличчя.

  234. Олександра

    Колись користувалась хайлайтером у стіку, але мені не зашло( дуже хочу спробувати скульптор

  235. Ірина

    Обожнюю косметику в стіках! Користуюся румянами, пудрою та коректором.

  236. Оксана

    Прочитавши статтю, стала цікавою ця продукція, потрібно спробувати.

  237. Ксенія

    Ніколи не користувалась румунами чи контурінгом в стіку хотілось би спробувати

  238. Поліна

    Ще не користувалась косметикою у подібній упаковці. Та залюбки спробую нові засоби від бренду Missai!!

  239. Анастасія

    В стіках не дуже подобається, особисто мені важче тушкувати та підбирати інтенсивність кольору товару🤷‍♀️🙈

  240. Анастасія

    Вау) Хочу отримати подаруночок🙈

  241. Анастасія

    Користувалася, дуже зручно. Вигідно брати з собою, бо не займає багато місця. Компактна.

  242. Оксана

    Дуже зручний формат косметики. Під час подорожей не потрібно брати об’ємні тюбики, а досить скористатися улюбленими засобами у невеликій кількості

  243. Анастасія

    Користуюсь і дуже задоволена. Менше брудниш себе та одяг, мінімум рухів і дуже економить час на макіяж чи догляд. Супер😍

  244. Анна

    Користувалася, і не один раз! Чудовий формат! Особливо з Єви найкращі!🌷

  245. Вікторія

    Користуюсь і всім раджу, тому що це мегазручно!
    Коректор
    Тіні
    2 в 1 помада та рум’яна
    Дуже зручно брати з собою!

  246. Анна

    Ще не користувалась, але хочу спробувати, думаю зручно.

  247. Tatyana Aleksandrovna

    Чудовий формат засобів, спробувала декілька. Мрію отримати новинки від бренду Missai!

  248. Евангелина

    Не одноразово купляля цю косметику стіки вона супер.

  249. Тетяна

    Статья цікава Багато чого новенького дізналась.
    Косметикою в стіках тільки почала знайомитись . Чому?
    Шукаю альтернативу косметики яка б не пелила Чесно кажучи замучила алергія очей. Косметика в стіках гарне рішення цієі проблеми 😀

  250. Оля

    Косметика в стіках – це мега зручно! Проте не всі засоби мала справу з пудрою в стіку взагалі було не зручно. Довгий час не користувалась після цього. Зараз користуюсь рум’янами в стіку

  251. Софія

    Косметика в стіку дуже прикольно, і її дуже зручно використовувати!)

  252. Вероніка

    Я ніколи не користувалася косметикою в стіках.Я піду до магазину ЄВА та обов’язково куплю. Дякую за інформацію.

  253. Ольга

    Люблю компактну косметику у вигляді ставків, зручно брати з собою♥️👍🔥

  254. Наталія

    Чудові новинки які хочеться спробувати 😍Виглядає мего круто 😎😍

  255. Маргарита

    Косметика в стіках це чудовий вибір, хто шукає легкість в застосуванні та природний фініш. Такий вид продукту для макіяжу зручний в застосуванні, мають приємну текстуру, забезпечує швидку розтушовку та бездоганний вигляд. Багато користувачів відзначають його зручність і функціональність

  256. Анна

    Ще не дуже знайома з продуктами в стінках , тільки користувалася способами для губ, хотілося б спробувати ще)

  257. Люда

    Я користувалася помадою стік , це супер зручно. Яскравість продукту краще , та не так сильно сушить губи

  258. Іванна

    косметика в стіках – зручний формат, який зручно взяти із собою

  259. Катерина

    Дуже цікаво. Був в мене колись хайлайтер у стіку, дуже зручно було у використанні. Також консілер та коректор. Хочу ще спробувати тональний засіб у формі стіку

  260. Вероніка

    Неймовірно корисна стаття. Користуюся рум’яною у стіках, це дійсно зручно і ним набагато приємніше наносити продукт на лице.🤍

  261. Юлія

    Косметика в стіках – це мега зручно! Завжди беру з собою в сумочку коректор та стік – помаду та рум’яна 2 в 1, також сонцезахисний засіб. Не потрібно носити з собою тонну косметики, тож виробники багатьох косметичних марок полегшили нам, дівчатам, у цьому сенсі вибір деяких засобів.

  262. Дар'я

    Обожнюю рум’яна в стіках, спробувала вже купу брендів і вони всі прекрасні. Особливо мені подобається їх текстура. Раджу всім

  263. Аліна

    Ще не користувалася цією косметикою. Залюбки спробую

    • Валентина

      Очень полезная статья.
      Много полезной информации узнала для себя.
      Косметика в стиках очень удобна в использовании и транспортировке в путешествиях. Удобно наносить и хорошо растушевывается❤️❤️❤️✅✅✅🔥🔥🔥

  264. Анастасія

    Обожнюю косметику в стіках, вона така зручна!!!!

  265. Каріна

    Не користувалась, але дуже хочу спробувати!!!

  266. Сніжана

    Дуже сподобалася, користуватимуся із задоволенням❤️

  267. Наталія

    Корисна стаття. Косметика в стіках дуже зручна, це топ, що придумали люди 😁

  268. Вика

    Супер, хочу попробовать 😍

  269. Оксана

    Цікава стаття. Користувалася коректором у формі стіка, але зручніше для мене все ж аплікатор. Помада/блиск, звісно, то любов) в цілому, думаю, це зручний формат для подорожей 🙂

  270. Руслана

    Косметика в стіках це завжди зручно та економно. Її компактність дозволяє брати її з собою будь куди. Вона довго не втрачає свої властивості і не пошкоджується. Корисна інформація, можна для себе знайти оптимальні продукти в різній ціновій категорії.

  271. Zoya

    Косметика у стіках дуже зручна у використанні, можна протестувати або взяти у дорогу, бо займає мало місця 👍✅💕

  272. Тетяна

    Дуже хочу спробувати цю косметику, бо тільки бачила відео, читала відгуки та дивилася рекомендації. Дякую за статтю. Дуже привабливі ціни.

  273. Юлія

    Не користувалась але після цієї статті точно почну) дякую

  274. Єлизавета

    Дуже подобається косметика в стіках,легко наносити та перевозити десь,стаття супер🤗

  275. Анастасія

    Форма стіка- топ. Дуже зручно

  276. Ксенія

    Користуюсь хайлайтером в стіку, улюблений! Дякую за статтю!🌹

  277. Татьяна

    Користувалася помадою і коректором у стіку. І колись дуже подобалась помада-олівець у стіку.
    Бальзами для губ беру тільки в такому форматі)
    Дякую за статтю, побачила для себе нові бренди.

  278. Сабіна

    Стіки, це дуже крута штука, користуюсь і буду користуватись)

  279. Катерина

    Ніколи раніше не користувалася косметикою в стінах, але дуже цікаво спробувати. Дякую, за корисну статтю❤️

  280. Анна

    Користуюсь контурингом, хайлайтером та рюм’янами в стіках. До сухих текстур після цього нявряд чи повернусь. Засоби дуже практичні у тушуванні та компактні!

  281. Леся

    За останній час форма стіка просто лідирує , зручно і економно

  282. Галина

    Косметика у стіках дійсно зручно. Користувалася румʼянами, тінями, консилером, помадою у даному форматі. Дуже хочу спробувати сонцезахисний стік та тональну основу 😊

  283. ТАMARA

    Дуже зручно користуватися, пдобається хайлайтер і помада.

    • Дарина

      Дуже цікава та корисна стаття. Я як новачок у сфері косметики зараз шукаю дуже багато різних фактів про те, який має бути склад та які косметичні засоби підійдуть до базового догляду. Тому для мене ця стаття- це просто знахідка.
      Дякую Єва за такі корисні поради)

  284. Ольга

    Ще не користувалася, але дуже хочу спробувати!

  285. Каріна

    Ваауу 😍 Ніколи не користувалася і хотіла б колись спробувати)

  286. Кароліна

    Мені дуже подобається ця тенденція косметики у стіках, вже користувалась маскою стік від About face і зараз шукаю сонцезахисний стік. Ця стаття дала декілька варіантів для вибору. Дякую)

    • Анна

      Цікава стаття. Користуюсь контурингом та хайлайтером у стіках, це Мега зручно і завжди при собі у сумочці. Думаю спробувати маску у стіках, начиталась багато гарних відгуків.

  287. Оля

    Стіки – це зручно

  288. Даша

    Ще не користувалась стіками, але дуже хочу спробувати тональний крем у стіку від MISSAI 😍 фанатка корейського 😄

  289. Катерина

    Користувалася косметикою в стінках. Дуже зручний формат.

  290. Дарʼя

    Дуже цікава стаття! Особисто я користуюсь контурінгом у форматі стік, дуже зручно! Також полюбляю наносити тіні, на мої очі лягають рівніше, ніж від пензля😅 хотілось би ще спробувати хайлайтер у стіку від missai🤔😍

  291. Богдана

    Дуже інформативна і цікава стаття!
    Я користувалась лише коректором і помадою у стіку,що було доволі зручно для мене,але тепер маю бажання спробувати і нові продукти.Найбільше зацікавили рум‘яна і тіні.

  292. Олена

    Стіки – це завжди зручно

  293. Людмила

    Косметика в стіках дійсно дуже зручна.

  294. Ольга

    Влітку дуже зручно брати стіки з собою в подорожі. Головне обрати саме той який тобі подобається.

  295. Анастасія

    Щє не користувалась, але хочу спробувати 😍

    • Олександра

      Дуже цікава стаття, бо кожен раз у відрядженні прала сумку від тональної основи що протікає у сумочці 🥺 здається тепер мої поїздки стануть кращими!

  296. Меланія

    ще не пробувала такий формат, але дуже хочу. Відгуки дуже круті!!!

  297. Людмила

    Залюбки спробувала б косметику у стіках.

  298. Анастасія

    Я надаю перевагу сухим продуктам, а не кремовим, які йдуть у форматі стіку, проте в мене є декілька подібних виробів і я їх люблю за їх зручність і стійкість. Наприклад, румяна у стійку завжди вкрай пігментовані, а контуринг наноситься без зайвих проблем.

  299. Larisa

    Подобається зручність косметики у стіках. Але для мене найголовніше, що це найбільш гігієнічний спосіб, не треба пальцями пицяти у баночку з косметичним продуктом.

  300. Марина

    Косметика в стіках дійсно дуже зручна. Легко наносити, носити у сумочці, дощувати.

  301. Alla

    Максимальна зручність стіків доведена багаторічним користуванням. Помади, олівці, дезодоранти – а як інакше? Не завжди під рукою є пензлик для нанесення. Тому так, стіки то унікальний винахід))

  302. Аня

    Цікаво спробувати)

  303. Ангеліна

    Дуже корисна та цікава інформація, ще не користувалась цією косметикою, хотіла би спробувати та поділитися відгуком)

  304. Юлія

    Цим брендом косметики не користувалася, але дуже хочу спробувати.Можливо відкрию для себе щось нове і більш якісне ніж купувала раніше.

  305. Анастасія

    Обожнюю товари в стіках, часто використовую контур, рум’яна та помади саме в стіках. Хто не пробував то чого чекаєте?? Бігом в EVA купляти!!

  306. Олена

    Cтіками ще не користувалась. Гадаю, варто спробувати

    • Ольга

      Дуже зручно, що наносити, що носити з собою чи то сумка, кишеня чи косметичка. Планує ще оновити свою косметику у зручний формат. А стаття дуже інформативна, пізнавальна та структурована 🔥 дякую

  307. Олена

    Дуже зручний формат стіку. Але з цим брендом поки не знайома. Думаю, варто спробувати

  308. Алла

    Користуюсь в стіках коректором,тональними засобами-дуже зручно,економніше,точніше

  309. Вікторія

    Думаю це дуже зручно. Користувалася лише помадами у стійку, цікаво спробувати інші засоби

  310. Владислава

    Обожнюю користуватися стіками. Також користуюсь румʼянами стіком,дуже класно. Рекомендую 100%❤️❤️❤️

  311. Юлія

    Ще не користувалася, але цікаво спробувати

  312. Ксенія

    Я користуюся контурингом та хайлайтером у формі стіку. Доволі зручний формат, хоча мені трохи менш зручні за сухі продукти

  313. Аліна

    Ще не користувалася, але тепер хочу спробувати)

  314. Ліка

    Мені подобаються продукти у стіку, дуже зручно та легко)🥰

  315. Наталія

    Косметика в стіку це просто знахідка.
    Дуже зручно та компактно 💥😍

  316. Софія

    Не користувалася, але дуже багато чула про них й хочу спробувати

  317. Марія

    Ще не пробувала, але дуже зацікавило спробувати

    • Alla

      Максимальна зручність стіків доведена багаторічним користуванням. Помади, олівці, дезодоранти – а як інакше? Не завжди під рукою є пензлик для нанесення. Тому так, стіки то унікальний винахід))

  318. Соломія

    Ще не користувалася косметикою, але цікаво спробувати

  319. Єлизавета

    Ще не користувалась косметикою, але цікаво спробувати 🤗🤗🤗

  320. Дар'я

    Ще не користувалася, але обов’язково спробую. Здається, це дуже зручно!

  321. Анна

    Шикарная косметика 😍😍😍

  322. лілія

    люблю контуринг, хайлайтер та рум’яшки в стіку, але залюбки щось ще спробувала б)

  323. Світлана

    Обожнюю посадки у стіках . Також користуюсь коректором стіком,дуже зручно, однозначно. Тож,порекомендую обов’язково 👍👍👍

  324. Оксана

    якраз весь тиждень шукала контуринг в стіку, а тут цілий список їх, дуже круто!

  325. Надія

    Я ще ніколи не користувалася косметикою в стіках, але чула, що це дуже зручно. Тому дуже хотілося спробувати

  326. Даша

    В мене вже є рум’яна від цього бренду, вони просто вау😍

  327. Ева

    Дуже подобається косметика в стінках, це зручно і менше місця займає в сумці

  328. Вероніка

    Користуюсь наразі румʼяшками в стіку, дуже подобається)

  329. Наталія

    Ще не пробувала на жаль, але коли виграю обов’язково спробую, я думаю що це дуже зручно 🥰

  330. Галина

    Користувалася такою косметикою, тональними засобами. Справді зручно))

  331. Анастасия

    Ще не користувалася цією косметикою,але дуже хочу спробувати❤️

  332. Ольга

    Як на мене, косметика у стіках – це зручний формат, який можна взяти із собою. Хотілося б спробувати новий бренд і нові товари.

  333. Світлана

    Ніколи не користувалась косметикою такого формату,але дуже хочу спробувати:)

  334. Неллі

    Дуже полюбляю косметику у стіках, бо це дуже зручно.

  335. Тетяна

    Користувалася хайлайтером у стіку. Це дійсно дуже зручно у використанні. Але все ж таки, віддаю перевагу сухим текстурам

  336. Анна

    Вітаю! Дуже полюбляю формат стіків у косметиці бо це швидко, зручно і комфортно! В мене вже є стік контурінг від ламель, стік хайлайтер від Ів Роше, стік рум’яна від голден роуз і мій теперішній фаворит стік санскрін від меді піл обожнюю його!
    Наразі хочу виграти нову корейські косметику від місаї бо обожнюю тестувати новинки! Тому залишаю коментар, ставлю лайк цій статті і сподіваюсь виграти!🙏👍💐

  337. Ольга

    Користувалась стіками і це дуже зручно, подобається!

  338. Наталя

    Ще не користувалася, але дуже хочу спробувати сатинову помаду та крем з СПФ 50.

  339. Дар'я

    Дуже подобається косметика в стіках особливо з не матовим фінішем, зручно і легко тушується і довго тримається якщо закріпити сухими текстурами

  340. АНАСТАСІЯ

    Не користувалася((((

  341. Ганна

    Стінки -це дуже зручно. Легкі у використанні. Та й у сумочці місця мало займають

  342. Ганна

    Стінки -це дуже зручно. Легко використовувати та зручно носити з собою

  343. Поліна

    Ніколи не користувалася таким! Буде круто колись спробувати) Сподіваюсь, скоро знайду ідеальний відтінок)

  344. Valerie

    Круто мне понравилось удобно ))

  345. Наталя

    Косметика у стіках дуже зручна для подорожей,а також у сумочці зручно носити з собою

  346. Наталія

    Я ще не користувалась косметикою в стіках. Але маю намір спробувати, донька теж хоче спробувати. Формат цікавий, зручний.

  347. Оксана

    Більше до вподоби рідкі або сухі текстури, зі стіками якось не потоваришувала…

  348. Олена

    Ще не користувалась клсметикою в стіках, але гадаю,що це має бути дуууже зручно 😍

  349. Дар'я

    Користуюсь помадами та тінями в стіках, це дуже зручно. Не звертала уваги, що в стіках бувають і сонцезахісні засоби, тепер хочу спробувати)

  350. Богдана

    Так, стіки-це однозначно зручно! Дякую за цю статтю)

  351. Наталія

    Хочу спробувати все! А яке гарне)

  352. Люсія

    Чудова стаття, дякую за купу корисної інформації.
    Стики подобаються.
    Особливо рідка помада.
    А ось помада у вигляді олівця, що викручується, іноді незручна – ламається, погано викручується, ніколи не вдалося використовувати її до кінця.

  353. Наталія

    Ще не користувалися, але дуже хочеться. Відгуки не погані, будемо пробувати

  354. Олена

    Так, дуже зручно.

  355. Олена

    Так, стіки це дуже зручно – нічого не потрібно видавлювати або набирати рукою.

  356. Наталія

    Даною косметикою не користувалась, але хотіла б спробувати. Якщо пощастить і я виграю, то обов’язково напишу результат після користування.

  357. Катерина

    Користувалась косметикою в стіках, дуже зручно і економно) Всім раджу)

  358. Олена

    Не користувалась косметикою в стіках. Дуже хочу випробувати. Думаю, що це зручно

  359. Ангеліна

    Так,я користуюся косметикою в стіках, а саме контурингом, лише нещодавно почала використовувати саме стіки і результат мені дуже подобається, швидко зручно та економно!

  360. Злата

    100% маст хев, особливо навесні та влітку😍😍

  361. Світлана

    Дууууже хочу спробувати, адже це супер-зручно🔥🔥🔥

  362. Вікторія

    Обожнюю рум’яна в стіку

  363. Марія

    Раніше не користувалась,але хотіла б спробувати

  364. Євгенія

    Користуюсь косметикою в стіках і дуже задоволена таким форматом пакування. Косметика в стіку швидко висихає, що робить її ідеальним варіантом для швидкого макіяжу.

  365. Наталья

    Ще не користувалась, але маю надію що спробую))

  366. Наталья

    Дуже корисна інформація)) На жаль ще не користувалась,але маю надію що спробую))

  367. Софія

    В стінках не користувалась,але б хотілось спробувати)

  368. Тетяна

    Приємні ціни. Чудовий вибір косметики. Відмінна корейська якість

  369. Тетяна

    Так користуюся багатьма продуктами
    Всі подобаються <3
    Мінусів не знайшла!

  370. Євгенія

    Регулярно користуюсь косметикою в стіках. Це зручний формат для точного та легкого нанесення продукту.

  371. Олена Ц.

    Ще не користувалися косметикою в стіках. Дуже хочу спробувати.

  372. Марина

    Користувалася лише консилером, це дуже зручно, хочу спробувати ще рум’яна

  373. Олена

    Користувалась рум’янвми в стіках, дуже зручно. Дуже зручно брати з собою, не хвилюєшся що можеш розбити упаковку в дорозі, і в потрібний момент можна оновити макіяж.

  374. Олена

    Обожнюю рум’яна в стінку, то моя любов

  375. сонее

    обожнюю косметику в стіках! користуюся нею вже три роки, і це безумовно найбільш комфортне покування. кинув в сумочку, і побіг.) дуже зручно! не знаю хто його придумав, але це просто топі-топ!

  376. Уляна

    Ще не пробувала косметику в стінках,але дуже хочу спробувати)

  377. Тетяна

    Звичайно,косметика у стіках це дуже зручно.Засобами,які описані в статті,не користувалася.Проте користувалася помадами,олівцями у стіках інших виробників.

  378. Анастасія

    Ніколи не користувалась косметикою в стіках, але дуже хочу спробувати!!!

  379. Альбина

    Косметика в стіках- це просто знахідка. Дуже зручно, компактно, мінімалістично. Хочу спробувати цей бренд, дуже зацікавели. Гарне оформлення, привабливо виглядає

  380. Марина

    Стіки- це прекрасне пакування, особливо для коротких поїздок. Вкинувши в сумочку все залишиться закритим ,не розсиплеться та не розтечеться.

  381. Ліда

    Ще не користувалися косметикою в стіках, тож дуже цікаво спробувати і протестувати яка вона!)

  382. Єлизавета

    Стік для очищення обличчя дуже сподобалося використовувати, зручний і надовго вистачає

  383. Лада

    Дуже хочу спробувати косметику в стіках. Маю жирну шкіру, тому, багато чого з косметичних засобів не підходить. Думаю, прийшов час спробувати в стіках, маю велику надію, що підійе)

  384. Анна

    Ещё не пробовала,но хочу затестить.

  385. Інна

    Ще поки не користувалась такою косметикою, але дуже цікаво спробувати.

  386. Марія

    Обожнюю такий формат:)

  387. Юлія

    Був стік від Шанель(мультистік, дуже крутий), і від Боббі Браун! Супер річ, 3 мазки і ти персик)

  388. Леся

    Ще не випробовувала але дуже хочеться!!!

  389. Олена

    Стік – це формат б’юті-продукту який можна брати з собою, не переймаючись, що засіб випадково розсиплеться або розіллється.
    Переваги такого формату:
    гігієнічність і безпека застосування;
    економічне використання;
    компактні розміри пакування;
    багатофункціональність
    зручність і простота у використанні, оскільки можна наносити «на ходу».

  390. Марія

    Я користуюся стіками від глембі вони просто топ

  391. Альона

    Якщо чесно, трошки боюсь декоративної косметики у стіках, бо ніколи не знаєш чи зніме вона собою тональну основу чи ні, а от для доглядової косметики формат стіку це надзвичайно зручно, бо зайвий раз не треба руками торкатись обличчя)

  392. Зоя

    Давно користуюсь. Дуже зручно і практично.

  393. Дарʼя

    Не купувала але тестувала у мережах магазинах eva, дуже гарно лягає на шкіру🥰❤️

  394. Лідія

    Дуже класний формат косметики, у мене були олівці стіки від Wet n wild та Yves Rocher,це дуже зручно в користуванні.

  395. Ірина

    Стаття цікава та пізнавальна. Користуюсь тільки помадою в форматі стіка, маскою для обличчя та волосся. Планую спробувати більше засобів у стікі, бо зручно та вигідно.

  396. Вікторія

    Так, звісно, це зручно.

  397. Анастасія

    Давно користуюсь засобами у стіку – зазвичай це скульптор, хайлайтер, румʼяна. Стаття велика та корисна, зберегла собі нові засоби на майбутні покупки, дякую!

  398. Дарʼя

    Не користувалась але тестувала в мережі магазинах Eva і дуже гарно лягає на шкіру🥰

  399. Ксенія

    Обожнюю корейську косметику

  400. Валерія

    Чудова підбірка! З моїх продуктів у стіку фаворитами залишилися рум’яна і зелено-тілесний коректор. Думаю обов’язково буду ще пробувати такі продукти, зручність і комфорт на висоті!

  401. Марія

    Дякую, не користувалась покишо косметикою в стінках, тепер хочу спробувати

  402. Валерія

    Давно користуюсь косметикою в стіках, зазвичай саме коректорами і контурингом. Це досить зручно і економно.

  403. Ольга

    Поки, що не користувалася. Але думаю, що це дуже зручно

  404. Людмила

    Не користувалася такою косметикою, але залюбки спробувала б .

  405. Соломія

    Не користувалася, але хочу спробувати

  406. Оксана

    Так, це дуже зручно – і компактно, і не боїшся, що відкриється десь в сумочці і вимваже все, що в ній знаходиться))

  407. Таня

    Не користувалась, але хочу спробувати✨

  408. Зоя

    Користуюсь. Зручно. Практично.

  409. Віта

    Ніколи не користувалася продуктами у стінках, але хотілося спробувати

  410. maryanasofiyanchykk@gmail.com

    Ще не доводилось користуватися такою косметикою але прочитавши таку кількість корисної інформації обов’язково спробую.

  411. Тетяна

    Зазвичай користуюсь косметикою в стіках, це легко, швидко та зручно, але саме хайлайтер є моїм фаворитом.

  412. soownke

    Дуже класний бренд косметики)

  413. Діана

    Користувалася, все сподобалося, косметика супер всім раджу

  414. Аліна

    Дуже корисна інформація. Дякую, я раніше не використовувала косметику в сітках, тепер дуже хочу спробувати

  415. Ілона

    Класний та гарний формат косметики!)Ще і зручний!)Особливо для подорожуючих леді!)

  416. Олеся

    Ніколи не пробувала, але пакування у вигляді стіку для деяких продуктів має бути дуже корисним, особливо як тревел формат.

  417. Ірина

    Стіками не користувалася, але завжди було цікаво спробувати

  418. Тетяна

    Користуватися косметикою в стіках дуже зручно, меня подобається такий формат пакування. Займає мало місця в косметичці та не протікає.

  419. Надія

    Я ще не користувалася косметикою у стіках,та думаю це зручно.

  420. Лідія

    Це дуже класний формат косметики,в мене були олівці стіки для губ від Wet n wild та Yves Rocher, дуже зручно користуватися.

  421. Окси

    Багато реклами,хочу спробувати

  422. Анна

    Ніколи не користувалася, але хотіла б спробувати)

  423. Валентина

    Дуже цікава і пізнавальна стаття. Ніколи не користувалася косметикою в стіках. Виявляється це дуже зручно, компактна косметика, яку легко брати з собою в сумочку.

  424. Катя

    Не користувалася, але цікаво спробувати, адже чула що корейська косметика хороша

  425. Окси

    Багато реклама,хочу спробувати😍

  426. Анна

    Користувалась лише контурингом у стіках, бо не знала що є ще стільки крутих продуктів у такому форматі)
    Але контуринг у стіку це просто любов 🫰🏻

  427. Лиза

    Користувалася кушоном, ну це просто підпал!!

  428. Марина

    Очень интересная и полезная статья. Спасибо. Из косметики в стиках пользовалась только помадой и карандашами для бровей. Теперь же хочу много всего попробовать!

  429. Тетяна

    Користуюсь косметикою в стіках, особливо люблю хайлайтер, це супер зручно!

  430. Маргарита

    Не користувалася, алк дуже хочу спробувати.

  431. Ганна

    Користувалася помадою, вже неодноразово, буду замовляти/купляти ще!

  432. Ольга

    Дякую за чудову статтю ❤️

  433. Анна

    Поки що косметику в стіках не оцінила. Вона для мене не дуже зручна. Є в моїй косметичці кілька продуктів: консилер DB cosmetics і контурінг Glam bee. Останній – крутий продукт, прям дуже. Наношу його прямо з упаковки, а потім фіксую сухим продуктом.
    А от консилер набираю пензлем і наношу куди необхідно

  434. Алевтина

    Косметика у форматі стіку це не лише оригінальна річ, але й дуже зручний формат для використання як і на кожен день так і у дорозі чи у відпустці

  435. Любов

    Косметикою в стиках ще не користувалася, але хочу спробувати. Стаття зацікавила.

  436. Світлана

    Формат косметики мені подобається дуже. Користуюсь такою. Хочу розширити асортимент.

  437. Лілія

    Дуже подобається такий формат косметики як з практичної точки зору, так і з естетичної.

  438. Міла

    Ніколи не користувалась косметикою у стіках. Після прочитання статті, однозначно спробую такий формат косметики. Дякую за корисну інформацію.

  439. Наталя

    Були румʼяна в стіку. Зручно

  440. Анастасія

    Користувалася помадою,олівцями та spf у стіках. Дуже зручно та сподобалось що рівномірно наноситься.

  441. Еліна

    Вау 😍 дуже зручно брати з собою в дорогу) поки що не користувалася, але дуже хочу))

  442. Дар'я

    Вау,хочу спробувати ці продукти!

  443. Світлана

    Не користувалася, але думаю , мені б ця косметика сподобалася

  444. Анастасія

    Користувалася BB кремом в стіку – дуже зручно

  445. Інна

    Хочу спробувати

  446. Ірина Лугова

    Мені подобається формат в стіках,це дуже зручно для мене.

  447. Дарина

    Більш подобається рум’яна,бронзер,хайлайтер в стінах,бо їх зручніше наносити,тому я більш надаю перевагу косметиці у стіках

  448. Віолета

    В статті правильно написано, цей формат дуже зручний, бо компактний, не в рідкому вигляді, то можно не хвилюватися за сумочку і високопігментність, звичайно, великий плюс

  449. Вероніка

    користувалась хайлайтером від мейбелін в стіку. колір хайлайтеру вже не подобається, бо занадто рожевий, а сам продукт супер. класно наноситься і тушується. продукти в стіку обожнюю

  450. Вероніка

    Косметика в стіках це дійсно крута знахідка сучасності, бо це зручно і легко, користуюсь вже давно і насолоджуюсь.

  451. Наталія

    Користувалась шампунями, масками і кремами. Зручні

  452. Катруся

    Я не користувалася ще косметикою в стіках бо тільки починаю краситися, ще не купляла косметику від бренду missai, але великі сподівання, надіюся мені пощастить😼

  453. Марта Грудниста

    дуже цікаво🩷

  454. Юлия

    Дуже хочу , всі помадки , креми, все все все дуже хочу

  455. Анна

    Косметика , очень легкая , нежная по текстуре, я в полном восторге

  456. Марія

    По перше косметика у стіку це дуже зручно!
    Дуже цікава стаття,дякую ❤️

  457. Марія

    Не користувалась косметикою в стіках

  458. вероніка

    користувалась хайлайтером в стіку від мейбелін , дуже зручно наносити і класно тушується, але з кольору виросла. рожевий-перламутровий раніше подобався, тепер здається, що занадто рожевий. але сам стік класний

  459. Ганна Рибальченко

    Ніколи раніше не використовувала косметику в стіках, але після цієї статті захотілось придбати декілька продуктів в косметичку)

  460. Софіко

    Дуже гарна стаття

  461. Юлія

    Ще не користувалась, але хотіла б

  462. Тетяна

    Класна штука, хочу спробувати !

  463. Софія

    Косметика в сітках- це одна із моїх знахідок😍 дуже зручно брати з собою у подорожі і не боятися що щось розібʼється або потече в косметичці, та ще й місця займає не багато🥰

  464. Alex Vasilich

    Доводилося користуватися, мені такий формат подобається – це дуже зручно.

  465. Марія

    Користувалася косметикою у сітках. Дуже зручно, компактно і завжди під рукою🫰🏻

  466. Валерія Дмитрук

    Згодна з усім, косметика в стіках це дуже зручно, помади в стіках завжди лежать у моїй сумочці, а які приємні текстури, немає обтяження шкіри обличчя і завжди гарний пігмент, побільше б таких продуктів

  467. Ірина Городнича

    В мене колись давно були румяна в стіку і тіні. Дійсно класні штуки.
    Дякую за цікаву інформацію ♥️

  468. Ліна

    Використовувала неодноразово помади у формі стіку – дуже зручно і круто! Також був коректор, але давно і він був сухої текстури тому потрібно було добре зволожити шкіру, інакше скачувався. Нині є рум’яна, але я і так на сонечку червоніють, тому поки чекає кращого часу)

  469. Даша

    Люблю рум’яна у стіках, це дуже зручно))

  470. Валентина

    Дуже люблю рум’яна в стіках, також додаю їх на губи для того щоб образ був більш цілісним

  471. Elena Dor

    Користувалася, такий формат мені до вподоби.

  472. Аліна

    Чудова стаття, дуже інформативно. У такому форматі використовувала лише SPF, що досить зручно)

  473. Тетяна

    Не користувалася, але хочу спробувати

  474. Настя

    Дуже цікава інформація, дякую!❤️

  475. Віола

    Дуже зручно користуватися косметикою в стіку☺️

  476. Людмила

    Ще не користувалися, але важаю що це дуже зручно , не завжди треба багато . Іноді треба зробити мейк – ап на якусь подію , або взяти з собою в подорож❤️

  477. Luiza

    Обожнюю косметику у сітках. Дуже зручно і компактно

  478. Rita

    Так в мене рум’яна стік від Патрісія Ледо і це просто кайф

  479. Наталія

    Новий бренд місай просто топ! З цим брендом я закохалася у косметику в стіках,румʼяна ніжні , гарно тушуються, хайлайтер ідеально нейтрального відтінку 🥰 Дякую Єва за новий бренд😍😍😍
    А ще великий плюс в косметиці в стіках це: зручне нанесення продукту, займає мало місця у косметичці та великих жирний плюс ,що під час подорожей нічого випадково не протече!🥰
    Стаття дуже крута і інформативна 👍🏻👍🏻👍🏻

  480. Поліна

    Я ще не користувалася продуктами в стіках, але дуже цікаво спробувати що ж це за привабливі штучки)😍

  481. Анна

    Дуже хочу спробувати косметику, постійно цікавлюсь в Єві❤️

  482. Анна

    Наразі користуюсь косметикою в стіках. Для мене це супер зручно та швидко.

  483. Марина

    Відразу захотілось все спробувати🤩
    З косметики в стіках користувалась лише помадами і тональним засобом і це дуже зручно.
    Дякую за статтю, навіть не знала, що є масочки та антивіковий догляд в стіках) обовʼязково спробую 👌

  484. Валентина

    Буде зручно користуватись продукцією коли в стіках ,поправити мей на обличчі можна швидко раз,два і готово тим більше один продукт може замінити 2 обо 3 продукти в залежності від нанесення, стаття супер 👍 кожен може знайти продукт який підійте саме йому без втрати часу та нервів на пошуки продукту який би точно підійшов для повсякденного користування, дякую. ❤️

  485. Валентина

    Буде зручно користуватись продукцією коли в стіках ,поправити мей на обличчі можна швидко раз два і готово тим більше один продукт може замінити 2 обо 3 продукти в залежності від нанесення, стаття супер 👍 кожен може знайти продукт який підійте саме йому без втрати часу та нервів на пошуки продукту який би точно підійшов для повсякденного користування, дякую. ❤️

  486. Вікторія

    Мені дуже подобажться ця косметика в користуванні, зручно, комфортно, формат. Дякую за статтю.

  487. Ольга

    Я користувалася румянами в стіку . Мені дуже сподобалося їхнє нанесення на шкіру обличчя. Я обожнюю дивитись новинки в Єві

  488. Ольга

    Ще не користувалася,але дуже хочу спробувати!

  489. Таня

    Як на мене це один з найкомфортніших в користуванні формат, давно користуюсь і це мега зручно)

  490. Лілія

    Косметика в стінках, то дуже зручно і по текстура кайф. Плюс можна засіб завжди взяти з собою. Займають менше місця.

  491. Анна

    Користувалася і користуючись деякими продуктами у стінах. Особливо подобаються олівці для очей та брів, для губ і помадки. 💓 ось тільки решта для сухої шкіри не підходить, я маю на увазі консилер і тональний.

  492. Людмила

    Обожнюю 🥰 косметику в сітках за її зручність і компактність, легко наноситься і не потрібно бруднити руки. Із задоволенням беру з собою в дорогу, тому що вона не займає багато місця в косметичці.

  493. Ольга

    Продукція в стіках чудово себе показала-зручно користуватися, мало займає місця!!!Ні чим не гірше якості звичайних бьюті товарів!!
    Дякую за статтю,багато потрібної інформації,цікаві новинки!!!

  494. Ірина

    Корисна інформація, обовʼязково спробую ті продукти, що були представлені, але я ними ще не користувалась, продукція в стіках це дійсно дуже зручно, люблю я Ева, за інформативність та доступністью, а також різноманіття вибору у магазинах

  495. Дана

    Не користувалась, але тестила цей бренд в одному з ваших магазинів, дуже сподобався вибір та якість продуктів❤️

  496. Анастасія

    Не користувалась,але хочу спробувати

  497. Катерина

    Дуже дякую таку цікаву статтю🙈💖 дізналась багато цікавого 💜 Б’юті продукти в стіках це просто мастхев 🥰🥰🥰 неймовірно зручний формат, компактна упаковка, просто у використанні🤩 Особливо зручно spf захис у такому форматі… Пробувала різні… та стік просто “у саме серденько”

  498. Юлія

    В стіках в мене були лише румʼна. Треба ще щось спробувати.

  499. Юлія

    Чудова підбірка, чудовий бренд!

  500. Сніжана

    дуже цікава стаття, так були румяна в стіку дуже подобається як наноситься, хотілось би ще спробувати контурінг стік

  501. Юлія Новак

    Обожнюю бʼюті продукцію в стіках,зручне нанесення,класна кремова структура та легкі в використанні.Завжди зручно взяти з собою та виглядати неймовірно 🤩 💫 а,для моєї сухої шкіри це просто ідеально 😘👌🏻
    Спасибі за таку цікаву та корисну статтю 🙌🏻💖Дуже класні та якісні представлені різні варіанти в статті 💖🥰Відмітила для себе цікаві та нові позиції 😉🥰В найближчий нас обов’язково спробую .💚💚💚

  502. Лілія

    Клас , дійсно формат стіків досить зручний ❤️
    Хоча і після пудрових текстур знадобився певний період для звикання 🙂 Проте контуринг зараз просто ідеальний і більш стійкий !

  503. Анастасія

    дякую за корисну інформацію! стаття дуже детальна та цікава!😍 ніколи не користувалася косметикою в стінках,але залюбки спробую)

  504. Діана

    З косметикою у формі стіку я знайома давно, але саме використовувати почала зовсім нещодавно (завдяки новинкам від Glambee 🤗)

    Можу сказати що мені подобається такий формат✨, це завжди зручно і компактно!
    Єдине, на що я завжди звертаю увагу в косметиці з такою упаковкою – це пігментація.
    Багато разів бувало таке, що продукт дійсно погано наносився через тверду або воскову текстуру, відповідно, і на шкірі я не бачила бажаної насиченості. Також, бувають випадки з нерівномірним покриттям або коли продукт лягає “плямами” 🥲

    А ось щодо догляду у форматі стіку – це новинка! Сонцезахисний стік та стік-бальзам звучить круто, треба обов’язково спробувати!❤️

  505. Варвара

    користуюсь такою косметикою, дуже подобається формат

  506. Анастасія

    Дуже цікава та корисна стаття! В мене самої є хайлайтер в стіку, за рахунок невеличкого діаметру дуже зручно накладати його також у куточок ока, без пензлика зручно промальовувати носик лише за рахунок будови самого стіку. При цьому важливо, звичайно ж, розуміти, що такий формат косметики має бути лише для особистого користування, задля гігієни😌

  507. Олена

    дякую за дуже цікаву інформацію

  508. Олена

    ДУже цікава стаття.
    Я для себе дізналася багато цікавого.
    дуже дякукою за цю інформацію.

  509. Варвара

    Круто! 🥰 Ще в школі зацінила такий формат продуктів, це супер зручно. Памʼятаю один із перших консиллерів у мене був у стіку. А зараз помітила у подружки досить класні румʼяна та хайлайтер від нового бренду Missai, що вже й собі хочу. Поки що у мене із стіків мільйон помадок і засобів для губ))

  510. Інна

    Тестувала багато косметики у стінках, та для мене це не дуже зручний формат. Хайлайтер ще більш менш зручно, та скульптор, тіні зручніше у пудровому форматі, а консилер більше люблю рідкий

  511. Оксана

    Користуюся, але бачу, що треба розширити асортимент)))

  512. Юлія Новак

    Дуже полюбляю формат продукції в стіках🤍🥰Цікава та корисна стаття,класно підібрані та представлені варіанти в статті косметичних засобів 🥰Відмітила декілька чудових варіантів для себе.💖Обов’язково спробую🥰

  513. Віра

    Користуюсь консилером, дуже зручно, одразу можна розтушувати, пробувала також контурінг, але в форматі пудри мені все ж зручніше

  514. Ліза

    Сподобалось, користувалась у формі стіку

  515. Катерина

    Раніше ніколи не користувалася косметикою у стіках, але в цій статті знайшла декілька корисних продуктів для себе

  516. Наталія

    Косметика в стіках – це про комфорт та сучасність

  517. Вікторія

    Вважаю, що це чудова ідея,теж користуюсь косметикою в стіках, зручно та займає мало місця!

  518. Уляна

    Люблю формат стіків, бо це дуже зручно. Не розтікається, рівномірно наноситься

  519. Ольга

    Користуюсь коректором для обличчя,дуже подобається. Спочатку було не зручно, але потім призвичаїлась)))

  520. Тетяна

    Ще не користувалась, але хотілось би спробувати

  521. Емілія

    Нажаль не мала змоги користуватися. З задоволенням би спробувала

  522. Кіра

    Звичайно! Косметичні засоби у формі стіку мають кілька переваг. По-перше, вони зручні для транспортування, оскільки не займають багато місця і легко поміщаються в сумочку або косметичну сумку. Це робить їх ідеальними для подорожей або використання в дорозі.По-друге, стік-продукти мають зазвичай компактну форму, що дозволяє точно наносити продукт на шкіру без зайвого розливання або витрати. Це особливо важливо для макіяжу, коли потрібно дотримуватися точних ліній або розміщення кольорів.Крім того, такий формат дозволяє зберігати продукт у чистоті і безпеці, оскільки він захищений від забруднення та контакту з повітрям. Це може підвищити тривалість зберігання продукту і зберегти його якість.Нарешті, стік-продукти можуть бути більш економічними в довгостроковій перспективі, оскільки дозволяють точно дозувати потрібну кількість продукту без зайвого використання. Таким чином, вони можуть бути ефективним рішенням для економії коштів на косметиці та засобах для догляду за шкірою.

  523. Уляна

    Мені подобається користуватися косметикою в стіках, дякую за цікаву статтю)

  524. Надія

    Косметика в стіках дуже подобається.Завжди з собою маю декілька засобів))))Дуже зручно,економно ,універсальні в використанні,і вибір є чималий!!!Так що ,вважаю ,це скарб в жіночій сумочці!!!

  525. Ольга

    Дякую вам за цю статтю!Багато нової та цінної інформації.З косметикою формату стік я знайома і дуже рада що є така косметика,яка не має великих об’ємів!!Зручно мати з собою такі засоби в подорожі,займає мало місця)))Зручне та приємне користування!!!

  526. Дарія

    Дуже люблю формат стіків, зручно носити з собою)))

  527. Надія

    Однозначно що рум’яна стік завжди виручить в любий ситуації коли треба швидко ,,засяяти”!!!Наношу і на щеки,і як помаду на губи,і на віки як тіні!!! А сумочці займає мінімум місця,а творить дива перевтілення!!!)))

  528. Дар'я

    Подрбаються помади у стіках, але більше нічого не тестувала, було б цікаво спробувати контурінг такими текстурами 🥰

  529. Мар'яна

    Ще не користувалась, але хотіла б спробувати, в блозі дуже цікаво та детально розказали.

  530. Уляна

    Дуже цікаво, зі стіків користувалась тільки рум’янами та помадою)

  531. Людмила

    Стаття дуже сподобалась. Багато нової та корисної інформації. Захотілося спробувати нові косметичні засоби

  532. Вікторія

    Дуже розгорнута, цікава, інформативна стаття. Корисні поради та порівняння, респект автору.

  533. Ксенія

    В стіках є багато класної косметики.. за роки з багатьох брендів користуюсь косметикою в стіках – це досить зручно, якщо ти багато подорожуєш( з переваг є те, що така косметика не розтікається!!!). Дуже люблю помади- я фанат нюдових відтінків на матовій основі. А ще коректори- ну це дуже і дуже зручно..

  534. Мирослава

    Доброго дня,я підліток і я ніколи не користувалася косметикою в стіках(крім помади).Але це дуже цікава і розвинена тема,як на мене ,косметика в стіках- це супер класно,зручно ,та швидко.Хотіломь би спробувати рум’яна від ,,missai😻

  535. Галина

    Колись давно користувалася консилером в стіку, ну якось не зайшов занадто щільна текстура була, якось рідкий консилер мені більш припав до душі. А ось рум’яна в стінку дуже зручно, але все ж сухі рум’яна мені більш зручні, бо сухі текстури не так швидко псуються. Ну помади в стіках то класика.
    Хотілося б ще спробувати продукти в стіках, дякую за цікаву та корисну статтю.

  536. Інна

    Чудова стаття ,ще не користувалися але дуже хочеться спробувати

  537. Дарина

    Дізналась про багато цікавих продуктів з цієї статті, що аж захотілось це все придбати! Я маю лише один продукт косметики в стікі – хайлайтер ♡. Насправді, дуже подобається текстура та його нанесення, також я зазначила для себе, що витрата продукту в такому форматі набагато економніше, отже вистачить на довго! В майбутньому планувала ще прикупили косметику в стікі!

  538. Анна

    З однієї статті дізналася стільки , як на курсах з візажу, тільки ще більше, бо ще з конкретними варіантами косметики! Вау! Користувалася рум‘янами у стіку, це дуже зручно! Бо до цього з було проблемою для мене наносити їх пензликом спеціальним…

  539. Тетяна

    Дійсно, об’ємний огляд! Дуже цікаво було почитати про стіки! Чесно кажучи, я, крім помад звісно, нічого у стіках не пробувала, боюсь, що не зможу їх правильно нанести. Якийсь страх, що неправильно їх розтушую чи забагато нанесу! Але хотілося б спробувати у майбутньому!

  540. Діана

    Так, я користувалася косметикою в стіках, дуже подобається)

  541. Ірина

    Цікаві новинки, хочу спробувати

  542. Ірина

    Цікаві новинки.дуже хочу спробувати