ПерезEVAнтаження: романтичні локони за допомогою щипців для волосся

Нова зачіска завжди підіймає настрій, надихає на зміни та дозволяє поглянути на себе по-новому. А якщо її поєднати з вишуканим макіяжем та оновленим гардеробом, то силу такої краси взагалі важко збагнути! Це немов чарівна паличка, здатна подарувати крила та перетворити вас на справжнісіньку принцесу.

Саме таку можливість дарує EVA з проектом ПерезEVAнтаження. Зареєструвавшись на цій сторінці, ви отримуєте шанс виграти свій щасливий квиток у країну дивовижних перевтілень.

Ось як відбувався минулий етап ПерезEVAнтаження.

 

Більше романтики: зачіска для Яни

У минулому випуску до справжньої казки потрапила сором’язлива красуня Яна, що вразила нас своєю неймовірною ніжністю. Б’юті-феї столичної студії Oh My Look вирішили зробити акцент саме на природній ніжності героїні, обравши для неї романтичну зачіску, яка, до речі, досі лишається однією з найтрендовіших.

Крок за кроком за допомогою щипців для волосся локони Яни набувають розкоші та вишуканості, зберігаючи при цьому свій натуральний вигляд. Для цього майстри перевтілень мають кілька секретів.

  • Розпочинаємо з легкого та ледь помітного прикореневого начосу: він надасть зачісці об’єму та романтичного шарму.
  • Волосся ділимо на дві частини й починаємо накрутку з нижньої (в цей час верхню— фіксуємо затиском).
  • На завершальному етапі волосся злегка розпушуємо: для цього просто пропускаємо пальці крізь пасма. Такий прийом допоможе зберегти максимальну природність.
  • Для повноти ніжного й романтичного образу верхні локони обережно збираємо позаду, а основну частину залишаємо розпущеною.

Перевтілення завершено, і від сяючої щастям Яни неможливо відірвати погляд! Вона в захваті від свого нового образу та бажає усім дівчатам відчути такі ж неймовірні емоції.

ЦІКАВО ПО ТЕМІ: ПерезEVAнтаження: ніжний макіяж з акцентом на очі

Бажаєте поглянути на себе з нової сторони, розкрити власну привабливість і жіночність? Поспішайте реєструватися на сторінці проекту, адже черговий випуск ПерезEVAнтаження стартує зовсім скоро. Можливо, саме ви станете його щасливою переможницею, тож бажаємо вам успіху!

20 Червня / 2019 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті
VISUAL by EVA