В очікуванні нового ПерезEVAнтаження: як це було минулого разу

Маємо для вас дуже приємну новину: зовсім скоро, вже в жовтні, стартує новий осінній запуск ПерезEVAнтаження. Щоправда, ми ще трохи триматимемо в інтризі дату, але вже точно можемо сказати, що цей день стане справжньою казкою для однієї з вас. Тож слідкуйте за нашими новинами — ми обов’язково повідомимо вас про початок реєстрації на сторінках у соцмережах та на сторінці проекту. А просто зараз давайте пригадаємо чарівне перевтілення нашої літньої переможниці — неймовірної красуні Лізи.

Три образи для героїні

Стилісти обрали для Лізи одразу кілька образів. Вона постала перед нами як смілива та впевнена в собі жителька великого міста, потім трансформувалася в ніжну, мрійливу леді й загадкову русалку. Одяг і аксесуари: стильні кюлоти в поєднанні з кроп-топом, ланцюжком на шиї та діловою сумочкою, вишукані сукні з легких тканин, квіти у волосі та на сережках. Це, мабуть, і є відображення нашої жіночої сутності, яка може бути водночас енергійною та зухвалою, а опісля перевтілитися в слабку (й сильну у своїй слабкості) закохану дівчину.

З огляду на такі різнопланові образи було вирішено зупинитися на універсальному стилі макіяжу та зачіски, який пасує і харизматичній жінці, і мрійливій дівчині. Зрозуміло, що вибір упав на улюблені голлівудські локони та виразний мейкап з акцентом на очі.

Макіяж з акцентом на очі

Вважається, що камера «з’їдає» біля третини інтенсивності макіяжу, тому для фотосесії обрали дещо насиченіші тони, аніж для звичайного денного мейку. Але при цьому було збережено природний вигин брів із трохи виступаючими за контур волосками.

  • Вирівнюємо відтінок обличчя за допомогою тонального засобу.
  • Щоб уникнути ефекту неприродної маски, не забуваймо нанести трохи тону в області шиї та декольте.
  • За допомогою тіней світлого відтінку підкреслюємо нижню повіку.
  • Темніший колір наносимо на верхню повіку. Сюди ж додаємо зовсім трохи мерехтливого блиску.
  • Тонким пензлем для підводки та темними тінями промальовуємо м’які стрілочки.
  • Підкреслюємо вилиці за допомогою рум’ян.
  • Охайно розчісуємо брови, злегка піднімаючи волоски, — отримуємо модний натуральний ефект без чітких ліній.
  • Губи підкреслюємо кремовою помадою нюдового відтінку.

Голлівудські локони

Таку зачіску дуже полюбляють зірки, які обирають її для повсякденних заходів і урочистостей на червоній доріжці. Розкішні й водночас невигадливі локони надали образу нашої героїні голлівудського шику.

  • Ділимо увесь об’єм волосся на пасма. Накручуємо їх на щипці по всій довжині.
  • Локони укладаємо в зачіску, злегка прочісуючи їх пальцями.
  • Фіксуємо укладку лаком.

Бажаєте стати героїнею наступного перевтілення, отримати цінні поради стиліста, візажиста та повноцінний look у подарунок? Усе дуже просто: потрібно лише дочекатися старту нового ПерезEVAнтаження, зареєструватися на сторінці проекту та слідкувати за обранням переможниці. І нехай цієї осені до казки потрапите саме ви!

4 Жовтня / 2019 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *