Шість помад для пристрасних поцілунків

Наші губи у сотні разів чутливіші за подушечки пальців. А ще це одна з найдоступніших ерогенних зон, яка на підсвідомому рівні привертає увагу чоловіків. Тому не дивно, що губи впродовж тисячоліть залишаються ефективною зброєю в жіночому арсеналі спокуси.

Напередодні Дня всіх закоханих ми вирішили зробити огляд помад, які підкреслять красу ваших губ і допоможуть вам створити неперевершений образ для романтичного вечора удвох.

Color Me Lady Marmelade

Ця зволожуюча губна помада з соковитим глянцевим фінішем, напівпрозорим покриттям, ненав’язливим блиском стане ідеальним доповненням ніжного романтичного образу.

Легка, майже невагома текстура і вологе дзеркальне покриття роблять Lady Marmalade подібною до блиску, що безсумнівну припаде до вподоби володаркам тонких і середніх губ, які бажають візуально надати їм об’єму. Помада легко і рівномірно наноситься, не скочується і не розтікається. Губи виглядають зволоженими та доглянутими, і почуваються вони так само завдяки природним компонентам, покликаним пом’якшувати, зволожувати і захищати ніжну шкіру губ.

Губна помада Color Me Lady Marmelade на eva.ua

Bourjois Rouge Edition Velvet Lipstick

Шість років тому Bourjois став одним з перших брендів мас-маркету, що підхопив тренд на матові помади, представивши 8 яскравих відтінків, які буквально підірвали YouTube. Сьогодні колекція нараховує майже 40 відтінків на будь-який смак! За цей час рідкі помади Rouge Edition Velvet Lipstick підкорили серця багатьох жінок і на те є одразу декілька причин.

М’яка флюїдна консистенція і зручний спонж забезпечують рівномірне покриття без обтяження губ. Помада лягає рівним шаром без розводів, повністю перекриваючи природний пігмент шкіри з першого нанесення. Після висихання поверхня губ набуває оксамитової матовості, при цьому колір не втрачає своєї яскравості і насиченості. І у такому вигляді стійка помада від Bourjois протримається увесь день, навіть після випробування палкими цілунками.

На відміну від багатьох матових помад Rouge Edition Velvet Lipstick не стягує і не сушить шкіру губ, що також є безумовним плюсом. А завдяки натуральним компонентам помада підійде жінкам будь-якого віку і з будь-яким типом шкіри.

Губна помада Bourjois Rouge Edition Velvet Lipstick на eva.ua

Maybelline Color Sensational

Зволожуюча помада Color Sensational – це стійкість кольору і дбайливий догляд за шкірою губ. Склад помади приваблює цікавими інгредієнтами: дует медового нектару та вітаміну Е у поєднанні з цінними оліями та екстрактом лотоса дарують губам відчутну м’якість і шовковистість. За стійкість і яскравість кольору відповідають натуральні пігменти та дзеркальні мікрочастинки.

Завдяки ніжній кремовій консистенції помада легко наноситься, лягає гладким рівним шаром і чудово перекриває будь-які дрібні недоліки. Ненав’язливий солодкий аромат також справляє приємне враження і викликає бажання користуватися помадою від Maybelline знову і знову. В колекцію увійшли елегантні бежеві, рожеві і бузкові відтінки, серед яких можна обрати помаду під будь-який образ і для будь-якого кольоротипу.

Губна помада Maybelline Color Sensational на eva.ua

Max Factor Colour elixir

Якщо ви любите щільні насичені кольори, тоді ця помада саме для вас. Colour elixir максимально зручна у нанесенні і не потребує олівця для створення чіткого контуру, а завдяки стійкому пігменту розкішний колір залишиться з вами надовго і без проблем переживе навіть романтичну вечерю. При цьому помада не створює ефекту плівки на губах, не стягує і не сушить шкіру.

Усе завдяки тому, що Colour elixir на 2/3 складається з кондиціонерів і пом’якшуючих компонентів. У складі продукту кокосова олія, олія авокадо та екстракт алое, які піклуються про ваші губи, доки ви насолоджуєтесь бездоганним кольором вашої помади. Звабливий, злегка вологий сатиновий фініш додасть вашому образу чуттєвості.

Губна помада Max Factor Colour elixir на eva.ua

Patricia Ledo HOTmatte

З насиченим оксамитовим фінішем і спокусливими відтінками помади HOTMatte від Patricia Ledo увага чоловіків вам гарантована. А завдяки водостійкій формулі ви можете бути впевнені, що ваш макіяж виглядає бездоганно навіть після пристрасних поцілунків.

Ця стійка помада легко наноситься, створюючи щільне покриття, що не скочується і чудово тримається впродовж дня. Формула продукту підтримує гідробаланс шкіри губ і не дозволяє їм пересихати. В колекцію HOTMatte увійшли шість неймовірних відтінків червоного для створення спокусливих і жіночних образів.

Помада для губ Patricia Ledo на eva.ua

Lamel INSTA Matte Liquid Lipstick

І наостанок ще одна цікава новинка для прихильниць рідких матових помад. Стійка помада Insta Matte має надзвичайну кремово-пудрову текстуру і створює вишуканий оксамитовий фініш, який додасть справжнього шарму вашому вечірньому образу.

Помада легко наноситься і рівномірно розподіляється, утворюючи дійсно стійке покриття, яке не потребує коригувань, тож ваше побачення точно не буде зіпсоване постійними думками про стан макіяжу.

Косметика для губ Lamel Professional на eva.ua

Також пам’ятайте про головні правила макіяжу губ:

  • доглядайте за губами – регулярне зволоження і скрабування допоможуть зберегти їхню природну красу;
  • починайте макіяж губ з основи, з нею помада триматиметься довше;
  • зкоригувати або підкреслити форму губ допоможе контурний олівець, підібраний в тон губної помади;
  • для більшої стійкості припудріть нафарбовані губи і нанесіть ще один шар помади на пудру.

І нехай ваше романтичне побачення буде дійсно незабутнім!

Губна помада Max Factor Colour elixir 030 Rosewood, зволожуюча

163.00
Купити

Губна помада Maybelline New York Color Sensational тон 207 Відверта спокуса

149.00
Купити

Губна помада COLOR ME LADY MARMELADE тон 109

276.00
Купити

Помада для губ Patricia Ledo HotMatte, тон 03

59.00
Купити

Губна помада Bourjois ROUGE EDITION VELVET рідка з матовим ефектом тон 10 тілесний

166.00
Купити
7 Лютого / 2020 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *