Обираємо безаміачну фарбу для волосся

Безаміачні фарби гарні, перш за все, тим, що вони не пошкоджують структури волосся та мінімально впливають на шкіру голови. А ще вони не мають різкого запаху та добре доглядають. Але і на цьому переваги фарб без аміаку не закінчуються. Чим саме вони завоювали прихильність жінок та як обрати бренд і тон, щоб отримати найкращий результат?

Що таке безаміачна фарба

Це засоби, що не містять аміаку (ammonia або ammonium hydroxide). Цей компонент надає звичайній фарбі впізнаваний різкий запах. А ще він створює таке середовище, при якому волосина набухає і її лусочки розкриваються. Після цього кольорові пігменти проникають всередину й вона змінює свій відтінок. Через такий вплив структура волосся пошкоджується й можна отримати відомі недоліки звичайного фарбування: сухість, тьмяність, посічені кінчики.

Безаміачні фарби найчастіше виготовляються на основі етаноламіну (ethanolamine). Молекула цієї речовини у 3,5 рази більша за аміачну, тому вона не проникає всередину структури волосся, а лише обволікає його. У результаті процес фарбування стає більш приємним, волосся при цьому не пошкоджується, а результат — такий самий, як після звичайного засобу.

Завдяки тому, що безаміачна фарба покриває волосся, покращується його структура, з’являється здоровий блиск — маємо легкий ефект ламінування. При цьому якісні засоби містять корисні речовини: натуральні олії для зміцнення, живлення та зволожувальні комплекси. А те, що такі фарби вимиваються трохи швидше, — перевага, адже це дозволяє уникнути помітного переходу між відрослим корінням і фарбованим волоссям.

Як обрати безаміачну фарбу

Вважається, що з цими засобами освітлити волосся можна лише на пару тонів, тому кардинально перефарбуватися з брюнетки в блондинку не вийде. Зате з ними ви легко можете освіжити колір або поміняти відтінок, надати блиску та здорового вигляду.

Делікатно пофарбувати й наситити волосся корисними компонентами можна зі стійкою крем-фарбою PORTFOLIO.

  • «Стійка» означає, що вона фарбує й тримається до наступного фарбування так само добре, як і аміачна, але не має запаху та не шкодить волоссю.
  • «Крем» — значить зручна кремова текстура, яка легко та рівно наноситься й ідеально профарбовує навіть сивину.

А ще безаміачна фарба PORTFOLIO містить комплекс 4 олій:

  • арганову для відновлення;
  • мигдальну — для живлення;
  • авокадо — для зміцнення;
  • масло ши — для підтримання водного балансу.

Результат: зволожене, блискуче та доглянуте волосся насиченого кольору.

Обираємо відтінок крем-фарби PORTFOLIO

Добре, коли виробник пропонує багато відтінків. Це означає, що серед них ви точно віднайдете той самий, свій.

  • Блонд

За допомогою фарби PORTFOLIO блондинки можуть перейти на холодний платиновий, морозний. Або навпаки — теплий пісочний, золотистий, карамельний. А найсміливіші — надати локонам цікавий кварцово-рожевий тон.

  • Русяві

Якщо вам подобається такий колір волосся, обирайте натуральний, ніжний світлий або насичений темний русявий тони.

  • Темні

Для брюнеток та тих, хто бажає ними стати, підходять відтінки темного мокко, ванільного чи темного шоколаду, глибокий чорний.

  • Вогненні

А для тих, хто обожнює руді відтінки, створені темний вишневий, насичений мідно-каштановий та яскравий мідний тони.

Не забувайте, що новий колір ідеально пасує, якщо він належить до тієї ж «температури», що й ваш природний відтінок волосся: холодної або теплої.

Кому підійде безаміачна фарба PORTFOLIO

  • Тим, хто потребує зафарбовування сивини.
  • Власницям усіх типів, а особливо — ламкого, сухого, тонкого, слабкого волосся.
  • Хто вирішив пофарбуватися у свій колір або скоригувати його на кілька тонів.
  • Усім, хто бажає змінити імідж та зберегти природну красу волосся.

Щоб відтінок та блиск фарбованого волосся трималися якомога довше, доглядати за ним слід так само, як після фарби з аміаком.

 

Нехай ця осінь запам’ятається вам яскравими моментами та вдалими експериментами!

1 Листопада / 2019 Волосся

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті
VISUAL by EVA