Косметика з суперфудами: що приховує цей б’юті-тренд?

Нова ніша доглядової косметики на основі суперфудів з’явилася після того, як ці мега корисні продукти завоювали світову популярність. Це ягоди годжі, асаї, чіа, кіноа та інші компоненти з рекордним вмістом антиоксидантів, жирних кислот, вітамінів. Багато з них є досить рідкісними, ростуть у віддалених куточках планети й тому нечасто зустрічаються в косметиці. Ми дібрали для вас кілька цікавих продуктів, виготовлених на основі цих супер корисних компонентів.

Ягоди годжі

Цей найпопулярніший суперфуд умістив у собі багато вітамінів А та С, мінералів, жирних кислот, полісахаридів. По всьому світу ці ягоди, схожі на барбарис, вживаються в їжу в сушеному вигляді.

У складі крему для обличчя ягоди годжі діють як антиоксидант, запускають процеси регенерації, омолоджують шкіру, відновлюють її еластичність.

В косметиці для волосся цей компонент повертає дзеркальний блиск, глибоко живить, робить його слухняним та доглянутим. Відмінно працює на фарбованому волоссі.

Кіноа

Як і інші суперфуди, крупа кіноа містить неймовірну кількість корисних речовин. Особливі амінокислоти в її складі стимулюють процеси регенерації шкіри, вітаміни групи В борються з плямами та почервоніннями, антиоксиданти захищають від негативного зовнішнього впливу. У складі скрабів для обличчя кіноа допомагає дбайливо відлущити ороговілі клітини, сприяє пом’якшенню та живленню шкіри вже на етапі очищення.

Чіа

Окрім мінералів та вітамінів, цей суперфуд має унікально високу концентрацію антиоксидантів та жирних кислот. Особлива властивість насіння чіа перешкоджати процесам старіння активно використовується деякими косметичними брендами. Найчастіше їх додають до anti-age засобів для обличчя, які омолоджують та всебічно доглядають за шкірою: живлять, зволожують, освіжають.

Ягоди асаї

Ці бразильські ягоди називають справжнім «фонтаном молодості». А величезна кількість корисних речовин, що входять до їх складу, ефективно діють і при зовнішньому використанні, тобто в косметиці. Ягоди асаї попереджають передчасне старіння, нейтралізують дію вільних радикалів, прискорюють регенерацію шкіри. Радимо спробувати скраб і маску з цим суперфудом.

Артишок

Екстракт артишоку в косметиці має виражений антиоксидантний ефект, регенерує клітини, робить шкіру пружною й таким чином ефективно бореться з передчасним старінням. А ще він добре освіжає, тонізує, усуває припухлості, тому відмінно працює в складі кремів і масок для тьмяної та втомленої шкіри.

Суперфуди для волосся: папайя, банан, алое

Папайя має унікальні цілющі властивості завдяки багатому вмісту органічних кислот, антиоксидантів, вітамінів, мінералів. В догляді за волоссям цей тропічний фрукт допомагає відновити красу пошкоджених локонів, а його тонкий аромат приємно розслабляє.

Алое — незамінний компонент в догляді за нормальним або сухим волоссям. Після використання маски з цією цілющою рослиною воно стає блискучим, зволоженим, шовковистим.

Банан — справжній суперфрукт, який має ультра живильні властивості. Робить волосся дуже м’яким та огортає приємним ароматом. Ідеальний для дуже сухого волосся.

«Правильне харчування» в косметиці дійсно працює, і ефект від використання засобів з суперфудами не примушує на себе чекати. А іноді навіть перевищує всі очікування. Порадуйте свою шкіру та волосся цим дієвим доглядом! А зручно придбати косметику з суперфудами можна в інтернет-магазині EVA.UA.

Маска FRUCTIS SUPERFOOD Папая для пошкодженого волосся Відновлення

144.00
Купити

Маска FRUCTIS SUPERFOOD Банан для дуже сухого волосся Екстра Живлення

144.00
Купити

Скраб для лица Markell SUPERFOOD Кіноа і ягоди годжі

74.00
Купити

Маска FRUCTIS SUPERFOOD для нормального та сухого волосся ‘Зволоження’

180.00
Купити

Кріо-маска для обличчя Markell SUPERFOOD антистрес Артишок і куркума

129.00
Купити

Маска для обличчя та шиї Markell SUPERFOOD Чіа і ягоди асаї

106.00
Купити

Маска FRUCTIS SUPERFOOD Ягоди Годжі для фарбованого волосся Відродження блиску

154.00
Купити
25 Березня / 2020 Волосся

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті
4 Жовтня / 2021 Догляд за обличчям
Гелі для вмивання: must-have від EVA Blog
23 Січня / 2023 Догляд за обличчям