Як підібрати відтінок тонального крему online?

Зараз багато хто здійснює покупки в інтернеті. Шампуні, маски, гребінці, побутові товари можна замовити лише в один клік. Проте жінки часто не наважуються купувати онлайн декоративну косметику, боячись не вгадати тон або помилитися з текстурою. Тому сьогодні EVA Blog розповість, як вибрати ідеальний тональний крем навіть онлайн і не схибити з відтінком.

Рекомендації щодо вибору тонального крему

Перш ніж вибирати тональну основу, потрібно визначитися з типом шкіри. Для сухої шкіри вибирають креми з жирною текстурою, для жирної та комбінованої — засоби з матовим фінішем. Детальніше про це читайте в нашій попередній статті «Як підібрати тональний крем за типом шкіри» .

Сьогодні ж ми зібрали для вас кілька рекомендацій, як не помилитися з відтінком тонального засобу, вибираючи його в онлайн-магазині:

  1. Налаштуйте свій монітор. Порівняйте зображення на декількох пристроях і виставте коректну кольоропередачу. Без цього зробити правильний вибір не вийде.
  2. Подивіться свотчі. Продукт має різний вигляд на шкірі та в баночці. Дуже корисні відгуки, де є справжні необроблені фото засобів на руці.
  3. Шукайте знайомі назви тонів. Багато брендів використовують схожі назви відтінків, наприклад, Ivory.
  4. Ознайомтеся з відгуками. У них зазвичай пишуть, якщо тональний крем окиснюється на шкірі або змінює колір після нанесення.
  5. Якщо не можете визначитися між двома відтінками, беріть той, що світліше. Чому? Тому що світлий тональний крем можна затемнити засобами для контурингу, оживити обличчя бронзером або додати пігментованої пудри. А от освітлити темний тон практично неможливо.

Не вдалося вгадати з потрібним відтінком? Не варто засмучуватися! Спробуйте змішати кілька тональних кремів між собою, додати у світлий засіб кілька крапель темного або навпаки. Також можна підправити півтон крему, додавши трохи пігменту або нанісши пудру на основу.

Але будьте обережні:

  1. Змішуйте засоби в окремій палітрі, щоб не зіпсувати всю банку.
  2. Вибирайте схожі за текстурою креми. Легше змішувати рідке з рідким, ніж додавати сухі продукти.
  3. Завжди чекайте висихання тонального крему. Буває, що він змінює колір, і якщо нанести забагато шарів, вийде зовсім інший ефект і тон.
  4. Не використовуйте косметику, в якої закінчився термін придатності. Стара косметика — серйозна небезпека для шкіри, і невідомо, як вона буде реагувати з компонентами в новому засобі.

До речі, рекомендуємо прочитати статтю, в якій ми зібрали топ бюджетних і дорогих тональних кремів. Якщо засіб дуже потрібен, але ви боїтеся помилитися з відтінком, візьміть бюджетний продукт. А ще ви завжди можете зайти в найближчий магазин EVA і протестувати крем наживо. Вибирайте зручний спосіб шопінгу з EVA!

Топ тональних засобів з цікавими властивостями від EVA Blog

Ми не могли залишити наших читачів без добірки цікавих тональних засобів. Усі продукти можна знайти онлайн в інтернет-магазині EVA.

  • CC-крем від Bourjois. Його можна використовувати і як тональний крем, і як пігмент. Ідеальний варіант для жінок зі світлою шкірою, яка влітку швидко засмагає. Також засіб вирівнює мікрорельєф обличчя і діє як консилер, маскуючи пігментні плями та інші недосконалості.
  • Тональний крем Lumiere Naturelle з ефектом сяйва від Vivienne Sabo. З ним можна створити суперлегкий вологий макіяж. Рівномірно наноситься, допомагає вирівняти тон обличчя і приховати темні кола під очима. Продукт найкраще підходить для нормальної та комбінованої шкіри. Якщо ж ваша шкіра схильна до жирності, можна нанести крем на окремі зони та закріпити пудрою.
  • Тональний флюїд Master Match Camouflage Semi Matte Foundation від Isabelle Dupont створює стійке покриття та одночасно доглядає за шкірою обличчя. Засіб добре зволожує, перешкоджає лущенню і подразненню шкіри. Має щільну кремоподібну текстуру і сонцезахисний фільтр (SPF 15).

  • Для ідеального відтінку спробуйте Adaptive Control Foundation від LN Professional. Адаптивний крем «вмощується» на шкірі та змінює свій тон під колір обличчя. Засіб забезпечує ідеальне покриття, яке не потребує додаткової корекції.
  • Великий вибір відтінків представлений у лінійці YSM Cream Foundation від Inglot. Світлі й темні кольори з різними півтонами — це ідеальне попадання без експериментів зі змішуванням та підбором. Легкий гіпоалергенний засіб створює матовий ефект і підходить для будь-якого типу шкіри.

Не бійтеся замовляти тональний крем онлайн: навіть якщо не вгадаєте з відтінком, його завжди можна виправити, додавши трохи пігменту або змішавши з іншим засобом. Встигли спробувати щось із нашого топу? Поділіться своїми відгуками про косметичні продукти!

CC-крем Bourjois

160.00
Купити

Тональный флюид Isabelle Dupont Master Match Camouflage Semi Matte Foundation

70.00
Купити

Адаптирующийся тональный крем для лица LN Professional Adaptive Control Foundation

68.00
Купити

Тональна основа Inglot YSM Cream Foundation

354.00
Купити

Тональний крем с эффектом сияния Vivienne Sabo Lumiere Naturelle

152.00
Купити
16 Лютого / 2021 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *