Тональний крем: як підібрати під тип шкіри

Бездоганний тон — основа будь-якого макіяжу. Щоб отримати саме такий ефект, потрібно не лише ретельно підбирати відтінок тонального крему, але й зважати на свій тип шкіри та склад засобу. Тож сьогодні у EVA Blog ми вирішили розібратися з тим, як дібрати тональний крем під кожен тип шкіри.

Тональний крем для сухої шкіри

Цей тип потребує додаткового зволоження в будь-яку пору року. Влітку сонце та перегрів, а взимку — надмірна сухість повітря витягують із неї дорогоцінну вологу. В результаті відчуваємо пересушеність, лущення, стягнутість.

Для створення ідеального макіяжу та додаткового догляду варто обирати тональні креми, що містять зволожувальні компоненти, натуральні олії, рослинні екстракти. Гарний варіант тонального крему для сухої шкіри — ВВ-крем, який працює відразу за кількома напрямами: зволожує, живить, вирівнює тон, а деякі — ще й захищають від ультрафіолету.

 

Для досконалого тону та зволоження:

Тональний крем для сухої шкіри HEALTHY MIX від Bourjois не лише створює рівний тон, але й делікатно доглядає шкіру, наповнює її вітамінами та життєвими силами. До його формули входить цілий фруктовий коктейль із натуральних екстрактів абрикоса, дині, яблука.

 

ВВ-крем Bonjour Nudista від L’Orе́al Paris вирівнює тон та освіжає. А завдяки вмісту олії абрикоса, екстракту зеленого чаю та вітаміну Е цей продукт зволожує шкіру протягом 24 годин.

 

BB-крем від GlamBee захищає епідерміс від шкідливого ультрафіолету, зволожує (саме те, що треба для сухої шкіри), вирівнює тон та маскує маленькі недоліки.

 

Тональний крем для жирної шкіри

Ідеальні складові цих засобів — абсорбенти, себорегулювальні інгредієнти (сіра, цинк, вітаміни групи В). Вони усувають прояви жирного блиску на шкірі, не пересушуючи її, а також контролюють виділення себуму (шкірного жиру).

Тональний крем для жирної шкіри не має бути надто густим, інакше можна отримати ненатуральний ефект маски. Краще за все обирати легкі матуючі засоби або крем-пудри.

 

Для свіжості та оксамитової матовості:

Мусова тональна основа Stay Matte від Rimmel відрізняється невагомою текстурою. Містить тальк та каолін (біла глина), які абсорбують надлишки шкірного сала, забезпечуючи ідеальний матовий фініш.

 

Матуючий тональний крем для жирної шкіри LASTING PERFORMANCE від Max Factor рівномірно розподіляється по обличчю, попереджує жирний блиск та стійко тримається протягом усього дня.

 

Тональна основа Matting Cover від Lamel Professional легко маскує незначні недоліки, надає обличчю матовості та відпочилого вигляду. Рівно лягає та лагідно доглядає за шкірою.

Тональний крем для комбінованої шкіри

Окремі ділянки цього типу шкіри можуть мати схильність до сухості, інші — до жирності. Ідеальний тональний крем для комбінованої шкіри містить компоненти, що доглядають (вітаміни, натуральні екстракти), а також контролюють вироблення шкірного сала (оксид цинку, тальк, біла глина тощо), при цьому не порушуючи рівня зволоженості.

Догляд, матування та бездоганний тон:

Тональний крем Matte + Poreless від Maybelline New York не лише приховує недоліки та вирівнює тон, але й нормалізує роботу сальних залоз і забезпечує ідеальний матовий ефект. Чудовий вибір для власниць шкіри жирного та комбінованого типу.

 

Тональна основа Smooth’n Wear від COLOR ME створює стійкий матовий ефект і підходить для всіх типів шкіри. Її багата формула дбайливо доглядає епідерміс: масло виноградних кісточок прискорює регенерацію, галоксил зменшує сліди втоми, малахітова пудра виводить токсини, ламінарія відновлює та зволожує.

 

Тональний крем для комбінованої шкіри Nature Matt від Lirene матує та вирівнює її поверхню. Містить антиоксидантні вітаміни Е та С. Делікатно доглядає проблемну шкіру завдяки лимонній кислоті, відомій своєю антибактеріальною дією, та кумарину, що сприяє фотозахисту.

Тональний крем для проблемної шкіри

Якщо маєте нерівну поверхню шкіри зі слідами постакне, перед нанесенням тонального засобу вирівняйте рельєф обличчя за допомогою бази під макіяж. Також власницям проблемної шкіри краще уникати косметики зі світловідбивальними часточками — вони можуть лише підкреслити наявні недосконалості.

Ідеально, щоб ваш тональний крем для проблемної шкіри містив протизапальні, антибактеріальні інгредієнти та мав достатньо легку текстуру, щоб не закупорювати пори та не провокувати появу нових запалень.

Для рівного тону й ніжної турботи:

Тональний крем для проблемної шкіри Teint Idole Ultra Wear від LANCOME майстерно приховує недоліки, лишаючи шкіру оксамитово матовою. Ваш ідеальний мейкап з ранку до вечора.

 

Тональна основа Long Matte Effect від Patricia Ledo містить оксид цинку, що підсушує запалення, та вітаміни А, Е, F, завдяки яким легко турбуватися про красу та доглянутість шкіри. Легка кремоподібна консистенція рівномірно розподіляється та не забиває пори, дозволяючи шкірі дихати.

 

Засіб Acnecover and Corrector від Dermacol ефективно бореться з запаленнями завдяки олії чайного дерева, а компонент Zincidone протистоїть появі нових прищиків. Результат — гарна та здорова шкіра без плям та почервонінь.

 

Правильно підібрана косметика допоможе не лише створити досконалий мейкап, але й подбає про красу та доглянутість вашої шкіри. Скористайтеся порадами EVA Blog, щоб отримати бажаний результат та виглядати фантастично кожного дня!

Тональный крем COLOR ME Smooth’n Wear тон 50

251.00
Купити

Тональный крем Patricia Ledo Matte Long Effect тон 1 Light Beige

96.00
Купити

Тональный крем Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless тон 130

172.00
Купити

BB крем GlamBee тон 02

0.00
Купити

Тональный крем Max Factor LASTING PERFORMANCE тон 101

195.00
Купити

Тональный крем Dermacol Acnecover and Corrector с корректором для проблемной кожи 1

422.00
Купити

Тональна основа LANCOME Teint Idole Ultra Wear 005 Beige Ivoire

947.00
Купити

Тональный крем Bourjois Healthy Mix Foundation 52 Vanilla

224.00
Купити
1 Серпня / 2019 Краса

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті