Як збільшити губи за допомогою макіяжу: 3 актуальні техніки

Тренд на пухкі губи сьогодні б’є всі рекорди. Деякі наважуються збільшити природний об’єм за допомогою філерів, інші ж віддають перевагу менш радикальним варіантам за допомогою макіяжу. Якщо ти не готова до уколів краси, а створити ефект великих губ хочеться, ми зібрали 3 актуальні техніки макіяжу, які допоможуть цього досягти.

Час читання: 3 хвилини та американо ☕

статья доступна на русском языке

Тренд на пухкі губи

Цікаво на тему: Як рівно нафарбувати губи

Збільшуємо контур губ і створюємо градієнт

Мабуть, це найпопулярніша і найпростіша у виконанні техніка, яка дасть змогу візуально зробити навіть тонкі губи більш пухкими та привабливими. Пропонуємо тобі покрокову інструкцію і відео для наочності.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Makeup Kontent (@makeupkontent)

Шукай EVA Blog в Instagram

  1. Перед макіяжем скористайся скрабом для губ і гарненько їх зволожни. Потім покрий губи тональним засобом або консилером і зафіксуй пудрою. Це дозволить «стерти» твій природний контур і до того ж подовжить стійкість макіяжу.
  2. Візьми олівець нюдового відтінку і створи ним нову лінію губ. Щоб макіяж виглядав природним, краще проводити лінію впритул з природним контуром. У куточках додавати об’єм не потрібно.
  3. Заштрихуй зовнішні куточки цим же олівцем, трохи розтушуй контур по центру.
  4. Нафарбуй губи зволожувальною помадою або блиском ніжного кольору, який буде світлішим за олівець. Затемнені куточки та світлий центр створять плавний градієнт і візуально додадуть об’єму і трендової пухкості. Глянцеві відблиски блиску або помади тільки посилять цей ефект.

Цікаво на тему: Свято стійкості та кольору: як використовувати тінт для губ?

А ось альтернативний варіант, як ще можна підкреслити більш привабливий контур. Для цього потрібно щільно стиснути губи разом і акуратно пройтися олівцем по лінії змикання. Потім зроби контур чіткішим, заповни цим же продуктом куточки губ, додай по центру помаду на пару-трійку відтінків світліше і скористайся блиском. І відпадний макіяж готовий за лічені хвилини!

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Gerys (@glambygerys)

Рекомендовані засоби:

Контуринг, який візуально збільшить губи

Це — останній тренд у TikTok та Instagram. За допомогою контурингу можна не тільки «намалювати» вилиці та зробити обличчя більш точеним, а й створити ефект філлера в губах. Розповідаємо, як це зробити.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Eloise Dutton (@makeupby_elliee)

Цікаво на тему: Головні тренди макіяжу 2023 року

  1. Кремовим скульптором або м’яким олівцем холодного коричневого відтінку (можна взяти навіть той, який ти використовуєш для брів) проведи невеликі симетричні лінії з боків від «галочки» на верхній губі та під нижньою. Гарненько розтушуй пігмент «у шкіру», щоб не залишалося ні натяку на чіткість.
  2. Скористайся улюбленим блиском для губ або плампером для ще більш крутого ефекту — і вуаля!

Рекомендовані засоби:

Розмитий контур з ефектом збільшення

Заведено вважати, що для того, щоб візуально зробити губи більшими, потрібно чітко окреслювати контур. Пропонуємо тобі альтернативний варіант, який поєднує в собі м’який конутринг і розтушовані лінії.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от (@oatmilkmakeup)

  1. Тонким пензлем із сухим контурингом проведи лінію під нижньою губою, над верхньою і додай трохи тіней по куточках.
  2. Лайнером під колір губ створи контур, який буде трохи виступати над природною лінією. Розтушуй його. Продублюй цей крок олівцем темнішим відтінком.
  3. Помадою під колір темнішого олівця заповни губи. Можна залишити так (навіть у матовому виконанні має чудовий вигляд), а можна надати сяйва за допомогою блиску.

Рекомендовані засоби:

І ще кілька лайфхаків

І ще кілька лайфхаків

  1. Одна з улюблених фішечок візажистів — виділити хайлайтером «галочку» над верхньою губою і центр губ.
  2. Глянцеві та блискучі текстури у створенні ефекту великих губ завжди виграють порівняно з матовими.
  3. Краще уникати дуже темних помад. Вони можуть створити зворотний ефект і зробити губи меншими. Обирай нюдові відтінки, яскраві, але не темні, або кольори середньої глибини.
  4. У макіяжі губ варто пам’ятати про головний закон світлотіньової корекції. Усе, що затемнюється, виглядає меншим і, навпаки, все, що висвітлюється, здається більшим. Тому більш темна помада на куточках і світла по центру губ візуально робить їх більш об’ємними та пухкими.

Цікаво на тему: Легкий макіяж для початківців

За допомогою макіяжу і деяких хитрощів можна візуально збільшити губи, не вдаючись до допомоги косметологів. А якими цікавими техніками в макіяжі користуєшся ти? Поділися з нами в коментарях!

Читай також:

7 Вересня / 2023 Краса

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Тетяна

    Добрий день. Відкрила статтю та потонула у світі косметики. Дуже зручно, що крім пізнавального тексту є наочні приклади у відео. Дуже зацікавила техніка плавного градієнту який візуально додає об’єму і трендової пухкості губ. Обов’язково спробую.

VISUAL by EVA