В обіймах нічного міста: новинки парфумів від City Spirit

Готові зануритися в урбаністичні пригоди, перетворюючи літо на серію дивовижних подій? Тоді знайомимося з новинками парфумів бренду City Spirit — лінійкою Night Collection! Це той випадок, коли назва говорить сама за себе і повністю відповідає змісту. Презентовані аромати втягують у свій вир глибиною таємниць і пристрастю палких ночей. Вони звертаються до підсвідомості різними нотами: у кожного з 5-ти парфумів свій характер, історія та душа… Але один лейтмотив — спокусливість.

Цікаво по темі: «Літні аромати: особливості розкриття»

Є такий відомий факт. Відповідальні за сприйняття запахів відділи мозку тісно пов’язані із зонами, які визначають емоції. А для кожної емоції існує свій аромат. Парфуми колекції Night, сировина якої виготовляється європейськими майстрами, спроможні перевернути свідомість, надовго задавши позитивний настрій. У цьому їх шарм.

Огляд жіночих ароматів

The City Spirit Night Explosive Night. У міру яскравий та глибокий, але розкішний за своїм вибухом фруктових та квіткових нот — він ідеальний для літніх вечірок. Але і на прохолодних вулицях міста не залишиться непоміченим. Тож ці парфуми — справжній must-have на наших туалетних столиках цього сезону. Аромат замішаний на груші та папаї з відтінками білого персика. Схожий за мотивами з відомим Escada Tropical Punch, здатен відкрити всі карти… Тож відвертість бажань і почуттів гарантована до самого світанку!

А якщо вам вам притаманна елегантність, аристократичність і почуття бездоганного стилю, то вашим фаворитом стане The City Spirit Night Tart Night. Він тонко збігається за настроєм з Victoria’s Secret Bombshell. Композиція грає акордами п’янкої півонії в союзі з ягодами та орхідеєю. А терпкість деревинних нот демонструє, що володарка має власну таємницю. Але чи кожен зможе її розгадати? Спробуйте під покровом ночі розповісти свою справжню історію з яскравим ароматом Tart Night. 

Цікаво по темі: «Парфуми для побачення: аромати, що приваблюють чоловіків»

The City Spirit Night Nature Night — життєрадісний літній коктейль, що однаково пасує стриманим будням і яскравим вечорам. Ця витончена ароматна мелодія припаде до смаку шанувальницям Versense від Versace. Парфуми створені для темпераментних дівчат із запальним характером, які в душі залишаються тендітними кокетками, хоча мають велику жагу до екстравагантних витівок. Якщо це про вас, сміливо доповнюйте свою колекцію пікантною туалетною водою!

Огляд чоловічих ароматів

У лінійці Night Collection є цікавинки й для чоловіків, які щирі у своїх бажаннях та наполегливі у подоланні перешкод.

The City Spirit Night Dark Night — фужерний аромат із твердим «характером». Його виберуть шанувальники благородного Acqua di Gio Profumo від Giorgio Armani та хлопці, які шукають нового в класиці. Магія Dark Night криється у шепоті свіжості, солодкості димного ладану та дзвінкості бергамоту. Цей сміливий і пристрасний запах закохує в себе миттєво. Тож і не дивно, що його власник завжди має багато прихильниць.

Є у бренду The City Spirit пропозиція і для чоловіків, які цінують дух свободи і впевнено крокують до мети. Зветься The City Spirit Night Chill The Night. Доречний як для бізнес-зустрічей, так і запальних вечірок. Іскристі бризки свіжості текстурно поєднані із солодощами фруктів, кислинкою цитруса та прохолодою м’яти. Що може бути більш актуальним для спекотних ночей, коли пристрасть, мов іскра, роздмухує полум’я кохання?

Темпераментним композиціям Night Collection властива магія сутінків — вони пробуджують відверті почуття. І допоки промені сонця не повернули вас до прози буденності, не бійтеся поезії власних бажань. Демонструйте свою безпосередність разом із парфумами бренду The City Spirit!

The City Spirit Night Dark Night Туалетна вода чоловіча

199.00
Купити

The City Spirit Night Chill The Night Туалетна вода чоловіча

319.00
Купити

The City Spirit Night Nature Night Туалетна вода жіноча

199.00
Купити

The City Spirit Night Tart Night Туалетна вода жіноча

299.00
Купити

The City Spirit Night Explosive Night Туалетна вода жіноча

299.00
Купити
28 Липня / 2020 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

VISUAL by EVA