Макіяж, що приваблює, як магніт: колекція Patricia Ledo Мagnétique Collection

Відразу попередимо, що обрати може бути складно, адже нова лінійка Patricia Ledo Мagnеtique Collection доволі обширна: рум’яна, тіні, праймер, туш для вій, тональна основа, хайлайтер, пудра, контуринг, блиск для губ, помада-бальзам… Та ти відразу їх впізнаєш за стильними упаковками, декорованими незвичайним червоним орнаментом. А щоб полегшити свій вибір, дивись наш огляд Patricia Ledo у EVA Blog, в якому поділимося подробицями про кожен продукт.

Обличчя: задай правильний тон

Образ можна вважати довершеним, коли ідеально опрацьований тон шкіри. Створити потрібний ефект допоможуть праймер, тональна основа й компактна пудра із нової магнетичної колекції. А хайлайтер, контуринг та рум’яна правильно розставлять акценти.

Праймер Patricia Ledo Мagnеtique Collection зволожує та розгладжує шкіру, завдяки чому тональний засіб наноситься гладко й тримається протягом усього дня. Оптична корекція досягається за рахунок світіння: світловідбиваючі часточки переломлюють світло й так маскують недосконалості шкіри. Представлено новинку у двох відтінках — прозорий та бежевий з освіжаючим підтоном.

Тональна основа Natural Flawless Foundation Patricia Ledo Мagnеtique Collection приємно розподіляється й легко лягає, роблячи шкіру шовковою та вирівнює її відтінок. Так, що всі дрібні недосконалості залишаться поза видимістю до самого вечора.

Компактна пудра Patricia Ledo Мagnеtique Collection — фінальний штрих та секретний інгредієнт твоєї ідеальної шкіри. Вона матує, вирівнює тон і подовжує стійкість мейку.

Хайлайтер Patricia Ledo Мagnеtique Collection має цікаву поверхню, що нагадує чи то засніжену квітку (у холодному тоні 01), чи то сяйливий пісок десь на екзотичному пляжі (у теплому тоні 02). Обидва відтінки відрізняються невагомою текстурою, не пилять і податливо розтушовуються. Сяйливі часточки такі дрібні, що шкіра виглядає мов полірована.

Контуринг Patricia Ledo Мagnеtique Collection — мейкап-засіб з делікатним відтінком, який м’яко й непомітно підкреслює рельєф обличчя. Наноси його по контурах тих зон, які хочеш візуально зменшити або поглибити: на повіки, з боків уздовж спинки носа, під вилиці. Футляр з великим дзеркалом, що обертається на 360°, ідеально підійде для твоєї сумочки.

Важко придумати кращий спосіб додати обличчю свіжості, ніж розсипчасті рум’яна Patricia Ledo Мagnеtique Collection. У комплекті з пуховкою їх зручно носити з собою в сумочці та поправляти макіяж у будь-який час протягом дня.

Погляд: підкресли глибину та виразність

Чорна туш Volume Glamour Patricia Ledo Мagnеtique Collection має вау-ефект: завдяки щіточці-вісімці піднімає вії біля коренів, надаючи їм ефектний завиток, профарбовує до самих кінчиків, надає феноменальний об’єм і розділяє. Приємна кремоподібна текстура обволікає кожну війку, не дозволяючи туші розтікатися й обсипатися.

Туш для вій Magic Volume Patricia Ledo Magnetique Collection створює справді неповторний об’єм! Її щіточка легко захоплює кожну вію, видовжує і підкручує у витонченому стійкому вигині. Легка текстура запобігає склеюванню і утворенню грудочок.

Тіні й помаду з палетки Patricia Ledo Мagnеtique Collection неможливо класифікувати як косметику для очей або губ, оскільки вони на 100% справляються з обома функціями. Палетка поєднує чотири відтінки матових і мерехтливих тіней та ще чотири нюдові помади — усі підходять блондинкам та брюнеткам з будь-яким кольоротипом зовнішності. Окреме задоволення — футляр із великим дзеркалом, яке повертається на 360 градусів.

Губи: додай кольору й комфорту

Помада-бальзам Patricia Ledo Мagnеtique Collection — свіжий погляд на звичне зволоження губ. Наноситься легко, відчувається комфортно й підкреслює природний відтінок за допомогою сяйливих частинок. Використовуй помаду-бальзам як самостійний продукт або як зволожувальну базу. У другому випадку вона вирівняє рельєф та допоможе посилити основний колір.

Блиски для губ Patricia Ledo Мagnеtique Collection представлено в чотирьох варіантах відтінків — від прозорого з дрібним шиммером до насиченого карамельно-рожевого. Легка текстура створює дзеркальне покриття на губах, довго тримається та не розтікається за контур.

Шкіра з ідеальним тоном, підсвічена хайлайтером, делікатні акценти на очах і губах, дорогоцінне сяйво та благородний оксамитовий фініш — що б ти не обрала, слідувати за своїми бажаннями легко за допомогою косметики Patricia Ledo Мagnеtique Collection. Це продукти, які не просто підкреслюють твою красу, а надають магнетичну привабливість та впевненість у власній чарівності. Колекція ексклюзивно представлена ​​в магазинах EVA та на сайті EVA.UA.

25 Січня / 2022 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *