Як зробити кожен день особливим: ідеї від бренду 7 Days

Шкіра щодня потребує грамотного догляду, а для цього потрібна правильна косметика. Сьогодні в EVA Blog знайомимо вас із брендом 7 Days, продукти якого допоможуть влаштувати справжні спа-процедури навіть вдома. Тож, якщо ви жодного разу не користувалися косметикою 7 Days, саме час це виправити.

Сім днів б’юті-радості з брендом 7 Days

Кожного дня бути на б’юті-хвилі — простіше простого з лінійками продуктів для щоденного догляду за тілом, волоссям, шкірою обличчя та губами від бренду 7 Days. Це відносно молода компанія, яка зробила ставку на ефективні компоненти та яскравий дизайн. Бренд акцентує на тому, що догляд потрібен шкірі щодня, тому створює відповідні продукти.

Наприклад, у лінійках 7 Days є маски за днями тижня та одноразові компактні нічні маски. Тим, хто не уявляє своє життя без подорожей, сподобається формат саше, адже такі продукти зручно брати з собою будь-куди: на піжамну вечірку з подругами чи у двотижневу мандрівку.

Завдяки оригінальному дизайну товари 7 Days можна скласти у стильний і соковитий б’юті-бокс, добираючи тільки ті продукти, які вважаєте найкращими. А далі додайте шоколадку, прикрасьте стрічкою — і універсальний подарунок на будь-яке свято готовий!

Маски для обличчя 7 Days

Тканинні маски бренду вражають різноманіттям: різний компонентний склад, візуальне втілення та ефект. Приємно, що 7 Days уважні й до веганів, але про все у свій час. Яку ж маску обрати? Ось наші рекомендації.

З цікавими текстурами

Відчуйте себе легкою хмаринкою з маскою-шипучкою 7 Days Bloom для дієвого очищення з ароматом вишні. Така маска утворює піну з бульбашок, які насичують шкіру киснем і приємно лоскочуть обличчя.

Потрібен пілінг? Тоді придивіться до 7 Days Space Face Intergalactic Chick з чорним вугіллям з самого центру Галактики. Маска-плівка ефективно очищає пори від себума і бруду і підходить для будь-якого типу шкіри.

Гідрогелева маска 7 Days Face2Face з екстрактом какао-бобів і гіалуроновою кислотою не тільки тонізує шкіру і надає їй природне сяйво, а й допоможе створити оригінальне селфі для соцмереж! Бо на вигляд маска, як вишукане мереживо. Вже тестували? Діліться з нами враженнями.

Vegan

Маски для веганів не містять компонентів тваринного походження і виготовлені з матеріалу, який повністю розкладається за пів року. Тож обираємо:

1. Маску для справжніх зайчиків 7 Days Go Vegan Wednesday Green Day Salatos з екстрактом розмарину, огірка та броколі. Надзвичайний смаколик для шкіри: компоненти тонізують, зволожують і живлять.

2. Маску для ловців дзену 7 Days Go Vegan Sunday Blue Day Relax. Зелений чай матча, лотос, агава і лохина сприяють звуженню пор і усувають жирний блиск. Продукт підходить для будь-якого типу шкіри.

Тканинні маски

Жовта маска 7 Days Candy Shop Cupcake з апетитним ароматом панкейку на варті зволоження та захисту вашої шкіри! Екстракт ванілі та банану інтенсивно живлять шкіру і вирівнюють тон, а соняшникова олія та гіалуронова кислота захищають її від негативного зовнішнього впливу.

Радимо також спробувати рожеву маску 7 Days Candy Shop Pink Venus для шкіри навколо очей. Протеїни молока та екстракт чорниці ефективно усувають темні кола та знімають набряк.

Відчуваєте, що вашому обличчю потрібна швидка допомога? Спробуйте маски 7 Days для поетапного догляду!

Крок 1: ранкове зволоження з 7 Days Total Black Real Water Boom! з гіалуроновою кислотою. Маска допомагає відновити водний баланс, тонізує і повертає шкірі еластичність.

Крок 2: релакс з недільною маскою 7 Days Perfect Sunday. Лотос і агава покращують пружність та еластичність шкіри, а олії ши, жожоба і макадамії роблять її гладенькою і бархатистою.

Крок 3: нічна маска 7 Days Your Emotions Today Sunday з молоком віслюка та екстрактом ісландського моху. Компоненти знімають запалення, відновлюють гідробаланс шкіри та створюють ефект спа-процедури.

Патчі: чим радує 7 Days?

Четвер і п’ятниця — чудові дні, щоб потішити тендітну шкіру навколо очей. Бренд 7 Days пропонує:

А для тендітних натур — спеціальні мереживні патчі 7 Days Eye2Eye з кавою, яка дарує відчуття свіжості та вирівнює колір шкіри під очима.

Продукти для губ: мімімішність у квадраті!

Бальзами й тінти для губ від 7 Days — це догляд і стиль в одному флаконі. Зверніть увагу на зволожувальний бальзам I’m Yummy Lip Tint. Продукт має напівпрозорий пігмент, який після нанесення набуває природного рожевого кольору. З тінтом губи завжди зволожені та захищені від подразників.

Блиск-морозиво з вишнею? У 7 Days є і такий! Блиск Candy Shop Lip Glosser створює насичений відтінок, додатково зволожує і візуально збільшує губи.

Засоби для догляду за тілом 7Days — завжди під рукою!

Догляд, база, ілюмінатор і хайлайтер — це сяйливий крем-флюїд 4 в 1 7 Days Illuminate Me Luminous Fluid Cream. Унікальний косметичний засіб на основі води з квіток липи, трояндової води та колагену для пружності й догляду. Дрібні блискітки створюють делікатне сяйво. Це ідеальний вибір і на щодень, і на вечірку.

Ще один засіб із лінійки Illuminate Me — цукровий скраб Rose Girl Soothing Sugar Body Scrub з ароматом Bubble Gum. Натуральний засіб для догляду за шкірою, який перетворює душ чи ванну на справжнє SPA. Скраб делікатно видаляє мертві клітини, пом’якшує шкіру і робить її сяйливою.

Також пропонуємо кілька продуктів, які зручно брати з собою. Основна фішка лінійки — зручне пакування, яке не займає багато місця у валізі й надійно закривається кришкою:

1. Крем-парфум 7 Days Happy Hands Hello, Everybody! з динею. Завдяки формулі Water Drop дієві компоненти глибоко проникають у шкіру, захищають від негативних факторів та якісно зволожують.

2. Гель для тіла 7 Days Your Emotions Today Saturday містить 98% соку алое для заспокоєння шкіри. Знімає свербіння від укусів комах і відновлює шкіру після опіків. Незамінний продукт у подорожах до екзотичних країн!

3. Доглядовий крем для п’ят і пальчиків ніг 7 Days Happy Feet Baby Silky Feet. Олія ши глибоко живить і пом’якшує шкіру, а м’ята і ментол заспокоюють її, створюють антибактеріальний ефект і дарують релакс після насиченого дня.

Спробуйте косметику 7 Days — і ви більше жодного дня не зможете відмовити собі в догляді за шкірою і тілом! Діліться з нами враженнями від продукції бренду 7 Days. Якими масками та патчами вже користувалися, а які ще б хотіли протестувати?

12 Березня / 2021 Догляд за обличчям

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті
VISUAL by EVA