Креми для обличчя Skintsugi: догляд за шкірою як мистецтво

Відновлення та захист шкіри — це те, про що ми маємо подбати в першу чергу, адже лише так можна зберегти та примножити свою красу. Щодня наша шкіра неминуче потрапляє під дію ультрафіолету, холоду, вітру, контактує з забрудненим повітрям. Миттєво відображаються на обличчі й усі наші стреси, помилки в догляді. Косметика бренду Skintsugi поєднує в собі дари природи та найсучасніші наукові досягнення, які допомагають відновити та захистити й перетворюють щоденний догляд на справжнє мистецтво.

Як працює косметика Skintsugi

В основі цих засобів — ефективні сучасні формули, котрі забезпечують шкіру всім необхідним для якісного догляду, захисту, відновлення, укріплення.

  • Відомі дерматологічні компоненти: вітамін С, саліцилова, гіалуронова та АНА кислоти, міметичні пептиди.
  • Натуральні олії та екстракти: ромашка, бамбук, центелла азійська, зелений чай, чайне дерево, морські водорості.
  • Сучасні наукові розробки: захист від синього світла, порошок активованого вугілля, очищена вулканічна вода.

Лінійки кремів Skintsugi у EVA

Кожна жінка унікальна, й тому всі продукти Skintsugi не лише доглядають, але й мають виключну властивість задовольняти специфічні потреби різних типів шкіри та посилювати природну красу.

Комбінована та жирна шкіра

Цей тип не терпить важких та жирних текстур, тому матуючий гель для обличчя Skintsugi підходить ідеально. Засіб контролює виділення шкірного жиру, попереджає появу блиску, звужує пори та виводить токсини. У його складі немає комедогенних компонентів, натомість є саліцилова кислота, мікро водорості та олія чайного дерева.

Нормальна шкіра

Денний крем від Skintsugi стане вашим щоденним помічником у відновленні, зволоженні та захисті від сонця. Його секрет — в технології подвійного зволоження та ефективних натуральних компонентах. AQUAPORE SYSTEM утворює особливі мікро канали, котрі полегшують проходження вологи між клітинами, тому цей крем працює не лише на поверхні, але й у глибших шарах епідермісу.

Суха шкіра

Ви будете здивовані, коли дізнаєтеся, що цей бальзам створений для очищення та зняття макіяжу. Потрібно просто набрати трохи засобу спеціальною лопаткою, яка йде в упаковці, та нанести на обличчя. Відразу після контакту зі шкірою він починає танути й перетворюється на ніжну олійку, яка розчиняє забруднення та декоративну косметику. Водночас натуральні масла та екстракти чудово живлять і зволожують суху шкіру.

Подразнена шкіра

Помітне відновлення, усунення почервонінь і плям забезпечує нічний бальзам від Skintsugi, який містить потрійний комплекс керамідів. Коло його дії дуже широке: окрім заспокоєння, він також дарує інтенсивне зволоження, звуження пор, захист, контроль над виробленням шкірного жиру. Доки ви спите, він працює, щоб зранку ви прокинулися з бездоганною шкірою.

Ліфтинг-ефект

Захистити від сонця, розгладити зморшки, зробити шкіру пружною та еластичною допоможе підтягувальний крем від Skintsugi. В його основі — екстракт азійської центелли, біоретинол, потрійний пептидний комплекс, органічний кремній і технологія V-lift, що надає миттєвий ліфтинг-ефект.

Миттєвий результат з лінійкою Beauty Flash

Засоби з цієї серії — секрет вашого розкішного вигляду кожного дня. Вони унікальні тим, що працюють не лише на перспективу, але й забезпечують дуже швидкий результат, помітний відразу після використання.

Опануйте мистецтво турботи про власну красу з косметикою Skintsugi! Придбати ці та інші засоби бренду можна на eva.ua! Обирайте зручний спосіб доставки та насолоджуйтесь покупкою!

Бальзам для обличчя Skintsugi нічний, для боротьби з почервоніннями і запаленнями

639.00
Купити

Крем для обличчя Skintsugi зволожуючий, денний SPF30

607.00
Купити

Сироватка для обличчя відновлююча Skintsugi з ліфтинг-ефектом

220.00
Купити

Точковий філлер для обличчя Skintsugi

599.00
Купити

Крем для області навколо очей Skintsugi освітлюючий

543.00
Купити

Бальзам-масло для обличчя Skintsugi живильний, очищуючий

375.00
Купити

Гель для обличчя Skintsugi матуючий, балансуючий, для контролю жирності шкіри

444.00
Купити

Крем для обличчя Skintsugi підтягувальний, проти зморшок SPF30

879.00
Купити

Міст для обличчя заряджаючий Skintsugi проти забруднень

255.00
Купити
11 Березня / 2020 Догляд за обличчям

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті