Made in Ukraine: догляд за шкірою з любов’ю від Mr.SCRUBBER

Бренди українського виробництва – це особлива любов! 💙💛 EVA Blog вже знайомив вас з деякими, але ж їх, насправді, набагато більше.Тож вирішили зробити гарною традицією відкривати для вас класні українські бренди, що представлені в асортименті Лінії магазинів EVA та на eva.ua! 

Ми ділитимемось тест-драйвами та оглядами продукції, запрошуватимемо у гості експертів бренду, збиратимемо ваші відгуки, щоб ви могли всебічно оцінити українських виробників та  скласти свій персональний ТОП. 

Час читання: 5 хвилин та одне яблучко 🍏

статья доступна на русском языке

Сьогодні до EVA Blog завітав класний бренд  Mr.SCRUBBER! Ми поспілкувались з Любов’ю Шевчук, заступником директора компанії Mr.SCRUBBER, і вона розповіла нам про філософію та фішки бренду, цікавинки для літа та ТОПові позиції. Також щиро поговорили про те, як на компанію вплинула війна, та зазирнули у плани на майбутнє. 

Як створюється продукція Mr.SCRUBBER?

Засоби для догляду за тілом Mr.SCRUBBER

Молодий, але дуже динамічний бренд Mr.SCRUBBER народився на початку 2016 року. Все розпочалося з лінійки кавових скрабів.

Головна місія компанії втілена у нашому девізі: love your skin. Ми любимо, піклуємося і невтомно працюємо задля збереження краси і молодості кожної українки й українця і не тільки. Також ми закликаємо своїх клієнтів турбуватися про себе й обирати тільки найкращий догляд.

Власне наші засоби на 95%, а там, де це дозволяє технологія, і на 100% складаються з інгредієнтів натурального походження, ми не тестуємо косметику на тваринах і не використовуємо скотч і плівку для пакування своїх відправлень.

Цікаво по темі: Mr.Scrubber — з любов’ю до вашої шкіри

На сьогодні на власному виробництві і за власними рецептурами ми виготовляємо більше 400 засобів. Це косметика для догляду за тілом, обличчям, волоссям, руками, губами, зубами, нещодавно запустили професійну серію догляду за ногами. Також маємо неймовірно ароматні засоби для ванни, власні аксесуари, стильну серію засобів для дому, окрему лінійку для чоловіків.

Шлях від ідеї до продукту на полицях магазинів доволі довгий. Спочатку аналізується ринок та актуальні запити на ньому, сформована ідея по запуску новинки спускається до нашого технолога (до речі, одного з найкращих в Україні). Потім він працює над рецептурами, які в подальшому вдосконалюються, досліджуються, збагачуються дійсно цілющими компонентами, дарованими природою.

Далі продукцію очікують тестування, як наші власні, так і з залученням незалежних лабораторій, робота над розробкою етикеток, підбір тари, випуск тестової партії.

EVA в инстаграм

Як Mr.SCRUBBER захоплює серця покупців?

Mr.SCRUBBER – бренд для сучасних молодих, в широкому розумінні цього слова, людей. Це жінки і чоловіки, які у своєму виборі керуються натуральністю косметики, свідомістю виробника, обирають якість і дієвість за розумною ціною.

Головними бестселерами від моменту заснування бренду і до сьогодні є кавові скраби. Також серед відомих улюбленців наших клієнтів є скраби для голови, креми для обличчя, гіалуронова сироватка.

Чому кавові скраби? Справа у миттєвому результаті – шовковистій оксамитовій шкірі, в яку неможливо не закохатися уже після першого використання.

Мабуть, головною відмінністю Mr.SCRUBBER є те, що ми ідемо своїм шляхом: не порівнюємо, «не черпаємо натхнення» у конкурентів. У своїй роботі ми порівнюємо себе із собою в минулому, розробляємо стратегії і цілі, шукаємо шляхи їх досягнення.

Як війна вплинула на роботу бренду? 

Війна, безсумнівно, вплинула на нашу роботу. Сповільнені чи поставлені на паузу безліч проєктів, найголовніший – це відкриття нового сучасного заводу з виробництва нашої косметики, дата запуску якого суттєво зміщена. Зараз найважливіше відновити роботу, щоб мати можливість допомагати Україні, армії, переселенцям, сплачувати всі податки, виплачувати заробітну плату працівникам. 

З початком повномасштабного вторгнення ми активно допомагаємо нашим воїнам, а також людям, постраждалим від воєнних дій. Частину свого прибутку ми віддаємо на допомогу ЗСУ, зараз це 20% від продажу патріотичної групи товарів з розділу «Допомога ЗСУ». Започаткували унікальний проєкт «Допомога переселенцям», завдяки якому кожен може адресно допомогти людям, які опинилися у складних умовах.

Цікаво по темі: Вибирай своє: три українських бренди доглядової косметики

Літній ТОП продуктів: засоби для засмаги та антицелюлітна лінійка

Незважаючи ні на що, ми допомагаємо людям бути красивими, почуватися впевненіше в будь-яких умовах. З настанням тепла найактуальнішою стає тема засмаги, саме безпечної, корисної та рівномірно золотавої. А також звернемо увагу на ще одну популярну лінійку – антицелюлітні засоби. 

Засоби для засмаги 

Для досягнення бажаної смаглявості шкіри ми підготували цілий комплекс засобів. 

 

Підготовку до гарячого періоду рекомендуємо розпочати зі скрабування. Делікатне і ретельне відлущення шкіри розгладжує її, насичує необхідними жирними кислотами, гарантує рівномірність засмаги, останню процедуру бажано провести за тиждень до відпустки.

Перед виходом на сонце обов’язково використовувати сонцезахисний крем. Цей засіб з’явився у нашій лінійці минулого року. У ньому поєднані фізичні і хімічні фільтри, для досягнення максимального захисту від UVA і UVB, які провокують опіки, а також фотостаріння шкіри. 

Наступним етапом на шляху до ідеальної засмаги є олія для інтенсивної засмаги, яка глибоко зволожує шкіру, має природні фільтри натуральних олій (аргани, макадамії, грецького горіха, мигдалю, авокадо, сої і ріпака), а також сучасний SPF фактор для захисту від опіків і фотостаріння. Саме нанесення цієї олії запобігає пересушуванню шкіри під час засмаги, сприяє утворенню рівномірної засмаги без опіків.

Після перебування на сонечку також рекомендуємо використовувати заспокоюючий гель. Він миттєво охолоджує і заспокоює шкіру, усуває печіння, почервоніння. Це все завдяки унікальному складу: гідролату деревія (миттєво заспокоює, освіжає і відновлює шкіру), олії персикових кісточок і авокадо (запобігають пересушуванню і лущенню), соку алое (усуває запальні процеси, глибоко зволожує і захищає), а також відомому своєю дією пантенолу. 

Цікаво по темі: Сяй і спокушай: беремо на озброєння шимер і автозасмагу

Для неймовірного сяяння шкіри після засмаги рекомендуємо наносити олію-бронзатор або шиммери. Як на мене, то бронзатор ідеальний для пляжних вечірок, він дає насичене, злегка вологе сяяння, шиммер – це ж універсальний засіб для красунь.

Залежно від відтінку шкіри і бажаного ефекту ми пропонуємо чотири види шиммерів:

  • благородне холодне сяйво з грайливими золотими блискітками – pearl shine;
  • для світлошкірих красунь – gold;
  • для смаглявої шкіри – bronze;
  • універсальний шиммер для всіх типів шкіри – rose gold.

Їх можна використовувати як сольно, так і поєднувати різні відтінки, щоб створювати неповторний образ, наносити на тіло і на обличчя, експериментувати і щоразу виглядати по-новому.

Купуй набір для інтенсивної засмаги Mr.SCRUBBER на eva.ua 

Антицелюлітні засоби 

Для бездоганної рівності, гладкості і пружності шкіри ми розробили лінійку антицелюлітних засобів. Тут кожен знайде собі фаворита з оптимальною дією. Для мене це виявилося поєднання гарячого і холодного обгортання, така собі варіація контрастного душу для пружності шкіри, збільшена у десятки разів.

У чому секрет дієвості наших засобів? У збалансованості компонентів. Ми поєднали активні інгредієнти – для засобів з гарячої лінійки це екстракт бразильського перцю, для холодної – ментол та олія перцевої м’яти – з ефективними підтримуючими і стимулюючими компонентами, які виводять зайву рідину з тіла, зменшують об’єми, розгладжують і при цьому зберігають пружність шкіри.

Дія гарячих засобів зосереджена саме на розщепленні і виведенні зайвих жирів і, що дуже важливо, запобіганню їх накопиченню. В той час як холодні засоби зменшують об’єми, виводять зайву рідину, підтримують пружність шкіри і також розгладжують мікрорельєф.

Саме тому ми постійно рекомендуємо і таким чином формуємо наші набори, щоб поєднати дію цих засобів і максимально потужно «вдарити» по целюліту. Це дає нам можливість впевнено заявляти: цього літа не буде целюліту! Якщо ви ефективно поєднуєте антицелюлітні засоби Mr.SCRUBBER, правильне харчування і фізичні навантаження 😉

Купуйте антицелюлітний набір Mr.SCRUBBER Stop Cellulite Slim&Elastic Body прямо зараз на eva.ua

 

Mr.SCRUBBER: плани на майбутнє

Ситуація в Україні, на жаль, не сприяє довготерміновому плануванню. На сьогодні наші плани зосереджені навколо допомоги ЗСУ і людям, які постраждали від воєнних дій. Також у найближчих планах активне відкриття нових ринків збуту, зокрема вихід на великі європейські мережі, добудова і відкриття нашого заводу.

Читачам EVA Blog ми хочемо побажати нашої спільного перемоги, мирного неба і щасливого майбутнього. Бажаємо жити сьогодні і зараз, у міру сил допомагати нашим славним захисникам, дарувати і отримувати любов і підтримку, яких ми всі так сильно зараз потребуємо.

Порадуйте себе класною косметикою за приємною ціною!  І не забудьте поділитися враженнями у коментарях!

Читайте також:

22 Червня / 2022 Догляд за обличчям

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті