Хіт від Vivienne Sabo: огляд туші Cabaret

Головна героїня будь-якого макіяжу — туш для вій. Хоч нюдовий, хоч яскравий вечірній — будь-який образ виглядає незавершеним без густих, довгих і охайно профарбованих вій. Тож знаючи про вашу любов до тушей, сьогодні ми вирішили поділитися справжнім хітом — серією бюджетних тушей Cabaret від французького бренду Vivienne Sabo.

Огляд туші Vivienne Sabo Cabaret

Виробник заявляє, що цей продукт надає віям сценічний об’єм, робить погляд глибоким і виразним, добре підходить для легкого та насиченого макіяжу. Найперший критерій, за яким ми обираємо туш, — щіточка. У Cabaret вона мініатюрна, пружна, виготовлена з пластику за особливою технологією Hytrel. Завдяки цьому вона зберігає свою форму протягом усього часу використання. Звужений кінчик дозволяє цій щіточці дістатися навіть найбільш незручних для фарбування куточків.

Щодо складу, то до формули туші Cabaret входять зволожувальні компоненти, які доглядають і захищають ніжні волоски. За пластичну текстуру відповідає натуральний віск — він не дає їй осипатися протягом дня.

Vivienne Sabo Cabaret: відгуки користувачів

Зважаючи на прийнятну ціну та заявлений виробником «сценічний» ефект, безліч красунь вже встигли скористатися хітовою новинкою. І звісно, що Vivienne Sabo Cabaret відгуки отримала переважно позитивні. Красуні полюбили цю туш, тому що вона:

  • Надає сценічний супер об’єм.
  • Рівномірно розподіляється.
  • Ідеально розділяє та злегка підкручує вії.
  • Тримається до самого вечора.

Також дівчата у своїх відгуках про Vivienne Sabo Cabaret звертають увагу на її насичений і глибокий чорний колір, що створює той самий драматичний ефект. Ергономічний дозатор добре збирає надлишки туші зі щіточки, тому — жодних грудочок чи склеєних вій!

Порада від EVA Blog. Щоб отримати ще більш природні та розділені вії, перед фарбуванням прочешіть їх щіточкою.

Яку туш Vivienne Sabo Cabaret обрати

Бажаєте зробити у макіяжі акцент на очах? Сміливим красуням радимо спробувати кольорову туш Vivienne Sabo Cabaret. Для супер стійкого макіяжу, якому не страшний ні дощ, ні сльози радості, ідеально підійде водостійка туш Vivienne Sabo Cabaret Premiere. Ідеальний варіант на кожен день — туш Vivienne Sabo Cabaret зі сценічним ефектом. З нею ваші вії будуть густі, пишні та бездоганно розділені.

Сподіваємось, наш огляд Vivienne Sabo Cabaret стане корисним для вас. А як її використовувати, вирішуйте самі. Можна кожен день з макіяжем nude, а можна в особливих випадках, доповнюючи ефектні смокі. У будь-якому разі ви виглядатимете неперевершено!

Туш для вій Vivienne Sabo Cabaret зі сценічним ефектом 01

143.00
Купити

Туш для вій Vivienne Sabo Artiste De Cabaret з ефектом сценічного об`єму 01 чорна

118.00
Купити

Туш для вій Vivienne Sabo Cabaret Premiere Waterproof Mascara з ефектом сценічного об`єму 01 Чорна

159.00
Купити

Туш для вій Vivienne Sabo Cabaret Premiere зі сценічним ефектом 04 Violet

110.00
Купити
16 Листопада / 2021 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті