12 засобів для тіла, які незамінні взимку

У мороз ми відсуваємо трохи далі легкі зволожувальні флюїди для тіла та переходимо до «важкої артилерії» – продуктів зі щільнішою та поживнішою формулою. Адже саме вони допоможуть нам з комфортом пережити холодну пору року, коли за вікном «мінус», а низька вологість, здатна перетворити шкіру на Сахару, чекає на тебе і на вулиці, і вдома. Лови 12 класних засобів для тіла, якими варто поповнити свій зимовий догляд.

Час читання: 4 хвилини та обліпиховий чай ☕

статья доступна на русском языке

Засоби для тіла

Цікаво на тему: Що робити, якщо дуже обвітрилися руки або губи

Bielenda Vegan Friendly Буріті

Батер — один із найщільніших продуктів для тіла, який може швидко реанімувати шкіру, зробити її еластичною та гладкою. У Bielenda Vegan Friendly містяться олії сої, буріті та ши, а також гліцерин, які ефективно борються із сухістю та лущенням, пом’якшують і захищають. Рослинні ліпіди в поєднанні з бета-каротином забезпечують антиоксидантну дію і сприяють регенерації шкіри.

Bielenda Vegan Friendly

L’Erbolario Легка амбра

L’Erbolario Легка амбра – це справжній порятунок для сухої шкіри. Продукт містить фісташкову, кунжутну, а також олію рисових висівок, які відповідають за живлення, гладкість, відновлення і захищають від втрати вологи. Вітамін Е в тандемі з екстрактом амбри борються з вільними радикалами, стоять на сторожі пружності шкіри, а також надають anti-age ефект.

L'Erbolario Легка амбра

BABE 10% Urea Repairing Lotion

BABE 10% Urea Repairing Lotion з сечовиною має у своєму складі вітамін Е, олії ши та сої, які мають заспокійливу, загоювальну та живильну дію, сприяють виробленню колагену і прекрасно відновлюють навіть дуже суху шкіру. Молочна кислота в лосьйоні надає м’який пілінг-ефект, допомагаючи позбутися ороговілих клітин і лущення. Засіб гіпоалергенний і підходить також для чутливої та атопічної шкіри, швидко поглинається і має ніжний аромат.

BABE 10% Urea Repairing Lotion

Шукай EVA Blog в Instagram

L’Occitane Shea Butter Ultra Rich Body Cream

Шукаєш живильний засіб на холодну пору року з пролонгованою дією? Зверни увагу на крем Shea Butter Ultra Rich Body Cream від французького бренду L’Occitane. В ньому містяться олії ши (25%), абрикосових кісточок і соняшнику, екстракти солодкого мигдалю і меду, а також сечовина. Формула дарує відчуття шовковистості та гладкості, а ефект зберігається до 72 годин.

L'Occitane Shea Butter Ultra Rich Body Cream

Цікаво на тему: СПА-день у домашніх умовах: перезавантажуємося після важкого тижня

UTerra Native мед і кунжутна олія

Якщо потрібен бюджетний SPA-батер для тіла з приємним ароматом, обирай UTerra Native: мед і кунжутна олія. Маючи щільну текстуру, засіб тане під час контакту зі шкірою, легко наноситься і швидко вбирається, не залишаючи липкості та зайвого блиску. Кунжутна олія, алантоїн і медовий екстракт у складі пом’якшують шкіру і роблять її еластичною, допомагають відновити гідроліпідний баланс, загоюють і сприяють оновленню клітин.

UTerra Native

Nuxe Prodigieuse Florale Multi-Purpose Dry Oil

Один продукт — безліч застосувань! Nuxe Prodigieuse Florale Multi-Purpose Dry Oil – універсальна олія, яку можна використовувати в догляді за шкірою обличчя, тіла та волосся. Засіб має «суху» текстуру, швидко вбирається та не обтяжує. У його складі — 7 цінних олій і вітамін Е, які регенерують і насичують шкіру, захищають її від негативного впливу середовища, а волосся роблять м’яким і живим. А ніжний квітковий аромат перетворить beauty-рутину на приємний ритуал.

Nuxe Prodigieuse Florale Multi-Purpose Dry Oil

Weleda Skin Food Light

Якщо ти прихильниця легших, але при цьому живильних продуктів для тіла, зроби вибір на користь Weleda Skin Food Light. Крем має ніжну текстуру, вбирається «в нуль», даруючи гладкість і відчуття комфорту. Поживний ефект забезпечений гліцерином, оліями соняшнику, какао та ши, а екстракти календули, розмарину та ромашки тонізують, сприяють відновленню та покращують колір шкіри. Продукт можна використовувати, як крем для тіла, інтенсивний засіб для відновлення шкіри рук або як нічну маску для дуже сухих ділянок.

Weleda Skin Food Light

Lancome Nutrix Royal Body Intense Lotion

24 години зволоження та живлення для дуже сухої шкіри подарує Lancome Nutrix Royal Body Intense Lotion. У його формулі присутнє маточне молочко, пептиди каштана і запатентований комплекс Royal Lipideum, що складається з натуральних рослинних олій. Лосьйон насичує і допомагає відновити гідроліпідний баланс, захищає шкіру, роблячи її оксамитовою і ніжною.

Lancome Nutrix Royal Body Intense Lotion

 

Цікаво на тему: Натуральна косметика: особливості та тонкощі вибору

Elemis Exotics Frangipani Monoi Body Cream

Склад Exotics Frangipani Monoi Body Cream від Elemis вражає. У ньому поєдналися олії кокоса, ехіума і сезаму, молочні протеїни, а також екстракти вівса, ромашки, франжипані та лаванди. Крем добре живить шкіру, стимулює регенерацію, підвищує захисні властивості, усуває запалення і подразнення, а легкий аромат буде супроводжувати тебе найніжнішою вуаллю цілий день.

Elemis Exotics Frangipani Monoi Body Cream

Natura Bisse Diamond Well-Living Dry Oil De-Stress

Олія-антистрес Natura Bisse Diamond Well-Living Dry Oil De-Stress також належить до «сухих», з легкістю вбирається, не залишаючи слідів на шкірі. У його формулі — олії виноградних кісточок, соняшнику і лаванди, а також вітамін Е. Вони дарують шкірі ніжність і гладкість, живлять і перешкоджають зневодненню, підвищують еластичність і пружність. Наноси його після душу або використовуй для масажу тіла, який розслабить тебе після важкого дня.

Natura Bisse Diamond Well-Living Dry Oil De-Stress

Caudalie Vinotherapist Nourishing Body Lotion

В основі Caudalie Vinotherapist Nourishing Body Lotion лежить гіалуронова кислота, антиоксиданти та олія ши. Маючи легку текстуру бальзаму і приємний трав’янисто-квітковий аромат, засіб відмінно поглинається без жирного блиску, відновлює шкіру і живить її, позбавляючи лущення і відчуття сухості. Продукт пройшов дерматологічні дослідження, має веганський склад, не містить у своїй формулі мінеральну олію і продуктів тваринного походження.

Caudalie Vinotherapist Nourishing Body Lotion

Rituals Natural Dry Oil Body & Hair

Ще одна «суха» багатофункціональна олія в нашій добірці – Rituals Natural Dry Oil Body & Hair. Вона може бути застосована для догляду за шкірою в холодну пору року, для розслаблювального масажу, а також з її допомогою можна швидко реанімувати сухе мляве волосся. Олії морінги, мигдалю і кокоса зміцнюють, перешкоджають втраті вологи та живлять, даруючи ніжність і м’якість, а заспокійливий ефект і легкий квітковий аромат забезпечується олією індійської троянди.

Rituals Natural Dry Oil Body & Hair

Поділися в коментарях секретами свого зимового догляду. Що тобі більше до вподоби — щільний батер, ніжна олія або кремовий лосьйон для живлення шкіри?

 

Читайте також:

27 Листопада / 2023 Догляд за тілом

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Юлія Новак

    Цікава та корисна стаття 🥰✨❄️❄️❄️

Рекомендовані статті
17 Лютого / 2023 Догляд за обличчям