ТОП продажів: що купували красуні у травні?

Вагаєтесь, яку косметику краще обрати? Сьогодні це справжній квест, адже бренди щодалі пропонують все більше засобів, які підходять для різних ситуацій та пасують різним жінкам. Щоб вам було простіше зробити свій вибір, ми продовжуємо серію статей «ТОП продажів», у яких збираємо для вас найпопулярнішу косметику місяця. Тож які товари красуні найбільше купували у травні?

Топ продажів травня: парфуми

Для себе та в подарунок напередодні літа дівчата обирали ніжні, свіжі та невимовно легкі аромати від найкращих світових брендів. Не забули красуні й про своїх коханих.

Незмінний лідер продажів. Схоже, що цей аромат надовго підкорив серця жінок. Ніжний та приємний, він поєднує у собі квіткові, фруктові та зелені ноти, що вдало пасують для весняних та літніх днів. Завдяки своїй приголомшливій стійкості Eclat D`Arpege тримається на тілі й одязі до тижня!

 

Дорогоцінний кристал у колекції парфумів модного дому Versace приваблює своєю ніжністю. У ньому класичні квіткові складові набули нового сучасного звучання. Якщо ви бажаєте віднайти парфум, здатний подарувати бажану прохолоду та свіжість посеред липневої спеки, тоді Bright Crystal — ідеальний вибір.

 

Цей ненав’язливий фужерний аромат неможливо забути: він, немов ковток прохолоди в літню спеку, що надовго створює відчуття свіжості. Елегантний середземноморський коктейль для сучасних поціновувачів класики.

Ще один літній аромат, але цього разу — з підбадьорливим цитрусово-деревним звучанням, яке плавно перетікає в прохолодний шлейф. Вишуканий, ненав’язливий і загадковий, він неодмінно сподобається тим, хто веде активний спосіб життя.

 

Елітний квітково-фруктовий аромат для яскравих літніх вечірок та спекотних днів. Красномовна назва «Імператриця» говорить сама за себе: власниця цього парфуму завжди в центрі уваги.

 

Представлений ще у 2009 році аромат і по сьогодні зберігає неабияку популярність не лише в Україні, але й у цілому світі! Легкий, вишуканий, яскравий і оптимістичний — саме так можна схарактеризувати цей незабутній фруктово-квітковий коктейль.

 

Дивовижна композиція цієї пряно-деревної туалетної води схожа на море й миттєво викликає спогади про вечірній бриз, послідовні накати хвиль і нерушимий спокій. Власник цього аромату поєднує в собі красу та гармонію моря з незламною силою водної стихії. Він такий же впевнений, спокійний та мужній.

 

Цей парфум увібрав у себе тонкі квітково-фруктові пахощі та насичені шипрові ноти. Стійкий шлейф, мужність та надзвичайний магнетизм — ось чому чоловіки обирають Eclat D`Arpege.

 

Шляхетність цього легкого квітково-фруктового парфуму посилюється глибокими деревними акцентами. Він ідеально пасує витонченим та спокусливим жінкам і без зайвих слів підкорює серця чоловіків.

Незмінний фаворит у подруг EVA та справжня легенда у світі парфумерії, презентована аж у 1999 році. Тонізувальний та прохолодний Green Tea — немов подих свіжого вітру посеред тягучої літньої спеки, який заряджає енергією та дарує сили.

 

Цей цитрусово-пряний парфум приховує в собі шалену силу, незламність характеру, рішучість та звитяжність. Його шляхетний і стійкий шлейф неможливо не запам’ятати. 1 Million ідеально пасує для літа, але з не меншим успіхом може доповнити гардероб у холодну пору року.

 

Справжня перлина в колекції жіночих парфумів відомого будинку моди. Її квітково-фруктова композиція, прикрашена ледве відчутними деревними нотами, розкривається ніжно та чуттєво. Delicate Rose ідеально пасує для романтичних побачень та повсякденного використання.

 

Декоративна косметика

Популярна косметика для літа — невагома й легка. Це тональні креми на водній основі, пудри, стійкі помади трендових відтінків і, звичайно ж, головна героїня будь-якої жіночої косметички — класична чорна туш для вій.

Матувальний засіб, що не містить жиру та підходить для всіх типів шкіри, особливо — для юних дівчат, яких турбують розширені пори, акне або почервоніння. Time Plus також містить зволожувальні компоненти, бджолиний віск і фільтр SPF 15, що делікатно дбають про красу шкіри. Бездоганний вибір для літа!

Ще один фаворит жінок, що не вперше потрапляє у ТОП продажів EVA. Alliance Perfect створює невидиме тонке покриття, що зливається з тоном шкіри. Крем не підкреслює пори або зморшки та приховує всі недосконалості. Лагідно зволожує та захищає від шкідливої дії сонця (SPF 16).

Засіб з вітаміном Е та аргановою олією підходить для всіх типів шкіри, зволожує та живить її. Крем від Maybelline New York підлаштовується під найменші особливості кольору шкіри, а тому ідеально вирівнює її тон, не створюючи ефекту маски.

 

Пудра лягає на шкіру рівномірним непомітним шаром, акуратно маскує недоліки та створює матовий фініш. Містить вітаміни та інші корисні компоненти. Серед різноманіття тонів у палітрі легко підібрати свій ідеальний відтінок. А завдяки компактній формі її зручно носити в сумочці, щоб поправляти мейк протягом дня.

Дарує до 8 годин матовості, приховує дрібні недоліки, не підкреслюючи лущення та дрібні зморшки. Завдяки особливому панорамному дзеркальцю в будь-якому місці можна швидко поправити макіяж. Підходить для всіх типів шкіри, в тому числі й чутливої.

Рівні щетинки на її овальній щіточці дозволяють досягти приголомшливого об’єму! Тримається до самого вечора та легко знімається простими засобами для демакіяжу.

Ідеальна для створення спокусливого та виразного погляду. Насичений чорний відтінок підкреслює красу очей, а щіточка особливої форми надає віям грайливого вигину.

Ця стійка матова помада створює бездоганне покриття, не пересушуючи шкіру губ та не підкреслюючи лущення. А серед багатої палітри модних відтінків легко підібрати колір для будь-якої ситуації.

Улюблена рідка помада в новому форматі з окремим кольоровим засобом та глянсовим покриттям. Її напрочуд стійка формула гідно встоїть і перед поцілунком коханого, і купанням в морі, і вживанням їжі. Досі не можете визначитися між матовою та глянсовою помадою? Тоді вам необхідна Seventeen All Day Lip Color — помада 2 в 1!

Фарби для волосся

Цей засіб не містить аміаку, а тому лагідно фарбує локони, не пошкоджуючи їхньої структури. Дарує дивовижний блиск, природний колір та тримається до 28 використань шампуню!

Надзвичайно багата палітра, у якій точно знайдеться той самий, ваш колір. Фарба порадує чудовою стійкістю, а доглядові компоненти у її складі (вітамін В, олії каріте, оливи, авокадо) зроблять волосся красивим та доглянутим.

Містить особливу формулу, що не дозволяє кольору вимиватися й на довгий час зберігає насиченість і блиск (до 8 тижнів). Фарба зручно наноситься та рівномірно забарвлює.

 

А які продукти з EVA ваші улюблені? Напишіть нам у коментарях!

7 Червня / 2019 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

VISUAL by EVA