Знайомство з брендом: українська доглядова косметика «Яка» на EVA.UA

Зараз, коли вибір на полицях з косметикою щодня зростає, ми все частіше стали придивлятися до складу засобів, які купуємо. Звісно, багато хто віддає перевагу натуральним продуктам. Адже вони добре працюють та корисні для шкіри. І приємно, що якісну косметику на основі природних компонентів, крім закордонних, пропонують і українські виробники. Один з перших серед них — «Яка».

В асортименті «Яка» — засоби для догляду за тілом, обличчям і волоссям з натуральним складом без консервантів, барвників, парабенів, синтетичних ароматизаторів. Замість цього використовуються перевірені часом рецепти краси, покращені за допомогою сучасних наукових досліджень. Наприклад, парфумерні композиції з ефірних олій. У якості компонентів скрабів — кава і цукор. Натуральні масла, пантенол, вітаміни, екстракти та відвари трав — для м’якого й ефективного догляду.

Цікаво по темі: «Mr.Scrubber — з любов’ю до вашої шкіри »

Догляд за тілом

Цінні інгредієнти із засобів для тіла від «Яка» чудово доглядають за шкірою. Оливкова олія інтенсивно живить і зволожує, ефірні масла апельсина та грейпфрута працюють як антиоксиданти й покращують регенерацію клітин. Квітковий віск робить шкіру еластичною, попереджає раннє старіння. Якщо скраб — то з натуральним складом з цукру, меленої кави та олій, а якщо мус — то максимально ніжний, легкий і 100% натуральний.

Якісний склад в пріоритеті й у випадку із засобами для інтимної гігієни «Яка». Їхні органічні формули з молочною кислотою, пантенолом і гелем алое вера підходять для щоденного використання. Мають нейтральний рН 4,5.

Серед справжніх хітів бренду — засоби для ванни та душу. Це тверде та рідке дігтярне мило, які ідеально підходять для проблемної шкіри. Натуральні гелі для душу з відварами трав: ромашки, календули, чистотілу, череди, шавлії. Для зволоження й живлення до формули додані олії, екстракти, вітамін Е. А замість ароматизатору — ефірні композиції з ароматом хвої, бергамоту, лаванди. Просто ідеальний СПА догляд!

Догляд за волоссям

В асортименті засобів для шкіри голови й волосся «Яка» — все, що треба для краси та здоров’я: шампуні, бальзами, кондиціонери, маски, спреї. Все з натуральним складом. До речі, ви ж пам’ятаєте, чим відрізняються бальзами від кондиціонерів?

  • Для фарбованого волосся — шампунь і спрей з олією волоського горіха та протеїнами пшениці, кондиціонер з авокадо.
  • Лінійка з олією обліпихи — для інтенсивного живлення та відновлення пошкодженого волосся.
  • Для зміцнення волосся всіх типів — засоби з алое вера й кератином.

Догляд за шкірою рук і ніг

Знаючи про те, що шкіра рук найбільше піддається агресивному впливу, у «Яка» створили натуральні засоби для рук з алое вера, екстрактом равлика й іншими зволожувальними, відновлювальними, антибактеріальними компонентами. У лінійці є все для догляду — масло для нігтів і кутикули, скраб з пудрою перлин, креми, гелі й навіть вершки для рук.

Серія кремів для ніг «Яка» — це абсолютна легкість і задоволення. Завдяки своєму складу з екстрактами живокосту, жимолості, звіробою вони допомагають пом’якшити стопи, загоюють мікропошкодження, нейтралізують мікрофлору, яка викликає запах.

Догляд за обличчям

Натуральні креми для обличчя «Яка» хороші в будь-якому віці. Це продукти, які в правильних пропорціях містять масла та екстракти трав (ромашка, чебрець, алое, календула). Денний крем з СПФ захищає від фотостаріння, засіб для зони навколо очей з червоною ікрою зволожує та омолоджує, а нічні креми добре живлять і відновлюють.

Цікаво по темі: «Денний крем для обличчя з SPF: який і навіщо»

У лінійці також — очищувальні засоби для обличчя «Яка» для різних типів шкіри:

  • Ванільний скраб — для чутливої ​​й пошкодженої.
  • Гель для вмивання та тонік з алое вера — для всіх типів. Звужують пори, надають матовість і пружність.
  • Гель «Для інфікованої шкіри» пом’якшує та заспокоює, містить протигрибковий і протимікробний комплекс.
  • Молочко для зняття макіяжу на 30% складається з натурального мигдального молока — найкращий вибір для всіх типів шкіри, навіть чутливої.

Літня серія: сонцезахист і засоби після засмаги

Правильний догляд неможливий без захисту від ультрафіолету. Для цього в «Яка» створили сонячну лінійку, до якої ввійшли:

  • Водостійкий сонцезахисний крем з SPF 50, маслами ши, жожоба, огіркової трави, вітаміном Е та пантенолом. Підходить для чутливої ​​шкіри обличчя.
  • Флюїд після засмаги, що заспокоює, відновлює й рятує від пересушування після сонячних ванн.
  • Гель для душу та очищувальна піна після засмаги допомагають делікатно очистити, усунути дискомфорт і пом’якшити шкіру обличчя й тіла.

Цікаво по темі: «Як заспокоїти шкіру, що обгоріла»

Якщо ви, як і багато хто зараз, віддаєте перевагу 100% натуральному догляду, тоді вам точно сподобається косметика «Яка». Замовляйте доставку в EVA.UA — доглядайте за своєю красою з комфортом і задоволенням!

Комплекс по догляду за шкірою рук Яка Нові ручки

156.00
Купити

Вершки для обличчя Яка для ідеального живлення

73.00
Купити

Шампунь Яка для укріплення волосся

93.00
Купити

М’який крем для тіла Яка Кавовий

100.00
Купити

Крем Яка Захисний, для дуже чутливої шкіри SPF 50

189.00
Купити
3 Серпня / 2020 Волосся

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Катя

    Хороший набор,мечта любой женщины,хотелось попробовать.

  2. Оксана

    Хочу познайомитися з продукцією!

  3. Оксана

    Потрібно спробувати!

  4. Анна

    Очень хочу попробовать и оценить качество продукта!

  5. Анна

    Класс! Очень хочу попробовать и оценить качество продукта!

  6. Анна

    Класс!!! Очень хочется попробовать и оценить качество продукта!!!

Рекомендовані статті
Гелі для вмивання: must-have від EVA Blog
23 Січня / 2023 Догляд за обличчям
VISUAL by EVA