Косметика від Віри Брежнєвої: знайомство з брендом VERA

«А солнце светит всем одинаково…» Цей рядок з пісні Віри Брежнєвої наче проходить лейтмотивом у її авторській б’юті-колекції VERA. Це косметика про високу якість, яка доступна широкому колу. Це текстури, які наближають люкс-сегмент для всіх охочих виглядати чарівно. Це універсальність із відгуком на потреби кожної індивідуальності. Це дружнє ставлення до природи. І звідси основний меседж косметики VERA — гармонія форми і змісту.

Давайте разом заглянемо за лаштунки народження бренду, щоб дізнатися про особливості новинок.

 Ідея бренду VERA

Як зазначає сама співачка, ідея випустити власний бренд косметики зародилася ще у 2017 році. За цей час було успішно налагоджена співпраця із провідними світовими виробниками, продумана упаковка і детально опрацьовані формули. І результатом роботи у співавторстві з візажистом Нікою Кисляк стала дебютна колекція з комфортними текстурами і делікатними кольоровими гамами. Вони прості в застосуванні. Продумані по наповненню. Сильні у своєму звучанні. Тяжіння до мінімалізму простежується і в оформленні упаковок: пастельні тони, екологічність, фото автора — усе підпорядковано гармонії.

Філософія бренду VERA:

  • універсальність — колекція може стати базовою для кожної жінки, оскільки засоби підходять для будь-якого типу і кольору шкіри, гармонійно поєднуються між собою;
  • екофрендлі та раціональний підхід до споживання — продукція не тестується на тваринах, розроблена за веган-формулами, для деяких упаковок використано вторинно перероблений пластик і картон;
  • доступність — прагнення зробити косметику преміальної якості доступною всім охочим.

Огляд косметики від Віри Брежнєвої

Для обличчя

Палітра Vera Illuminating Face Pallet — це пудра для контурінгу, хайлайтер у двох відтінках і рум’яна. Освіжить сяйвом, розставить акценти потрібними тінями і вирівняє тон, приховавши недосконалості. Усе для природного шарму і чарівності.

Усі палетки VERA оснащені знімними магнітними дзеркалами. Ними можна продовжити користуватися після того, як засоби закінчаться. З урахуванням того, що дзеркало має довгий термін розкладання, це ще один акт рукостискання із природою.

Для губ

Кремову помаду Vera можна вибирати хоч із закритими очима: вона вдала у всіх сенсах і дружня з різними типами зовнішності. Комфортна в нанесенні й ледь відчутна. За стійкість і насиченість відповідають мікронізовані пігменти, очищений віск і комплекс Flex-Form, який утворює на губах невагому 3D-сітку. Результат кропіткої роботи над формулою очевидний — і властивості, і відтінки, і атласний фініш приголомшливі.

Рідка матова помада Vera — насичений колір із щедрою кількістю доглядальних компонентів. Точно стане мастхевом для тих, кому дорога стійкість і легкість нанесення. Формула розроблена за технологією Crazy To Matte, містить екстракти кокоса і цукру для надійного захисту і зволоження. Не підкреслює тріщинки. Залишає оксамитовий фініш, який непохитний протягом тривалого часу.

Для очей

Палітра Vera Eyeshadow Palette — 9 відтінків тіней для макіяжу очей з нагоди і на кожен день. Насичена пігментація відразу залишає заявлений колір. Матові й металеві відтінки підкорюють своєю шовковистою текстурою. Окремої оди заслуговує розтушовування: м’яке комбінування і плавні переходи — усе для мейку профі рівня. У цьому ж контексті звучить стійкість. А з розряду заявленої універсальності — коричневі тіні можна використовувати для оформлення брів.

Туш Vera Ефект натуральних вій — та сама невагома, яку шукають шанувальниці максимально натурального макіяжу. Не містить спирту, ароматизаторів і парабенів. Її маневрова тонка щіточка плавно рухається по віях, рівномірно розподіляючи пігмент. Не зрадить і не склеїть!

Туш для вій Vera для об’єму має конусоподібну щіточку і мінеральні пігменти, що ущільнюють і створюють натуральний ефект, — здається, що вії пухнасті самі по собі. Кремова консистенція містить комплекс синтетичних і натуральних восків, тому наноситься дуже легко. Доглядає і розкриває погляд.

Для брів

Олівець для брів Vera заявлений як продукт, якого вистачає надовго. Весь секрет у його великому розмірі та формулі: високопігментований стрижень містить бавовняну олію, що забезпечує швидке нанесення, і частинки тальку, що абсорбують вологу. Заповнить прогалини і додасть потрібний колір. Тримається на шкірі та волосках протягом усього дня, тому не вимагає корекції мейку.

Туш для брів Vera Eyebrow Gel — це історія не тільки про фіксацію, але і про зволоження і насичений колір. Завдяки часткам мікрофібри імітує натуральну густоту, а завдяки фіксувальним компонентам допомагає задати бажану форму. Тонкий пензлик достатньо зручний. Плавно огинає волоски без склеювання.

Коли життєва енергія в тандемі із зовнішньою красою, відчуття винятковості йде зсередини. Косметика VERA створена саме для того, щоб почуття впевненості та привабливості супроводжувало повсякдень.

16 Березня / 2021 Краса

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Анна

    “Це косметика про високу якість, яка доступна широкому колу. ”
    Я б не сказала, що помада майже за 600 грн доступна широкому колу. Напевно, в мене інші уявлення про широке коло. ‍♀️

Рекомендовані статті
VISUAL by EVA