ТОП новинок в EVA: перевір, скільки з них встигла спробувати

Новинки завжди піднімають настрій, адже з ними можна першою відчути всі переваги б’юті-прогресу, додати барв у будні й просто порадувати себе гарною косметикою. Щоб не пропускати все найцікавіше, радимо підписатися на канал EVA в Telegram. Тут же, до речі, можна отримати промокоди на персональну знижку. Тож якщо ви ще не підписані, швидше за переходьте за посиланням.

А ми в EVA Blog поділимося топ-дайджестом новинок, які ви могли несправедливо пропустити, адже всі вони надто гарні для того, щоб бути непоміченими. Деякі позиції поповнили асортимент офлайн-магазинів, та всі їх можна знайти на розширеній вітрині EVA.UA. Влаштовуйтесь зручніше і поїхали!

Для тіла

Багато з нас втомилися від холодної зими і заходів сонця о 17-й, а як щодо того, щоб провести довгий вечір із задоволенням та розслабитися, подарувавши увагу своєму тілу?

Бомба для ванни UTerra Native Калейдоскоп

Ні, це не бомбочка, а справжній калейдоскоп задоволення, яке торкається всіх рецепторів тіла. Наповнює ванну приємним ароматом, злегка забарвлює воду, тонізує шкіру. Додайте розслаблюючу музику (або запаліть свічки) і відчувайте, як тіло наповнюється силами та гармонією.

Антибактеріальний гель для тіла Lirene Органічна лаванда

Купуєте гель для душу заради гарної упаковки або ретельно вивчаєте склад і властивості? Гель від Lirene позбавить від необхідності вибирати між красою та змістом. Засіб у лавандовому флаконі так і хочеться поставити на поличку на видному місці, а ще він зволожує, заспокоює та має антибактеріальний ефект (гуд-бай проблемна шкіра).

Зволожуючий бальзам для тіла від Lirene

Є три причини для того, щоб спробувати цей бальзам якомога швидше. По-перше, зволоження з натуральними оліями й екстрактами. По-друге, утримання вологи та захист шкіри. І по-третє, чудовий об’єм 400 мл — економія та гарантія того, що цього разу задоволення триватиме якомога довше.

Для волосся

Волосся взимку — окрема історія про сухість, тьмяність і намагніченість. А якщо ваші пасма не страждають від холоду й перепадів температур, завжди хочеться зробити їх ще красивішими.

Шампунь проти жирної лупи

Усі знають, що лупа буває різною та найкраще з нею боротися спеціальними засобами, що працюють чітко й потрапляють прямо в ціль. Цей шампунь діє якраз проти жирної лупи, нормалізує стан шкіри голови й усуває неприємний свербіж. Волосся стає свіжим і набуває здорового об’єму.

Еко-лінійка Nature Box з олією авокадо

Перше, що впадає в око, — продукти складаються на 98–99% з натуральних компонентів, а самі упаковки — з переробленої сировини. Тож якщо ви за етичне ставлення до природи з турботою про себе, ці новинки точно вам сподобаються. Усі засоби містять олію авокадо холодного віджиму, в якій зберігається максимум корисності. А крім стандартного набору з шампуню, бальзаму й кондиціонера, в лінійці є також твердий шампунь, всі переваги якого ви неодмінно оціните вдома та під час поїздки.

Лінійка Sendo Color Defense для фарбованого волосся

Згодні, що фарбоване волосся вимагає підвищеної уваги? Після миття воно важче розчісується, вимагає догляду за кінчиками й насиченістю відтінку. Італійський бренд Sendo пропонує комплексно вирішити всі проблеми фарбованого волосся з новим шампунем, кондиціонером, маскою та спреєм. Їх головна фішка — в натуральному складі з вітамінами, антиоксидантами та оліями. Волосся захищене від ультрафіолету довше зберігає колір.

Засоби для фарбування та укладання C:ЕНКО

Це засоби для дбайливого догляду, ідеального фарбування та стайлінгу, яким можна впевнено довіряти красу свого волосся. Адже C:ЕНКО — це німецький бренд, який має більше 60 років досвіду в сфері розробки засобів по догляду за волоссям, і тисячі салонів в Німеччині щодня використовують їхні продукти.

Для макіяжу

Зустріньте весну першими з чудовими новинками декоративної косметики з EVA.

Палетка тіней LCF Sweet and Tasty

Це мікс з 12 ніжних і виразних, матових і сатинових відтінків, які легко нашаровуються та бездоганно гармоніюють між собою. І, звісно, неможливо не закохатися в дизайн футляра, дивлячись на який, стає зрозуміло, чому в LCF вирішили назвати свій шедевр Sweet and Tasty. Це вже не просто косметика, а стильний аксесуар, яким приємно та хочеться користуватися.

Блиски Belor Design Shine bright

Якими б популярними не були матові помади, блиску для губ неодмінно бути в наших косметичках. Тільки вони здатні ефектно та природно збільшувати губи, створюючи спокусливі глянсові переливи. У новій колекції від Belor Design є блиски з ефектом рідкого скла без блискіток, шимерні зі світловідбиваючими часточками та сяйливі з глітером. Аплікатор ковзає по губах плавно та з легкістю повторює всі контури.

Кремова губна помада LCF Sweet and Tasty

Справжня класика жанру — кремова помада, яку зручно носити на губах і в косметичці. Текстура засобу говорить сама за себе: лягає тонко та приємно, не порушує контур і не підкреслює лущення. Можна провести стіком по губах один раз, щоб отримати легкий відтінок, або нашаровувати для більш соковитого кольору.

 

А які з цих засобів ви вже встигли або плануєте спробувати?

Блеск для губ Belor Design Shine bright

95.00
Купити

Кремовая губная помада LCF Sweet and Tasty

29.00
Купити

Антибактериальный гель для душа Lirene Antibacterial Gel Органическая лаванда

41.90
Купити

Палетка теней для век LCF Sweet and Tasty

119.00
Купити

Кондиционер Sendo Color Defense Protection Hair Conditioner

161.00
Купити

Стойкая крем-краска для волос C:EHKO C:COLOR Professional Coloration

88.00
Купити

Шампунь для волос Forforin Clinical против жирной перхоти

280.00
Купити

Бальзам для тела Lirene Moisturizing Body Balm Глубокое увлажнение

139.00
Купити

Шампунь для восстановления волос и против секущихся кончиков Nature Box Repair Shampoo

115.00
Купити

Бомба для ванны UTerra Native Калейдоскоп

65.90
Купити
11 Лютого / 2021 Волосся

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Елена

    Очень нравится нюдовая коллекция)) Помада Nude Embrace color sensational. Не ощущаю на губах,приятная текстура,максимально держится долго.