Інноваційні засоби від ABOUT face: відновлення ресурсів шкіри

Відчуття стягнутості після вмивання, лущення, раннє в’янення шкіри — далеко не повний список проблем, які легко можуть зіпсувати настрій. Але замість того, щоб злитися на їх появу, краще прислухатися до таких сигналів. Вчасно розпізнавши проблему, запропонуємо інноваційні продукти для її усунення. Та такі, щоб з першого разу запустили потрібні процеси. Нова лінійка ABOUT face Hyaluron Hydration, яка заснована на гіалуронаті натрію, — це м’які текстури з високою концентрацією активних компонентів. Розповідаємо про очищувальні та доглядові засоби цієї серії з акцентом на особливостях використання.

Цікаво на тему: «Як працює гіалуронова кислота?»

Особливості нової лінійки засобів від ABOUT face

Загальні дані:

  •  сертифіковане виробництво здійснюється відповідно до світових стандартів якості;
  •  косметика не тестується на тваринах, усі перевірки проходять на волонтерах або на штучній шкірі;
  •  цільова аудиторія лінійки Hyaluron Hydration — це жінки і чоловіки з нормальним або сухим типом шкіри;
  •  формати підібрані так, щоб гарантовано дати максимальний результат: делікатно очистити + зволожити.

А тепер про інновації: бренд ретельно попрацював над формулами. Адже добре очищення — це дбайливе очищення. Під час контакту зі шкірою та водою засоби змінюють свою консистенцію, легко змиваючи всі забруднення. У післямові — тільки почуття м’якості.

Також буде цікаво: «Огляд топових тонерів для обличчя»

Огляд кращих продуктів для очищення шкіри від ABOUT face

Очищувальний гель ABOUT face залишає дуже приємне відчуття чистої та насиченої шкіри. У своєму складі містить 2 потужні компоненти. Морська сіль запускає процеси регенерації, підтягує, усуваючи дрібні зморшки. Амінокислота бетаїн зволожує і заспокоює. У комплексі з гіалуронатом натрію працюють на загальний результат — м’яке очищення без відчуття стягнутості після вмивання. Підходить для використання вранці та ввечері.

Очищувальний баттер-скраб ABOUT збереже еластичність, наситить вітамінами. У холодну пору року лущення приходять до сухої шкіри як за розкладом. Тому додаткове очищення, спрямоване на усунення ороговілих клітин і чорних цяток, буде тільки в плюс. Особливо за допомогою баттеру — твердої олії з високим вмістом вітамінів і жирних кислот. У цьому продукті морська сіль заміксована з плацентарним протеїном. Він має протизапальну і регенерувальну дію, глибоко зволожує і підтягує. Такий ефект ліфтингу дещо схожий з дією колагену.

Сеанси скрабування рекомендовані виробником 2–3 рази на тиждень. Після процедури пам’ятайте про необхідність протерти шкіру тоніком.

Також буде цікаво: «ТОП 5 масок для зволоження шкіри обличчя»

Очищувальний гель-трансформер ABOUT, який перетворюється на молочко, — просто захоплення. Ви маєте відчути на собі! З ним не потрібно шукати компромісів між очищенням/зволоженням. На глибокому рівні працюють:

  •  олія соєвих горіхів — освіжає, захищає від чинників навколишнього середовища, покращує колір;
  •  сквален лецитину — завдяки вбудові в ліпідний шар шкіри затримує вологу, підвищує еластичність, усуває лущення.

Спосіб застосування такий самий класний, як і список компонентів. Після нанесення і легкого масажу, шкіру потрібно злегка намочити. Контакт із водою перетворює масляну консистенцію на молочко, яке змивається як звичайний засіб для вмивання. Така ступеневість націлена на те, щоб розм’якшити забруднення й усунути їх без натяку на дискомфорт процедури.

Порада від EVA Blog: після вмивання проблемну шкіру протирайте лосьйоном. Він працює в напрямі зволоження та усунення запалень, готуючи до нанесення сироватки, крему або маски.

Інноваційний догляд від ABOUT face

Зволожувальний бустер ABOUT face для використання вдень — практично еліксир для сухої та нормальної шкіри, адже зібрав усе найкраще від крему та сироватки. Цей засіб покликаний зробити те, що звичайному крему здебільшого не під силу: відрегулювати гідробаланс, пом’якшити, запустити процеси омолодження завдяки колагену та захистити від ультрафіолету (SPF 15).

 

Ніжна текстура проникає дуже глибоко, містить більш високу концентрацію активів та ліпідну фазу. Саме завдяки здатності сквалана у складі утримувати вологу бустер чудово реагує на інші засоби, підсилюючи ефект від їх застосування. Обов’язково скористайтеся цією магічною властивістю, додавши пару крапель, наприклад, до маски для обличчя. Або просто наносіть щодня на чисту шкіру як самостійний засіб.

Нічний бабл крем ABOUT — ковток свіжого повітря задля підтримки вашої молодості. Здатен глибоко наситити нормальну та суху шкіру цінними компонентами завдяки незвичній текстурі — мікробульбашкам із киснем. Вони живлять клітини необхідною енергією та забезпечують зволоження. Колаген повертає обличчю пружність, а морська вода стимулює до захисту від зовнішніх впливів.

Наносіть ввечері після процедури очищення щільним шаром. Залишки засобу змийте під час ранкового вмивання. Після регулярного використання у комплексі з іншими продуктами лінійки ви будете приємно вражені своєму відображенню у дзеркалі!

Силу косметики ABOUT face відчуваєш буквально з кінчиків пальців: вона дуже дружня для шкіри.

Також буде цікаво: «ТОП-5 причин використовувати рицинову (касторову) олія для шкіри і волосся»

Нічний бабл крем для обличчя ABOUT face для нормальної та сухої шкіри Hyaluron Hydration

155.00
Купити

Зволожувальний бустер ABOUT face Hyaluron Hydration SPF 15 для нормальної та сухої шкіри

155.00
Купити

Очищувальний гель для обличчя ABOUT face Hyaluron Hydration для нормальної та сухої шкіри

116.00
Купити

Очищувальний гель-трансформер ABOUT face Hyaluron Hydration для нормальної та сухої шкіри

139.00
Купити

Очищувальний батер-скраб для обличчя ABOUT face Hyaluron Hydration для нормальної та сухої шкіри

155.00
Купити
19 Березня / 2021 Догляд за обличчям

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті