Beauty-прогноз на 2021 рік

Натуральність чи яскравий мейк? Впевнені, обидва варіанти знайдуть своїх шанувальників. Але для тих, хто звик завжди залишатися в тренді, EVA Blog підготував прогноз актуальних тенденцій на 2021 рік. Отже, топ-7 трендів, які мають усі шанси стати модними у прийдешньому році.

Час сяяти: стрази повертаються

Ще зовсім недавно стрази використовували лише в макіяжі для виступів і фотосесій. Але наприкінці 2020-го року б’юті-блогери та модні стилісти стали активніше використовувати блискучі камінці у візажі. Думаємо, що на початку 2021-го року вони стануть модним трендом і в повсякденному житті.

Безумовно, макіяж зі стразами — ідеальний вибір для вечірок, яких нам зараз так не вистачає. Експериментуйте з набором стразів Blinger, щоб додати сяйва волоссю чи аксесуарам.

Кілька способів використати стрази в макіяжі:

  1. Викласти ними форму під бровою.
  2. Прикрасити стразами стрілку.
  3. Додати камінчики під нижню повіку чи в куточки очей.
  4. Поєднувати стрази з хайлайтером.

Якщо ж хочеться додати блиску на очі, підійде глітер. Він став одним з найбільш популярних продуктів цього року і точно залишиться таким у 2021-му. Тому ми зробили підбірку з наших улюблених засобів:

  • Lamel Professional Insta Glitter Bomb — рідкий рожевий глітер для обличчя та тіла. Голографічні блискітки змішані з напівпрозорим гелем, тож ви легко можете регулювати інтенсивність сяйва, наносячи один або кілька шарів засобу;
  • NYX Professional Makeup Metallic Glitter — розсипчастий глітер для макіяжу очей з металізованим ефектом. Завдяки ідеальній текстурі засіб рівномірно лягає на повіку без тріщин і плямистості. Підходить для будь-якого типу шкіри;
  • Get Your Glitter On! від Essence — розсипчастий продукт для обличчя, але його можна використовувати також на тілі. М’які блискітки з гладкими гранями не створюють дискомфорту на шкірі повік і додають макіяжу казкового мерехтіння.

Боковий проділ

Сучасний перукар обов’язково розповість вам, що зараз у моді боковий проділ у поєднанні з об’ємною гривкою або пасмом. З такою зачіскою вже помічені зірки Голівуду, а це значить, що тренд дуже скоро стане масовим.

Щоб така укладка довго трималася та виглядала природно, використовуйте пінку LondaTrend для фіксації. Вона дозволить швидко створити об’єм навіть на тонкому волоссі.

Також засобом можна зафіксувати звичайний боковий проділ, щоб він зберігався впродовж дня. Вранці нанесіть пінку і забудьте про зачіску до вечора! Стійкий продукт не створює липку плівку і не сушить волосся.

Тренд на вологе волосся

Ефект вологого волосся теж стає дедалі популярнішим. З таким укладанням уже були помічені Кім Кардаш’ян і Кара Делевінь. Цікаво поєднувати таку зачіску з хвостом або зачесаними назад пасмами.

Лайфхак від EVA: таке укладання можна створити навіть у домашніх умовах! Для цього використовуйте гель для моделювання основної зачіски, а закріпити та створити ефект вологості допоможе лак для волосся Syoss з максимальною фіксацією.

Важливо: лаку повинно бути дійсно багато, інакше може здатися, що ви просто невдало нанесли продукт. Але акуратно працюйте з прямим волоссям: надлишок засобів для фіксації може створити ефект бурульок. Навряд чи вологе волосся стане повсякденним трендом, але для вечірки або фотосесії однозначно рекомендуємо.

Суперстрілки

Стрілки ніколи не виходили з моди, але більшість дівчат надавала перевагу тонким і витонченим лініям. Але у 2021-му році популярними стануть масивні чорні стріли, а також поєднання декількох стрілок на очах. Головний секрет успіху — якісна підводка. У нашому топі три продукти:

  1. Maybelline New York EyeStudio Master Precise — рідка підводка з тонким кінчиком підходить як для вузьких, так і для широких ліній. Виняткова стійкість продукту порадує тих, хто втомився від необхідності постійно оновлювати олівцеві стрілки.
  2. Підводка-фломастер Max Factor MASTERPIECE — тонкий кінчик дозволить промальовувати найвитонченіші лінії. Завдяки формі фломастера продукт довго не засихає, що вигідно виділяє його серед рідких підводок.
  3. Maybelline Eye Studio Lasting Drama Gel Eyeliner — інноваційна гелева підводка для ідеальних ліній. Нанесіть пігмент аплікатором і розтушуйте пензликом, експериментуючи з формою і насиченістю стрілок.

Також в інтернет-магазині EVA представлено безліч традиційних рідких продуктів і олівців для створення суперстрілок.

Повертаємо кольорові 70-ті

Мода циклічна, і б’юті-галузь вкотре доводить це. Візажисти все частіше використовують естетику 70-х з характерними для неї буянням фарб, геометрією та сміливими образами. Яскраві кольори повертаються в повсякденний макіяж уже зараз, а у 2021-му напевно стануть модним трендом.

Якщо ви хочете створити образ у стилі 70-х, вам знадобиться:

  • кольорова палетка тіней, можливо, навіть неонова;
  • яскравий олівець або підводка для малювання химерних стрілок;
  • незвичайний аксесуар, елемент одягу з геометричним принтом.

Не бійтеся поєднувати в одному образі різні кольори та експериментувати з одягом. Саме час переглянути бабусин гардероб і об’єднати актуальні тренди та речі з минулого.

Дуже цікаво побачити інтерпретацію фешн-дизайнерів і б’юті-трендсетерів на цю тему. А ми поки надихаємося образами з минулого, щоб бути в тренді в прийдешньому році!

Червоні губи

Кілька років поспіль попит мав нюд: непомітні бежеві та коричневі відтінки. Але разом з іншими трендами повертається і яскравий акцент на губах.

Червона помада — це, без сумніву, класика. Та й хіба можна вибрати інший колір, якщо в моду повертається стиль 70-х? Рекомендуємо запастися яскравими продуктами для губ уже зараз. Не обов’язково брати класичний червоний: підберіть ідеальний відтінок для себе. Можливо, вам більше пасуватимуть приглушені тони або кольори на межі червоного і коричневого.

Але не червоним єдиним: якщо вам не до душі кричущі відтінки, спробуйте щось з наближеної колірної гами. Наприклад, насичений рожевий відтінок Bourjois ROUGE EDITION VELVET. Помада наноситься м’яко, створюючи делікатну текстуру. Стійкість — до 8 годин.

Або ж придивіться до помади L’Oreal Paris Color Riche Matte. Продукт створює легке матове покриття. До речі, в лінійці Riche є і насичені червоні відтінки.

Гривка, як у Матильди

Ми з величезним задоволенням стежимо за Матильдою Джерф — шведською б’юті-блогеркою. Вона активно веде сторінку в Instagram і YouTube-канал, присвячений укладанню і зачіскам.

Припускаємо, що в наступному році стане популярним чубчик, як у Матильди. У дівчини об’ємна легка гривка з рваними краями в стилі Бріджит Бардо. Виглядає дуже цікаво, і цілком можливо, що саме вона стане новим трендом.

22 Грудня / 2020 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті