Автозасмага: Як швидко підготувати шкіру до пляжного сезону

Сезон засмаги офіційно відкритий. Ми поспішаємо до моря, щоб насолодитися теплим морем і ласкавим сонечком. Дехто з нас їде на узбережжя спеціально заради засмаги, і зовсім не соромиться блідої шкіри у перші дні на пляжі.

Але для багатьох красунь така ситуація неприйнятна. Хочеться дефілювати у новому купальнику вже в перші дні на курорті. Для цього дівчата вже в травні відправилися на міські пляжі чи до солярію. Та не варто забувати про косметичні новинки, які дозволять вам без зайвих зусиль отримати гарну засмагу напередодні відпочинку. До того ж, якщо ви не збираєтесь до моря, або перебування на сонці вам заборонене, косметичні засоби для засмаги стануть для вас справжнім спасінням.

Спрей-автозагар Garnier Ambre Solaire

Тоже сьогодні ми поговоримо про автозасмагу

Використання автобронзанту надає шкірі бронзового ефекту впродовж декількох годин.

В основі його дії – хімічна реакція, що відбувається в верхніх шарах шкіри, в результаті якої вона набуває бронзового відтінку.

Автобронзати поділяються на такі, що діють миттєво та на ті, що дають поступовий ефект. Слід зазначити також, що у разі тривалого перебування на сонці варто використовувати сонцезахисні креми, тому що автобронзати не захищають нашу шкіру від згубного впливу сонячного проміння.

Автобронзанти представлені у різних форматах, так щоб кожна могла підібрати зручний для себе:

  • молочко, мус, спрей, олійка і навіть серветки.

Зволожуючий cпрей-автозасмага для лиця і тіла Біокон

Чи існують протипоказання до використання автозасмаги?

Не рекомендується використання автозасмаги в таких випадках:

  • під час вагітності;
  • якщо у вас надто суха шкіра;
  • за наявності хронічних хвороб шкіри;
  • при порушеннях цілісності шкірного покрову: порізах, ранах та ін.

Гель-автозагар Eveline SUMMER GOLD для обличчя та тіла

Як використовувати автозасмагу в домашніх умовах?

Не забувайте, що сьогодні автобронзанти можна нанести в професійному салоні. В салоні для сього використовують спеціальний аерограф, і новітні професійні засоби для автозасмаги відрізняються безпечність, натуральним складом, і не протипоказані навіть вагітним та молодим мамам.

Але більш бюджетним варіантом є придбання автобронзантів в спеціалізованому магазині та нанесення його вдома. Для того, щоб отримати ідеально рівний бронзовий відтінок шкіри в домашніх умовах, варто дотримуватися деяких порад.

  1. Майстри-косметологи не радять використовувати парфуми або декоративну косметику напередодні нанесення автозасмаги. Це необхідно для того, щоб уникнути взаємодії різних хімічних речових та можливих негативних наслідків.
  2. Заздалегідь зробіть епіляцію, а безпосередньо перед нанесенням засобу використайте пілінг для тіла.
  3. Наносити засіб потрібно лише на суху шкіру.
  4. Для того, щоб отримати рівномірний відтінок, змішайте засіб для автозасмаги зі звичайним кремом в пропорції 1:1.
  5. Наносити автозасмагу слід у спеціальних рукавичках, а після закінчення процедури ретельно вимити руки. В іншому випадкуви ризикуєте отримати коричневі «рукавички» на руках.
  6. Ніжна шкіра на протилежній стороні від колін, ліктів, під пахвами забарвлюється значно інтенсивніше, тому в цих місцях варто наносити меншу кількість засобу. Для отримання рівної засмаги перед використанням бронзатів можна нанести на ці області зволожувальний крем.
  7. Наносити засіб потрібно тонким рівним шаром у напрямку від ніг до плечей. На обличчі – ватним диском, оминаючи області губ та повік.
  8. Для того, щоб не зіпсувати одяг, відразу після використання автозасмаги не треба вдягати світлі або обтягуючі речі.

EVA бажає вам гарного відпочинку! Сяйте, чаруйте та насолоджуйтесь літом!

22 Червня / 2018 Догляд за обличчям

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті