ТОП новинок травня: для неї та для нього

Останній місяць весни ознаменувався численними новинками косметики для догляду та макіяжу. І, що приємно, на ринку з’являється все більше стильних чоловічих брендів. До речі, якщо ти пропустила наш попередній топ, рекомендуємо подивитися Дайджест ТОП-новинок квітня: які з них твої фаворити?

Для неї

На самому початку літа будемо приміряти новий макіяж, готувати волосся до відпустки, а шкіру — до красивої засмаги.

MonoLove Bio

Спа-косметика для тіла MonoLove Bio — це максимально натуральний догляд без мінеральних олій, парабенів, силіконів. І це більше, ніж просто трави й рослинні масла: продукти приємні у використанні, безпечні та при цьому допомагають отримати бажаний ефект. Все тому що бренд не ігнорує досягнення науки, а ефективно використовує органічні хімічні сполуки поряд з натуральними маслами, екстрактами та квітковою водою, на якій базуються формули косметичних засобів.

Pantene Pro-V Hair Biology

Нова серія Hair Biology від Pantene Pro-V включає три лінійки шампунів, бальзамів і масок, створених для вирішення різних проблем з волоссям. Простий і дієвий догляд, який враховує «біологію волосся» та потреби різних типів:

  • Cleanse & Reconstruct — очищення та відновлення для жирного та пошкодженого;
  • Full & Vibrant — об’єм і сяяння для сухого, пошкодженого, пофарбованого;
  • De-Frizz & Іlluminate — блиск і гладкість для неслухняного та тьмяного волосся.

Bisou

Ще один бренд натуральної спа-косметики для тіла й волосся — Bisou. Трендові новинки, які хочеться якомога швидше роздобути й розставити на поличці у ванній кімнаті! І якщо тебе вже не здивувати скрабом з меленої кави з натуральними оліями, то скраб Bisou з шимером неодмінно вартий твоєї уваги. У бренду є ще багато цікавого: скраб з банановою м’якоттю, золотий ультрадренажний і чорний детокс-скраб, маска-сяйво для волосся з чаєм матча та пудрою моринги.

Bourjois: туші та пудра-бронзер

Улюблений французький бренд Bourjois підіймає настрій відразу кількома оновленнями. Відчуваємо, що цього літа вони стануть must have для запаморочливого мейкапу й не тільки.

Компактна пудра-бронзер Always Fabulous Вronzer містить відразу 6 відтінків різної насиченості та глибини. Міксуй їх прямо на пензлі та створюй ефект засмаги і сяючої шкіри, як після двотижневої відпустки.

Дві нові туші в колекції Volume Glamour: Coup De Foudre — для натурального, ніжного і романтичного макіяжу без надмірного контрасту та Coup De Theatre — коли потрібен максимально яскравий акцент з ефектом накладних вій.

Malu Wilz

Професійна німецька косметика Malu Wilz — це преміальні продукти, які доглядають і підтримують шкіру зсередини, та стійкі декоративні засоби, що підкреслюють красу. Від крему для обличчя Natural Beauty Day Cream з інкапсульованими пігментованими перлами до олійки для губ Natural Glow Lip Oil з самозабарвлюваними пігментами, інтенсивність кольору яких залежить від pH шкіри. Трендова палітра відтінків, натхненна світовими столицями моди, інноваційні формули, чудова стійкість, легкість нанесення — ось вона, легендарна якість, зроблена в Німеччині.

Для нього

Істинно чоловіча продукція для догляду та укладання, яка допомагає зробити ранкові збори максимально комфортними та швидкими.

Slick Gorilla

Укладальні засоби від молодого британського бренду Slick Gorilla справляються з будь-яким завданням: збільшити об’єм, надати волоссю текстури, зафіксувати укладку, приборкати неслухняне волосся, створити ефектний матовий фініш. Це ті продукти, появи яких так довго чекали жителі міських джунглів, чоловіки, які прагнуть завжди добре виглядати.

American Crew

Продукція American Crew — це професійні, якісні та 100% чоловічі засоби для догляду, укладання, гоління та душу. В асортименті бренду знайдете як класичні продукти (наприклад, 3-in-1 Tea Tree для тіла й волосся), так і незвичайні новинки. Наприклад, система маскування сивини Precision Blend, зміцнювальний тонік для шкіри голови й волосся Fortifying Scalp Treatment або волокниста піна для надання об’єму Fiber Grooming Foam.

Reuzel

Нідерландський бренд Reuzel з виробничими потужностями в США — той випадок, коли продукти на всі сто заслужили свою популярність. В асортименті є креми, пасти, глини й помади для укладання, класичне тверде мило, спеціалізовані продукти для бороди. Ну, і звісно, засоби для та після гоління — куди ж без них!

Окремо хочеться сказати про помади — їх багато й усі різні:

  • зелена Green Pomade Grease Medium Hold середньої фіксації для класичного укладання та експериментів;
  • рожева Pomade Pink Heavy Hold Grease жорсткої фіксації для надання форми навіть найбільш неслухняному та кучерявому волоссю;
  • червона Red Pomade Water Soluble High Sheen сильної фіксації для ультраблиску;
  • синя Blue Strong Hold Water Soluble надсильної фіксації для ультраблиску;
  • чорна Extreme Hold екстремально сильної фіксації з матовим фінішем.

Цікаво на тему: EVA-man: чудова четвірка брендів чоловічої косметики в огляді EVA Blog

А якими б’юті-відкриттями тобі запам’ятався цей травень? Напиши в коментарях!

Компактна пудра-бронзер для обличчя Bourjois Always Fabulous Вronzer

479.00
Купити

Олія для губ Malu Wilz Natural Glow Lip Oil

282.00
Купити

Чоловічий засіб по догляду за волоссям і тілом American Crew 3-in-1 Tea Tree Shampoo

360.00
Купити

Пудра для укладання волосся Slick Gorilla Hair Styling Powder

385.00
Купити

Шампунь для очищення та відновлення волосся Pantene Pro-V Cleanse & Reconstruct

130.00
Купити

Помада для укладання волосся Reuzel Green Pomade Grease Medium Hold

205.00
Купити

Соляний скраб-щербет для тіла MonoLove Bio Grapefruit-Curacao Frash & Elasticity Body Scrub

157.00
Купити

Скраб для тіла Bisou Mangosteen & Raspberry Body Scrub Shimmer

213.00
Купити
2 Червня / 2021 Догляд за обличчям

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *