12 найкращих хайлайтерів для обличчя

Агресивний контуринг і насичений стробінг, здається, канув у небуття, а ось делікатне акцентне світіння на обличчі все ще залишається в тренді. І в цій справі без класного хайлайтера не обійтися. Сьогодні цей продукт, до речі, використовують не тільки для «підсвічування» вилиць, галочки над губою або внутрішніх куточків очей, за його допомогою також створюють відблиск на рухомій повіці або як топпер у макіяжі губ. Загалом, засіб досить функціональний і він точно має бути у твоїй косметичці! Зібрали для тебе 12 найкращих хайлайтерів у різних форматах і цінових сегментах, щоб ти могла вибрати «той самий».

Час читання: 4 хвилини та капкейк із кремом 🧁

статья доступна на русском языке

12 найкращих хайлайтерів

Цікаво на тему: Як правильно наносити хайлайтер: покрокова інструкція

Сухий хайлайтер: ТОП-6 продуктів

Сухі продукти для обличчя — улюбленці власниць жирної та комбінованої шкіри. Вони дарують саме акцентне сяйво, а не ефект «млинчика» на обличчі, з яким красуні борються всіма можливими способами. Пропонуємо 6 прекрасних засобів від бюджетного до професійного сегмента.

НазваОб'ємКраїна
M.A.C Hyper Real Glow Palette13,5 гКанада
Patricia Ledo Bamboo Collection Highlighter11 гКитай
Inglot Intense Sparkler Highlighter3,4 гПольща
I Heart Revolution Heart Breakers Powder Highlighter10 гВеликобританія
Max Factor Facefinity Highlighter Powder
8 гКитай
Zeesea Angel & Demon Super Cute Highlighter3,7 гКитай

M.A.C Hyper Real Glow Palette

M.A.C Hyper Real Glow Palette

Палетка M.A.C Hyper Real Glow Palette складається з трьох відтінків хайлайтерів. Золотисто-бронзовий прекрасно підійде для смаглявої шкіри, персикові — для макіяжу в теплих тонах, а світло-золотистий універсальний і ідеальний для денних образів. Засіб має ніжну, ніби кремову текстуру, чудово переноситься на шкіру і, завдяки найдрібнішому шимеру, дарує шляхетне сяйво. А стильне пакування зробить цю палетку улюбленицею твоєї колекції косметики.

Шукай EVA Blog в Instagram

Patricia Ledo Bamboo Collection Highlighter

Patricia Ledo Bamboo Collection Highlighter

Bamboo Collection Highlighter – бюджетна новинка від Patricia Ledo у запаморочливому бамбуковому футлярі. Градієнтна сяйлива пудра дає змогу гратися з відтінками та інтенсивністю світіння і щодня бути різною. А великого об’єму продукту (11 г) вистачить дійсно надовго.

Inglot Intense Sparkler Highlighter

Inglot Intense Sparkler Highlighter

Холодний металічний блиск подарує Inglot Intense Sparkler Highlighter. Засіб підходить як для обличчя, так і для макіяжу повік і навіть для тіла. Наносячи хайлайтер пухнастим пензлем, можна домогтися м’якого підсвічування, а якщо використовувати його на рідкій основі (наприклад, консилері або праймері), ти отримаєш нереальний яскравий відблиск, який буде прекрасним при будь-якому освітленні. З Intense Sparkler ти завжди можеш бути такою, як ти хочеш!

I Heart Revolution Heart Breakers Powder Highlighter

I Heart Revolution Heart Breakers Powder Highlighter

Хайлайтери-сердечка від I Heart Revolution стали справжнім хітом у соцмережах, і сьогодні цей продукт так само популярний серед мейкап-маніяків по всьому світу. Heart Breakers Powder Highlighter у відтінку Spirited чудово підійде власницям світлої шкіри. Завдяки текстурі засіб чудово нашаровується, даючи змогу отримувати як м’які відблиски, так і більш інтенсивне сяйво. Хайлайтер має два відтінки, що дає можливість використовувати їх як соло, так і міксувати кольори між собою.

Цікаво на тему: Як візуально зменшити ніс за допомогою макіяжу?

Max Factor Facefinity Highlighter Powder

Max Factor Facefinity Highlighter Powder

Max Factor Facefinity Highlighter Powder – пудра-хайлайтер у стильному золотистому кольорі, універсальному для будь-якого відтінку шкіри. При нанесенні пензлем створюється легке світіння для денних образів, але, нашаровуючи продукт, ти отримаєш більш яскравий блиск для драматичного або вечірнього look`а. Хайлайтер відмінно переноситься на шкіру і розтушовується, дозволяючи отримувати по-справжньому красиві відблиски.

Zeesea Angel & Demon Super Cute Highlighter

Zeesea Angel & Demon Super Cute Highlighter

Завдяки яскравому пакуванню та грайливому малюнку на продукті, Zeesea Angel & Demon Super Cute Highlighter закохує в себе з першого погляду. Текстура хайлайтера і найдрібніші світловідбивні частинки створюють трендовий ефект вологої шкіри. А холодний рожево-пурпурний відтінок під час нашарування дасть змогу домагатися металічного блиску для яскравих макіяжів.

Рідкі та кремові засоби

Рідкий хайлайтер — вибір власниць сухої та нормальної шкіри, адже кремоподібні продукти дають гарне сяйво без відчуття стягнутості та не підкреслюють лущення, якщо вони є. З цієї ж причини хороші вони й для ліфтинг-макіяжу — вони не провалюються в заломи та не роблять їх більш помітними. А ще багато візажистів рекомендують змішувати його з базами під макіяж або навіть з тональними засобами, щоб створити ефект «glow skin». Лови три класних рідких продукти для красивих образів.

НазваОб'ємКраїна
Paese Wonder Glow Liquid Highlighter20 млПольща
Make Up Me Shine Me15 млПівденна Корея
Pudra Glow Finish Liquid Highlighter30 млУкраїна

Paese Wonder Glow Liquid Highlighter

Paese Wonder Glow Liquid Highlighter

Paese Wonder Glow Liquid Highlighter – це легка текстура флюїду і перлове сяйво, яке зробить будь-який образ завершеним і гармонійним. Дрібний шимер дозволяє плавно розтушувати продукт на обличчі, а за бажанням його можна нашаровувати та насолоджуватися яскравим дзеркальним блиском. Змішай його з праймером і наноси на обличчя перед тоном, щоб отримати ефект сяйва шкіри зсередини.

Цікаво на тему: Палетки для контурингу, які мають бути у кожної

Make Up Me Shine Me

Make Up Me Shine Me

Хайлайтер Shine Me від корейського бренду Make Up Me – рідкий люмінайзер у зручному флаконі з піпеткою. У ньому немає великих сяючих частинок, що дає змогу отримати гарний делікатний блиск на шкірі, а відтінок 01 стане універсальним засобом для будь-якого кольору шкіри. Приємний бонус – Make Up Me Shine Me має високу стійкість, що ідеально, якщо тобі потрібен довготривалий макіяж з ранку до вечора.

Pudra Glow Finish Liquid Highlighter

Pudra Glow Finish Liquid Highlighter

Легка текстура Pudra Glow Finish Liquid Highlighter і насичений мерехтливий відтінок перетворюють шкіру в один дотик, надаючи їй красивого сяйва. Хайлайтер легко наноситься і розтушовується, забезпечуючи делікатні відблиски, які доречні і для повсякденного макіяжу, і образів на вихід. Так само як і засіб Make Up Me, Glow Finish Liquid Highlighter від Pudra Cosmetics здивує тебе своєю стійкістю.

Хайлайтери-стіки

Якщо шукаєш найкращий формат хайлайтера, який зручно носити з собою, то це, звісно ж, засоби в стіках. Вони компактні та не займуть багато місця, для їхнього нанесення не потрібні додаткові інструменти, і вони точно не протечуть, «нагороджуючи» іскристим блиском вміст твоєї сумочки. 😁

НазваОб'ємКраїна
Kodi Make-up Highlighter Face Stick12 гСША
Flormar Stick Highlighter10 гТуреччина
Focallure Face Highlighter Stick6 гКитай

Kodi Make-up Highlighter Face Stick

Kodi Make-up Highlighter Face Stick

Kodi Make-up Highlighter Face Stick у відтінку Fresh — це ідеальний продукт для «білосніжок». Платинове мерехтіння з легким перловим ефектом — те, що потрібно для повсякденних і святкових образів. А ніжна текстура і найдрібніший шимер забезпечує простоту нанесення і м’яке розтушовування.

Цікаво на тему: Час змінити тон: помилки в макіяжі, які додають вам років

Flormar Stick Highlighter

Flormar Stick Highlighter

Власницям темнішого відтінку шкіри та любителькам ефекту засмаги цілий рік припаде до смаку Flormar Stick Highlighter у кольорі Deep Glow. Бронзовий пігмент з делікатними відбивними частинками створить враження, ніби ти щойно повернулася з відпустки. І навіть якщо це і не так, з Flormar Stick Highlighter ти завжди зможеш виглядати відпочилою і свіжою.

Focallure Face Highlighter Stick

Focallure Face Highlighter Stick

Якщо шукаєш недорогий і водостійкий хайлайтер у стіку, зверни увагу на Focallure Face Highlighter Stick. Кремова текстура легко переноситься на шкіру і добре розтушовується, але після висихання не розтечеться і не «загубиться» навіть до глибокого вечора. Відтінок Gold має теплий підтон і ніжне голографічне сяйво, яке зробить твій макіяж ще досконалішим.

Ну як, знайшла тут свій? 🥰

Читай також:

27 Жовтня / 2023 Краса

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Юлія Новак

    Спасибі за чудові рекомендації різних якісних засобів.🖤Відмітила для себе декілька фаворитів😉👌🏻Обов’язково спробую.