K-Beauty: 10 кроків до ідеальної шкіри

Корейська косметика сьогодні переживає справжній бум! Вона направлена на збереження краси та свіжості шкіри й покликана доглядати, а не приховувати недоліки. Пінки та скатки, емульсії та есенції, тканинні маски та гідрогелеві патчі — що ж обрати? Сьогодні у EVA Blog наш експерт і стильний візажист Джулі Пілл розповість про багатоступеневу систему догляду за шкірою по-корейськи.

Корейська косметика: вечірні ритуали

Протягом дня поверхня шкіри накопичує на собі шар забруднень з оточуючого середовища та продуктів власної життєдіяльності. Додайте ще макіяж, котрий ви носили кілька годин. Саме тому ввечері необхідно виконувати основне очищення шкіри. В азіатських країнах прийнято робити це у два етапи: гідрофільною олією та пінкою.

Демакіяж: гідрофільна олія

Усе розпочинається з очищення: забудьте про спосіб «мило плюс вода»! Чистота шкіри — запорука її краси та здоров’я. Щовечора ретельно очищуйте шкіру за допомогою гідрофільної олії Pure Skin All in one від Esfolio, яка моментально розчиняє навіть водостійкі компоненти косметики та будь-які забруднення.

Очищення: пінка

Далі використовуйте очищувальну пінку з вулканічним попелом від Esfolio, щоб повністю очистити шкіру та підготувати її до живильного догляду. Корейські пінки — густі, як паста, завдяки чому вони дуже економічні.

  1. Збийте засіб за допомогою мочалки або спеціальної сіточки.
  2. Отриману пінку руками нанесіть на обличчя легкими круговими рухами.
  3. Змийте теплою водою.

Цікаво по темі: Найкращі пінки для вмивання обличчя за версією EVA Blog

Глибоке очищення та масаж: пілінг-скатка

Двічі або тричі на тиждень до свого ритуалу очищення додайте використання пілінга-скатки. Звичайні скраби містять грубі абразивні часточки — корейські засоби діють більш м’яко. Найкращий вибір — пілінг-скатка з муцином равлика від Esfolio.

Нормалізація водного балансу: тонер

Тепер потрібно нормалізувати водний баланс шкіри та пом’якшити її. Для цього протягом хвилини після вмивання нанесіть на обличчя тонер. Корейські тонери відрізняються від звичних для нас тоніків: вони не містять спирту й тому не сушать шкіру. Замість ватяних дисків кореянки віддають перевагу нанесенню поплескувальними рухами долонь. Спробуйте інтенсивно зволожувальний тонер для обличчя Super-Rich від Esfolio з оліями кокосу, какао та обліпихи.

Вирішення проблем шкіри: есенція

Азіатські емульсії та есенції допоможуть справитися з сухістю, подразненістю шкіри та іншими проблемами. Ці препарати відрізняються легкою текстурою, добре поглинаються, містять перевірені природні компоненти. Наприклад, есенція для активного живлення шкіри Esfolio з кокосової серії забезпечить приємне відчуття свіжості й при цьому практично не відчувається та огортає обличчя, немов легка вуаль.

Anti-age ефект: крем для шкіри навколо очей

Після есенції на повіки нанесіть крем Super-Rich від Esfolio: він усуває всі ознаки сухості, розгладжує зморшки, освітлює та інтенсивно зволожує.

Нічне живлення: желеподібна маска

Саме час нанести зволожуючий засіб на обличчя! Ввечері замість крему можна використовувати нічну маску, що не потребує змивання та працює, доки ви відпочиваєте. Нічна маска Collagen Jelly Pack від Esfolio з желеподібною текстурою дозволяє відновити нестачу колагену, уповільнюючи процес вікових змін.

Корейська косметика: ранкові ритуали

Вранці шкіра потребує очищення від продуктів життєдіяльності, що накопичилися на ній за ніч. А активні компоненти зі зволожувальних та живильних засобів якісно підготують її до нанесення макіяжу та вашого активного дня.

Очищення шкіри: пінка

Зранку для вмивання достатньо використання пінки — тут вам на виручку прийде вже знайомий очищувальний засіб з вулканічним попелом або з молоком.

Нормалізація водного балансу: тонер

Після вмивання нанесіть кокосовий тонер.

Вирішення проблем шкіри: есенція

Зволожуйте шкіру за допомогою емульсії.

Боротьба з темними колами та набряками: гідрогелеві патчі

Для додаткового догляду за шкірою довкола очей використовуйте гідрогелеві патчі Gold Snail від Esfolio. Вони мають освітлювальну дію, допоможуть прибрати сліди недосипання, зробити шкіру м’якою та зволоженою. Основні компоненти цих патчів — равликовий муцин та колоїдне золото.

Активний догляд: тканинна маска

Кореянки не мислять свого догляду без різноманітних тканинних масок. Спробуйте маску для обличчя Dermal з морським колагеном або тканинну Esfolio Pure Skin. Повторюйте процедуру 2–3 рази на тиждень.

Anti-age ефект: крем для шкіри навколо очей

Після очищення та додаткового догляду у вигляді сироватки або маски переходьте до зволоження. Нанесіть крем для шкіри довкола очей Esfolio на основі кокосової олії, котрий використовували в нічному догляді.

Зволоження та захист: денний крем

На завершення ритуалу нанесіть зволожувальний крем Super-Rich від Esfolio на все обличчя. Цей засіб із кокосової лінійки сприяє нормалізації водного балансу та захищає шкіру протягом дня. Розподіліть його по масажних лініях та залиште поглинатися.

Тепер ваша шкіра пройшла всі етапи догляду й готова до макіяжу!

Пінка для обличчя Esfolio з вулканічним попелом

244.00
Купити

Відбілюючий крем Esfolio з ліфтинг-ефектом, з кокосовою олією

424.00
Купити

Есенція для обличчя Esfolio Кокосова

279.00
Купити

Пінка для обличчя Esfolio Молочна

207.00
Купити

Гідрогелеві патчі під очі Esfolio Gold Snail з екстрактом золотого равлика

483.00
Купити

Крем для очей Esfolio з кокосовою олією

264.00
Купити

Спонжи для обличчя Esfolio Pure Skin Green Tea Daily Toner Pad Очищуючі

485.00
Купити

Універсальний засіб для зняття макіяжу з обличчя Esfolio Pure Skin

439.00
Купити

Гель-маска для обличчя Esfolio Колагенова

424.00
Купити

Маска тканинна для обличчя Esfolio Pure Skin з колагеном

36.79
Купити

Пілінг-скатка Esfolio з муцином равлика

244.00
Купити
6 Лютого / 2019 Догляд за обличчям

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Наталия

    Esfolio пилинги супер!